Tabara Limba Engleza & Arta, Design sau Performing Arts - Cambridge, Anglia

tabara limba engleza arta design sau teatru cambridge.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Cambridge
Varsta: 15-18 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
01 Iul – 12 Aug 2018
£1300

Prezentare tabara

Cambridge este unul dintre cele mai mari si faimoase centre de educatie din lume. Este un oras incitant si vibrant, oferind piese de teatru, muzica si comedie live; festivaluri in perioada verii; muzee si galerii de arta, magazine si cafenele la moda, o arhitectura de neuitat.

Scoala, membra English UK (asociatia scolilor acreditate British Council), organizeaza cursuri de vara pentru arta si teatru, fiind de asemenea disponibile programe pre- universitare si mastere, in cadrul unui an academic. Cursul este ideal pentru cei interesati de arta sau teatru sau pentru cei care doresc sa urmeze cursurile unei astfel de scoli.


Programul de vara al taberei de limba engleza cu arta, design, teatru sau dans include:

Programul taberei de limba engleza cu art & design sau performing arts include:

· Saptamanal 30 ore de arta & design, cu artisti profesionisti; cursul ofera o cunoastere practica asupra unei game variate de subiecte, grupate in module cu durata fixa de 1 saptamana: Photography (sapt 1, 2, 3 & 5); Painting & Drawing (sapt 1, 3 & 5); Fashion Promotion (sapt 4); Graphics & Illustration (sapt 2); 3D Design (sapt 6); Animation (sapt 3); Games Design (sapt 4)    
                                                                    SAU
· Saptamanal 35 ore de teatru, sustinute de actori profesionisti, cu optiune intre: Musical Theatre (sapt 1-2 & 5-6) sau Acting (sapt 1-6); se studiaza o gama variata de tehnici de teatru intr-un mediu distractiv, sigur si activ; cursul sporeste increderea, respectul de sine si abilitatile de comunicare
                                                                    SAU
· Saptamanal 30 ore de dans, sustinute de dansatori profesionisti; cu optiune intre 2 stiluri de dans: Balet sau Hip Hop; se invata o gama variata de tehnici de dans, iar la finalul celor 2 saptamani se va pregati un spectacol

· Cazare la resedinta, in camere single majoritatea cu baie proprie, la aprox 10-15 minute de mers pe jos de campusul scolii
· 3 mese pe zi in cantina scolii si „packed lunch” in timpul excursiilor
· O excursie de o zi intreaga/ saptamana pentru programul de Arta sau o singura excursie in cea de-a doua saptamana pentru programul de Performing Arts; exemple: Londra, Canterbury sau Stratford-Upon-Avon
· Program de activitati sociale seara, de exemplu: sporturi, jocuri, karaoke, disco, fashion show, seara talentelor etc.
· Transfer aeroport Londra Heathrow, conform unui interval orar prestabilit


Interval de participare vara 2018:

01 Iulie - 12 August : program Arta & Design (grupa de varsta 14-18 ani)
15 - 29 Iulie : program Hip Hop / Balet    
1 - 15 Iulie;  29 Iulie - 12 August : program Teatru-Musical
1 - 15 Iulie; 15 - 29 Iulie; 29 Iulie - 12 August : program Actorie / Teatru Clasic

Durata taberei: 1-6 saptamani (program Art & Design) sau 2 saptamani (programe Performing Arts)       


Tarif:

1300 GBP/ saptamana (Art & Design)
2500 GBP/ 2 saptamani (Performing Arts)


Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 40 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti  
· Transfer de la aeroport Londra Heathrow 180 GBP/ sens, in afara intervalului orar indicat de scoala
· Asistenta check-in la plecare minori neinsotiti 70 GBP (obligatoriu pentru cei de 15 ani, pentru 16-18 ani doar daca serviciul a fost rezervat la compania aeriana)
· Asigurare complexa de calatorie


Nota!: Este necesar un nivel minim intermediar (B2) al cunostintelor de lb engleza; cursul nu include si lectii de engleza generala.

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette International Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2018 organizate in strainatate.

Acreditari