Tabara Limba Engleza & Arta, Design sau Performing Arts - Cambridge, Anglia

tabara limba engleza arta design sau teatru cambridge.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Cambridge
Varsta: 14-18 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
28 Iun – 09 Aug 2020
£1450

Prezentare tabara

Cambridge este unul dintre cele mai mari si faimoase centre de educatie din lume. Este un oras incitant si vibrant, oferind piese de teatru, muzica si comedie live; festivaluri in perioada verii; muzee si galerii de arta, magazine si cafenele la moda, o arhitectura de neuitat.

Scoala, membra English UK (asociatia scolilor acreditate British Council), organizeaza cursuri de vara pentru arta si teatru, fiind de asemenea disponibile programe pre- universitare si mastere, in cadrul unui an academic. Cursul este ideal pentru cei interesati de arta sau teatru sau pentru cei care doresc sa urmeze cursurile unei astfel de scoli.


Programul de vara al taberei de limba engleza cu arta & design sau teatru include:

· Saptamanal 30 ore de Arta & Design, cu artisti profesionisti, pentru grupa de varsta 14-18 ani; cursul ofera o cunoastere practica asupra unei game variate de subiecte, grupate in module cu durata fixa de 1 saptamana: Photography (sapt 1, 2, 3 & 5); Painting & Drawing (sapt 1, 3 & 5); Fashion Communication (sapt 4); Fashion Styling (sapt 2); Graphics & Illustration (sapt 2); 3D Design (sapt 6);  Animation (sapt 3); Games Design (sapt 4)
SAU

· Saptamanal 32.5 ore de cursuri de Teatru, repetitii, vizite de studiu, pentru grupa de varsta 15-18 ani, sustinute de actori profesionisti, cu optiune intre: Musical Theatre (sapt 1-2 & 5-6) sau Acting (sapt 1-6); module cu durata fixa de 2 saptamani; se studiaza o gama variata de tehnici de teatru intr-un mediu distractiv, sigur si activ; cursul sporeste increderea, respectul de sine si abilitatile de comunicare

· Cazare la resedinta, in camere single majoritatea cu baie proprie, la aprox 10-15 minute de mers pe jos de campusul scolii
· 3 mese pe zi in cantina scolii si „packed lunch” in timpul excursiilor
· O excursie de o zi intreaga in zilele de sambata (exceptie weekend-ul plecarii; tabara cu durata de 1 saptamana nu include excursie); exemple de excursii: Londra, Canterbury, Stratford-Upon-Avon etc.
· Program de activitati sociale seara, de exemplu: sporturi, jocuri, karaoke, disco, fashion show, seara talentelor etc.
· Transfer aeroport Londra Heathrow, conform unu interval orar prestabilit


Interval de participare vara 2020:

28 Iunie - 09 August (program Arta & Design, grupa de varsta 14-18 ani)
28 Iunie - 12 Iulie;  26 Iulie - 09 August  (program Musical Theatre, grupa de varsta 15-18 ani)
28 Iunie - 12 Iulie; 12 - 26 Iulie; 26 Iulie - 09 August (program Acting, grupa de varsta 15-18 ani)

Durata taberei: 1-6 saptamani (program Art & Design) sau 2 saptamani (programe Teatru)       


Tarif:

1450 GBP/ saptamana (Art & Design)
2700 GBP/ 2 saptamani (Teatru)


Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 40 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti  
· Transfer de la aeroport Londra Heathrow cca. 180 GBP/ sens, in afara intervalului orar indicat de scoala (tarif la cerere)
· Intampinare aeroport /asistenta check-in la plecare minori neinsotiti cca. 75 GBP (obligatoriu pentru cei de 14-15 ani, pentru 16-17 ani doar daca serviciul e rezervat la compania aeriana)
· Asigurare complexa de calatorie din Romania


Nota!: Este necesar un nivel minim intermediar (B2) al cunostintelor de lb engleza; cursul nu include si lectii de engleza generala.

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2020 organizate in strainatate.

Acreditari