Tabara Limba Engleza Pre IGCSE/ Pre-IB - Whitgift School, Londra

tabara limba engleza pre ib whitgift school londra anglia.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Whitgift School
Varsta: 14-16 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
07 - 28 Iulie 2024
28 Iulie - 18 August 2024
£6350

Galerie foto

Prezentare tabara

Whitgift School, o scoala britanica independenta fondata in anul 1600, detinuta de Henry VIII, renovata pentru a oferi educatie de prima clasa la cele mai inalte standarde, este localizata in sudul Londrei, intr-o zona verde absolut superba. Whitgift School se claseaza in topul scolilor cu rezultate excelente la A-Levels, dar si in top 15 scoli IB in functie de rezultatele obtinute in 2023, cu o medie de 39/ 45. Programele academice Pre-IGCSE si Pre-IB au fost concepute cu atenție de directorul scolii Whitgift pentru a veni in intampinarea elevilor inainte de a incepe primul an de A levels sau IB. Copiii internationali studiaza alaturi de elevii britanici in cadrul acestui program de vara. 

Scoala ofera cele mai bune facilitati printre care nenumarate gradini unde locuiesc diverse specii de pasari (flamingo, pauni etc), centru sportiv modern cu piscina, sala de sport, sala fitness, teren squash, 3 terenuri de tenis, teren golf.


Programul de vara pentru tabara de limba engleza Pre-IGCSE/ Pre-IB include:

· Test initial de evaluare de limba engleza pentru admiterea la acest program; nivel min B2
· Saptamanal 23 ore de pregatire Pre-IGCSE/ Pre-IB in clase internationale de cca 12 copii, ce includ si notiuni de TOK si CAS (doar pentru progr. Pre-IB), impartite astfel:
- Saptamana 1: English Language & Acquisition & Literature
- Saptamana 2: Mathematics & Statistics
- Saptamana 3: Sciences (Biology, Chemistry, Physics)
· Progressive Skills in Action - proiecte de grup cu scopul de a dezvolta abilitatile de lucru in echipa, comunicare, gandire critica); cu teme precum Advertising; Business  challenges such as "Dragons' Den" ; Designing an eco-friendly school ; Create and market a new restaurant ; Climate change awareness exhibitions  etc.
· Raport academic saptamanal si Certificat de participare
· Manuale si materiale de studiu bine concepute
· Cazare in campusul scoli in camere single, duble sau triple cu baie proprie
· Pensiune completa (3 mese pe zi) in cantina scolii
· Program de activitati dupa-amiaza (4 sesiuni x 90 min/ sapt); la alegere din: Multi-Activity (fotbal, dans, inot, water polo, touch rugby, badminton, tenis de masa, volei, arts & crafts, squash, etc) sau Academy (o singura optiune/ sapt: tenis, fotbal, baschet, musical theatre, animal care, art)
· Activitati seara;  exemple de activitati: talent show, disco, karaoke, fun & games, cinema, bowling etc.
· Saptamanal o excursie de o jumatate de zi si o excursie de o zi intreaga in Londra; exemple: Tower of London, Buckingham Palace, Wembley Stadium, Wimbledon, Madame Tussauds, Stamford Bridge, Oxford Street, Covent Garden, Thorpe Park, Harry Potter Studios
· Supraveghere 24h din 24 si asistenta medicala
· Intampinare si transfer de la/ la aeroportul Londra Heathrow sau Gatwick intre orele 09:00-18:00


Interval de participare 2024:

07 - 28 Iulie 2024
28 Iulie - 18 August 2024

Durata taberei: 3 saptamani sosire/plecare Duminica      


Tarif:

6350 GBP / 3 saptamani   


Optional:

· Echitatie, Rock Climbing sau Scrima - cost suplimentar 150 GBP/ saptamana, in limita disponibilitatii (4 sesiuni x 90 minute); inlocuieste programul de activitati dupa-amiaza (Multy-activity sau Academy)


Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 50 GBP
· Taxa ETA (autorizatie electronica de calatorie valabila 2 ani) 10 GBP - valoarea se stabileste de catre autoritatile din UK; data intrarii in vigoare se va anunta ulterior
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti 
· Transfer in afara orelor mentionate si pe alte aeroporturi - tarif la cerere
· Asigurare complexa de calatorie (sanatate, bagaje si anulare)

De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari