Tabara de primavara limba Engleza - Earlscliffe College, Folkestone

tabara de primavara limba engleza earlscliffe college folkestone.png

Tara: Anglia
Locatie: Earlscliffe College
Varsta: 8-17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
24 Mar - 30 Mar 2024
30 Mar - 6 Apr 2024
£1595

Galerie foto

Prezentare tabara

Tabara de limba engleza pentru primavara se desfasoara in colegiul Earlscliffe, aproape de centrul orasului Folkestone si la aprox. 55 min. de centrul Londrei. Renovat complet in 2012, campusul este perfect pentru gazduirea studentilor internationali, oferind facilitati moderne, Wi-Fi si cazare high standard de tip ensuite (cu baie in camera).
Pentru grupa de varsta de 8-12 ani, orele de dimineata se axeaza pe cele 4 aptitudini de citire, scriere, vorbire si ascultare, iar cele de dupa-amiaza au proiecte interactive prin teatru, muzica, film si arts & crafts.
Pentru grupa de varsta de 13+ ani, este disponibil cursul Think Global! - pentru a stimula si imbunatati dezvoltarea aptitudinilor precum gandirea critica, comunicarea si colaborarea. 


Programul de primavara al taberei de limba engleza include:

· Test de evaluare initiala, in vederea plasarii in clase in functie de nivel
· Saptamanal 20 lectii (16 ore) de limba engleza, acreditate British Council, in clase internationale de maxim 12 participanti; lectiile sunt concentrate atat pe dezvoltarea abilitatilor (reading, writing, speaking & listening) cat si pe imbunatatirea acestora prin sesiunile de dupa-amiaza “Active English”
· Manuale si materiale didactice foarte bine alese
· Certificat de absolvire curs insotit de raport de evaluare
· Cazare in campus, in camere cu 1-2-3 paturi si cu baie proprie, acces internet Wi-Fi
· 3 mese/ zi, pranz la pachet in timpul excursiilor
· Program de activitati dupa-amiaza; exemple: Active English, Jeux Sans Frontieres, inot, fotbal, baschet, volei, "rounders", plimbari pe plaja etc.
· Program de activitati seara; exemple: welcome party & jocuri ice-breaker, seara film, seara casino, international quiz, disco, karaoke, bowling, laser tag, etc
· Doua excursii de o zi intreaga in fiecare saptamana; exemple: Londra, Canterbury, Leeds Castle, Thorpe Park, Hever Castle, Ashford Shopping Village, etc
· Asigurare medicala din UK
· Transfer de la-la aeroport Londra Heathow sau Gatwick (pentru sosiri/plecari in intervalul 9-15 in zilele stabilite de sosire/ plecare)


Perioade de participare 2024:                                                                                     

24 Martie - 30 Martie (1 saptamana)
30 Martie - 06 Aprilie (1 saptamana)
24 Martie - 06 Aprilie (2 saptamani)

Durata taberei: minim 1 saptamana 


Tarif:

1595 GBP (1 saptamana)
2395 GBP (2 saptamani) - tariful include o reducere de 50% pentru a doua saptamana!   


Optional:

·    Engleza Intensiv in grupa mici: 175 GBP/ sapt (4 ore/ sapt)
·    Lectii Engleza One-to-One 300 GBP/ sapt (4 ore/ sapt)


Tariful NU include:

· Taxa inscriere 50 GBP
· Taxa ETA (autorizatie electronica de calatorie valabila 2 ani) 10 GBP - valoarea se stabileste de catre autoritatile din UK; data intrarii in vigoare se va anunta ulterior
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti  
· Asigurare complexa de calatorie din Romania
· Transfer de la-la aeroport Heathrow 230 GBP/ sens (in afara orelor sau a zilelor mentionate)
· Taxa asistenta check-in minor neinsotit 75 GBP (daca serviciul a fost rezervat si la compania aeriana)

De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari