Tabara Limba Engleza & Arta, Design sau Performing Arts - Cambridge, Anglia

tabara limba engleza arta design sau performing arts cambridge anglia.png

Tara: Anglia
Locatie: Cambridge
Varsta: 14-18 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
23 Iunie - 04 August 2024
£1815

Prezentare tabara

Cambridge este unul dintre cele mai mari si faimoase centre de educatie din lume. Este un oras incitant si vibrant, oferind piese de teatru, muzica si comedie live; festivaluri in perioada verii; muzee si galerii de arta, magazine si cafenele la moda, o arhitectura de neuitat.

Scoala, membra English UK (asociatia scolilor acreditate British Council), organizeaza cursuri de vara pentru arta si teatru, fiind de asemenea disponibile programe pre-universitare si mastere, in cadrul unui an academic. Cursul este ideal pentru cei interesati de arta sau teatru sau pentru cei care doresc sa urmeze cursurile unei astfel de scoli.


Programul de vara al taberei de limba engleza cu arta & design sau teatru include:

· Saptamanal 25 ore de Arta & Design, cu artisti profesionisti; cursul ofera o cunoastere practica asupra unei game variate de subiecte, grupate in module cu durata fixa: 

Fashion Communication (durata 1 sapt) - (sapt 4);
Fashion Styling (durata 1 sapt) - (sapt 5);
Fashion Make Up (durata 1 sapt) - (sapt 3 & 6)
Graphics & Illustration (durata 1 sapt) - (sapt 2, 4 & 6);
Painting & Drawing (durata 1 sapt) - (sapt 1, 3 & 5);
3D Design (durata 1 sapt) - (sapt 3 & 6); 
Photography (durata 1 sapt) - (sapt 1, 2, 3, 5 & 6);​
Animation (durata 1 sapt) - (sapt 2 & 3);
Games Design (durata 1 sapt) - (sapt 4 & 5);

SAU

· Saptamanal 25 ore de cursuri de Teatru, repetitii, vizite de studiu, sustinute de actori profesionisti, cu optiune intre: Musical Theatre (sapt 1-2, 3-4 & 5-6) sau Acting (sapt 1-2; 3-4 sau 5-6); module cu durata fixa de 2 saptamani; se studiaza o gama variata de tehnici de teatru intr-un mediu distractiv, sigur si activ; cursul sporeste increderea, respectul de sine si abilitatile de comunicare

· Cazare la resedinta, in camere single majoritatea cu baie proprie, la aprox 20-25 minute de mers pe jos de campusul scolii
· 3 mese pe zi in cantina scolii si „packed lunch” in timpul excursiilor
· O excursie de o zi intreaga in zilele de sambata ; exemple de excursii: Londra, Canterbury, Stratford-Upon-Avon etc.
· Program de activitati sociale seara, de exemplu: sporturi, jocuri, karaoke, disco, fashion show, seara talentelor etc.
· Transfer aeroport Londra Heathrow, conform unui interval orar prestabilit


Interval de participare vara 2024:

23 Iunie - 11 August (program Arta & Design, in functie de optiunea aleasa)
23 Iunie - 04 August  (program Musical Theatre)
23 Iunie - 04 August (program Acting)

Durata taberei: 1-6 saptamani (program Art & Design) sau 2 saptamani (programe Teatru)       


Tarif:

1815 GBP/ 1 saptamana (Art & Design, optiuni Fashion) - programa se repeta saptamanal
3388 GBP/ 2 saptamani (Teatru, Acting, Art & Design) - se accepta 1 sau 2 saptamani, programa este diferita saptamanal


Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 50 GBP
· Taxa ETA (autorizatie electronica de calatorie valabila 2 ani) 10 GBP - valoarea se stabileste de catre autoritatile din UK; data intrarii in vigoare se va anunta ulterior
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti  
· Transfer de la aeroport Londra Heathrow cca. 250 GBP/ sens, in afara intervalului orar indicat de scoala (tarif la cerere) 
· Intampinare aeroport /asistenta check-in la plecare minori neinsotiti cca. 150 GBP/ sens (obligatoriu pentru cei de 14-15 ani, pentru 16-17 ani doar daca serviciul este rezervat la compania aeriana)
· Asigurare complexa de calatorie din Romania


Nota!: Este necesar un nivel minim intermediar (B2) al cunostintelor de lb engleza; cursul nu include si lectii de engleza generala.

De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari