Tabere Anglia 2017

Tabere de vara pentru copii in Anglia 2017

Mirunette International Education vine in intampinarea voastra cu excelente tabere de vara in Anglia!

Ai intre 7 si 20 de ani? Vrei sa devii independent si responsabil, sa depasesti bariera de exprimare in limba engleza? Vrei sa experimentezi o scoala britanica intr-un sistem diferit de educatie?

Alege taberele de vara Mirunette. Hai cu noi intr-o tabara in Anglia! Iti garantam o experienta educativa de exceptie, distractie, schimb intercultural, internationalitate si prietenii noi, legate pe viata.

Esti curios sa cunosti faimoasa Londra si sa iei micul dejun englezesc pe malul Tamisei? Vino cu Mirunette in taberele din Anglia. Cu siguranta vei avea multe de vazut si de povestit!

Colegii prestigioase precum Oxford sau Cambridge te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce includ lectii interactive de limba engleza. Nu rata excursiile din tabara in parcuri de distractie precum Thorpe Park sau Alton Towers, dar nici vizite la Harry Potter Studio sau LegoLand. Daca iti place sa calatoresti, Mirunette iti garanteaza multa actiune, interactiune si distractie in taberele din Anglia!

Acreditari