Contacteaza-ne si un consultant va lua legatura cu tine in max. 24h
Pentru imbunatatirea serviciilor pe care vi le oferim, va rugam sa completati sursa prin care ati aflat despre noi:


Va rugam sa mentionati informatiile suplimentare legate de sursa prin care ati aflat despre noi:


Mesaj


Sunteti de acord sa primiti in viitor informatii cu privire la programele educationale, concursurile sau evenimentele organizate de Mirunette Education? Click aici pentru mai multe informatii cu privire la politica de prelucrare a datelor cu caracter personal conform GDPR.
Daca bifati “Nu”, datele dvs personale vor fi prelucrate strict in scopul de a va oferi un raspuns la intrebarea adresata prin intermediul acestui formular de contact.POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Această Politică de Confidentialitate definește modul în care noi, Mirunette Education, colectăm, stocăm și utilizăm datele dvs. personale când accesați sau interacționați cu website-ul nostru www.mirunette.ro, și de unde obținem sau colectăm datele dvs. Citeste mai mult


Ofertele Mirunette Education includ un adaos comercial intre 0-100% ce reprezinta cheltuieli efectuate de societate cu promovarea, marketing, depozit rezervare locuri, procesare inscriere si documente si alte cheltuieli administrative (salarii, chirie, utilitati, licente etc - in cota parte pentru serviciile comercializate)


Mirunette Education va ofera o selectie variata de tabere pentru copiii dumneavoastra. Taberele de iarna, cele de primavara si mai ales taberele de vara va vor incanta atat pe dumneavoastra, ca parinti, cat si pe cei mici!

Oferim tabere de engleza si cursuri de limbi straine pentru copii si adolescenti. Totodata, oferim consiliere pentru admitere in universitati din Marea Britanie si Olanda. Aflati tot ce trebuie sa stiti despre admiterea la facultate in strainatate de la consilierii nostri educationali.

Mirunette este alegerea ideala pentru o tabara educationala pentru copii si tineri de la 7 la 20 de ani.

Design realizat de Pavoni Studio


Str. Valeriu Braniste, Nr. 37-39,
Etaj 1, Ap. 3, Sector 3
030715 Bucuresti, Romania

Program cu publicul:
Luni-Vineri 10.00 - 18.00
Sambata: inchis
Duminica: inchis

Telefon:
+(40) 734 303 399
+(40) 735 159 626

Acreditari