Servicii de Cariera

Servicii de Cariera


Serviciile de cariera Mirunette vin in sprijinul studentilor sau tinerilor absolventi care au nevoie de indrumare pentru a face un prim pas spre cariera mult visata.

Indiferent ca ai nevoie de un CV, de o Scrisoare de Intentie, de o simulare pentru un Interviu de Job, sau de un Internship care sa iti dea minimul de experienta necesara, specialistii Mirunette sunt gata sa iti sara in ajutor cu sfaturi avizate si experienta in recrutare.


Recomandari

Jooble - Joburi pentru studenti

 

 

 

De ce servicii educationale cu Mirunette?

Vino alaturi de o echipa entuziasta si profesionista pregatita sa raspunda nevoilor tale!

Aplicarea la un liceu in Marea Britanie este un proces complex in care esti implicat atat tu, viitorule candidat, cat si familia ta si, desigur, Mirunette! Iti doresti sa studiezi intr-un mediu academic cu performante inalte? Echipeaza-te cu toate informatiile inainte de a aplica! Te asteptam cu drag!

Mai departe, indrazneste sa dai curs aspiratiilor tale si pregateste-te sa pui bazele specializarii pe care o vei practica o viata intreaga.  Universitatile prestigioase isi asteapta studentii din toate colturile lumii. Afla mai multe detalii chiar acum!

Daca inca te mai gandesti care este cea mai potrivita cariera pentru tine, iti venim in ajutor! Afla care sunt competentele tale, la ce te pricepi cel mai bine sau care sunt activitatile care iti displac, cum iti evaluezi abilitatile in diferite domenii si care sunt ocupatiile care te-ar interesa. Afla despre tine, descopera-te, apoi aplica! Nu stii cum? Contacteaza imediat echipa Mirunette! :)

Acreditari