Str. Valeriu Braniste, Nr. 37-39,
Etaj 1, Sector 3
030715 Bucuresti, Romania

Program
Luni - Vineri: 10 - 18
Sambata: 10 - 14
Duminica: inchis

Telefon:
+(40) 21 210 16 02
Telefon mobil:
+(40) 735 159 626
Telefon urgente:
+(40) 723 606 633


TRASEU 1

Piata Unirii - Autobuz Nr. 104, 123 sau 124 pe ruta Bd. Mircea Voda - Traian. Schimbati la statia “Lucian Blaga” cu Autobuzul Nr. 133 si mergeti 1 statie. De aici, aprox. 5 minute pe jos pe Str. Matei Basarab pana la intersectia cu Str. Valeriu Braniste.

TRASEU 2

Piata. Sf. Vineri - Tramvai 40 sau 56 pana la Hala Traian. Mergeti pe jos aprox. 7 min. pe Str. Traian pana la intersectia cu Str. Valeriu Braniste.

TRASEU 3

Pta. Muncii - Tramvai 40 sau 56 pana la Delea Veche. Apoi se continua pe jos pe Str. Matei Basarab pana la intersectia cu Valeriu Braniste.

CONTACTEAZA-NE
Pentru imbunatatirea serviciilor pe care vi le oferim, va rugam sa completati sursa prin care ati aflat despre noi:


Va rugam sa mentionati informatiile suplimentare legate de sursa prin care ati aflat despre noi:


MesajPOLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Mirunette International Education prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra prin acest document conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Scopul colectarii datelor este de a asigura utilizatorilor serviciilor Mirunette International Education informatii si servicii de cea mai buna calitate, precum si pentru a ne permite sa va tinem la curent cu activitatea noastra, servicii de marketing, reclama si publicitate.

Datele dumneavoastra vor fi transferate in UE, SUA, in vederea asigurarii calitatii serviciilor achizitionate. Daca unele din datele dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la office@mirunette.ro sau prin posta pe adresa societatii noastre.

Mirunette International Education este inscrisa sub nr. 17077 in Registrul de Evidenta a Prelucrarii de date cu Caracter Personal.


Mirunette International Education va ofera o selectie variata de tabere pentru copiii dumneavoastra. Taberele de iarna, cele de primavara si mai ales taberele de vara va vor incanta atat pe dumneavoastra, ca parinti, cat si pe cei mici!

Oferim tabere de engleza si cursuri de limbi straine pentru copii si adolescenti. Totodata, oferim consiliere pentru admitere in universitati din Marea Britanie si Olanda. Aflati tot ce trebuie sa stiti despre admiterea la facultate in strainatate de la consilierii nostri educationali.

Mirunette este alegerea ideala pentru o tabara educationala pentru copii si tineri de la 7 la 20 de ani.

Design realizat de Pavoni Studio

Acreditari