Tabara Limba Engleza Pregatire IELTS - King's College London, Anglia

tabara limba engleza pregatire ielts kings college london anglia.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Londra
Varsta: 16-18 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
2 Iulie - 30 Iulie 2024
£4620

Prezentare tabara

King’s College este situat in inima Londrei si este una dintre universitatile de top ale lumii, fiind a patra cea mai veche universitate din Anglia. Universitatea este considerata ca formand parte a “triunghiului de aur” al universitatilor britanice de cercetare, alaturi de Oxford, Cambridge si Imperial College. 

Situat în centrul capitalei Angliei, cursul de pregătire IELTS combină programa intensivă de engleză de la Bucksmore cu pregătirea pentru examene. Combinația de pregatire în toate domeniile de limbă engleză cu lecții special create pentru tehnica de examen IELTS, întrebările de tip examen și gestionarea timpului oferă studenților instrumente puternice pentru a susține examenul cu încredere.

Programa pe șase niveluri este potrivită pentru toate nivelurile, de la începător până la expert. Programa combină studiul limbii și limba utilizată pentru a oferi o varietate de tipuri de lecții, cu accent principal pe dezvoltarea abilităților de comunicare.
Sesiunile de pregătire pentru examene promovează o înțelegere fermă a modului de aplicare a cunoștințelor de limbă engleză în contextul examenului IELTS. Scopul sesiunilor este de a prezenta și familiariza studenții cu tehnica specifică de examen IELTS și cu stilul întrebărilor incluse, astfel încât aceștia să se simtă pregătiți să susțină examenul în încredere.


Programul de vara al taberei de pregatire IELTS include:

· Informatii si orientare la sosire
· Saptamanal peste 25 de ore de predare, impartite in sesiuni dimineata si dupa-amiaza sustinute de profesori calificati, in grupuri restranse de studiu de maxim 11 participanti, workshop-uri si prelegeri sustinute de invitati din sfera academica
· Ceremonie formala de absolvire, certificat de absolvire si raport de evaluare
· Cazare in campus in camere single cu baie proprie
· Acces sala calculatoare si internet Wi-Fi
· Trei mese pe zi in cantina universitatii; pranz la pachet in timpul excursiilor de o zi intreaga
· Program recreational si cultural in fiecare dupa-amiaza
· Program de activitati in fiecare seara; exemple: activitati sportive, spectacole, cinema, petrecere absolvire curs, etc
· 2 excursii de o zi întreagă în afara Londrei  în fiecare săptămână și excursii zilnice în jurul orașului
· Supraveghere permanenta  si asistenta medicala in caz de urgenta


Nota! Nivel minim limba engleza acceptat - upper intermediate (B1)


Date de participare 2024:

2 Iulie -  16 Iulie
16 Iulie - 30 Iulie


Tarif:

4620 GBP/ 2 saptamani


Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 50 GBP
· Taxa ETA (autorizatie electronica de calatorie valabila 2 ani) 10 GBP valoarea se stabileste de catre autoritatile din UK; data intrarii in vigoare se va anunta ulterior
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti
· Asigurare medicala, de bagaje si de anulare din Romania

De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari