Tabara de primavara limba Engleza - Earlscliffe College, Folkestone

tabara de primavara limba engleza earlscliffe college folkestone.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Earlscliffe College
Varsta: 8-17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
4-11 Apr
11 - 17 Apr 2020
£1350

Galerie foto

Prezentare tabara

Tabara de limba engleza pentru primavara se desfasoara in colegiul Earlscliffe, aproape de centrul orasului Folkestone, si la aprox. 55 min. de centrul Londrei. Pe langa lectiile de engleza, programul taberei include sesiuni “Active English” care imbina imbunatatirea limbii engleze cu activitati interactive precum drama, muzica, sport si arts&crafts. 
Renovat complet in 2012, campusul este perfect pentru gazduirea studentilor internationali oferind facilitati moderne, Wi-Fi si cazare high standard de tip ensuite (cu baie in camera).


Programul de primavara al taberei de limba engleza include:

· Test de evaluare initiala, in vederea plasarii in clase in functie de nivel
· Saptamanal 20 lectii (16 ore) de limba engleza, acreditate British Council, in clase internationale de maxim 12 participanti; lectiile sunt concentrate atat pe dezvoltarea abilitatilor (reading, writing, speaking & listening) cat si pe imbunatatirea acestora prin sesiunile de dupa-amiaza “Active English”
· Manuale si materiale didactice foarte bine alese
· Cazare in campus, in camere cu 2-4 paturi, cu baie proprie
· 3 mese/ zi, pranz la pachet in timpul excursiilor
· Supraveghere permanenta, acces internet Wi-Fi
· Program de activitati dupa-amiaza; exemple: Active English, Jeux Sans Frontieres, inot sau competitie fotbal, basket, Ashford Shopping Village, plimbari pe plaja etc.
· Serviciu de spalatorie (pentru tabara de 2 saptamani)
· Program de activitati seara; exemple: welcome party & jocuri ice-breaker, seara film, seara casino, international quiz, disco etc
· Saptamanal o excursie de o zi intreaga; exemple: Londra, Canterbury, Leeds Castle, Hever Castle etc ; si o excursie de jumatate de zi
· Certificat de absolvire curs insotit de raport de evaluare si un raport de participare la activitati
· Asigurare medicala din UK
· Transfer de la-la aeroport Londra Heathow (pentru sosiri/ plecari in intervalul  9 am  - 4 pm, in zilele stabilite de sosire/ plecare)


Perioade de participare 2020:                                                                                     

4 - 11 Aprilie; 11 - 17 Aprilie (1 sapt)
4 - 17 Aprilie (2 sapt)

Durata taberei: minim 1 saptamana 


Tarif:

1350 GBP (1 saptamana)
2025 GBP (2 saptamani)      


Optional:

·    Engleza Intensiv in grupa mici: 125 GBP/ sapt (4 ore/ sapt)
·    Lectii lb Engleza One-to-One 250 GBP/ sapt (4 ore/ sapt)


Tariful NU include:

· Taxa inscriere 40 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti  
· Transfer de la-la aeroport Heathrow 190 GBP/ sens (in afara orelor mentionate)
· Asigurare medicala, de bagaje si de anulare 
· Taxa asistenta check-in minor neinsotit 50 GBP (daca serviciul a fost rezervat si la compania aeriana)

De ce tabere
MIRUNETTE
EDUCATION??

Mirunette Education
vine in intampinarea voastra cu
servicii educationale de la A la Z!

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari