Tabara Fotbal Liverpool FC - Repton School, Anglia

tabara fotbal liverpool fc repton school anglia.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Repton School
Varsta: 9-17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
1 Iulie - 28 Iulie 2024
£4190

Galerie foto

Prezentare tabara: 

Repton School este o scoala boarding mixta, independenta, din Repton, Derbyshire, Anglia, cu o traditie de aproape 500 de ani. In primii 400 de ani, scoala a acceptat doar baieti; fetele au fost admise incepand din anii 1970, iar scoala era pe deplin mixta pana in anii 1990. Scoala concureaza in diverse sporturi, principalele sunt: fotbal, hochei, netball si tenis feminin.

Campusul are facilitati excelente: 11 terenuri de fotbal extinse; terenuri de tenis; terenuri de hockey si cricket, centru sportiv; piscina de 25 m, rachete și terenuri de squash, etc. Participantii sunt cazati in dormitoare single, duble sau triple cu baie comună.

Antrenamentele de fotbal includ atat notiuni teoretice cat si practice, conforme cu programa Liverpool FC International Academy. In plus programul include vizita la Anfield Stadium dar si sesiuni de feedback one-to-one direct de la antrenorii Liverpool FC. Invatand sa joace "The Liverpool Way", copii se vor intalni cu alti jucatori tineri din intreaga lume, isi vor face prieteni noi si isi vor construi incredere atat pe teren, cat si in afara acestuia.


Programul de vara al taberei de limba engleza si fotbal include:

· Test de evaluare initiala, in vederea evaluarii nivelului de fotbal (nu se accepta incepatori);
· Saptamanal 32 ore antrenament fotbal, cu antrenori calificati Liverpool FC si cu metoda "The Liverpool Way";
· Certificat de finalizare, raport de antrenament și medalie de la Liverpool FC International Academy;
· Liverpool FC International Academy kit (exemplu: short, tricou, jambiere si jacheta de antrenament impermeabila); 
· Cazare in campus in camere single, duble, triple sau cu mai multe paturi (stil dorm), cu baie comuna;
· Pensiune completa (3 mese/ zi); optiune de dieta speciala la cerere (vegetarian, gluten free);
· Program de activitati de seara; exemple de activitati: sporturi, arts & crafts, disco, music & drama night, blind date, quiz night, talent show etc.
· 1 excursie de o zi intreaga (Anfield Stadium and Museum Tour) inclusa in programul taberei de 6 nopti
SAU
· 3 excursii de o zi intreaga (Anfield Stadium and Museum Tour, Alton Towers Theme Park, Liverpool City Tour) incluse in programul taberei de 13 nopti

Remarca! Nivelul minim de cunostinte de lb. engleza necesar pentru a participa acest program este B1 (intermediar).


Interval de participare 2024:                         

1 Iulie - 28 Iulie                                               

Durata: minim 6 nopti (sosire Luni, plecare Duminica)


Tarif:

2095 GBP/ 6 nopti
4190 GBP/ 13 nopti


Tariful NU include

· Taxa inscriere 50 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti
· Taxa ETA (autorizatie electronica de calatorie valabila 2 ani) 10 GBP - valoarea se stabileste de catre autoritatile din UK; data intrarii in vigoare se va anunta ulterior
· Transfer dus-intors aeroport Londra Heathrow pentru zboruri ce sosesc/ pleaca intre orele 9:00 - 16:00 in ziua de luni (pt sosire in tabara) si 11:00 - 18:00 in ziua de duminica (pentru plecare din tabara) - 120 GBP/sens
· Transfer dus-intors aeroport Londra Heathrow sau alte aeroporturi in afara orelor mentionate (tarif la cerere)
· Asigurare complexa de calatorie (medicala, bagaje si anulare) din Romania

De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari