Consiliere Universitati

Consiliere personalizata pentru universitati din Europa, Marea Britanie


Completeaza formularul de inscriere!


Specialistii Mirunette incurajeaza inceperea procesului de aplicatie la o universitate de top din strainatate cat mai devreme cu putinta, astfel elevul are timp sa se pregateasca chiar si pentru cele mai complexe cerinte. Abordarea noastra este una bazata pe cunoasterea clientului si informarea completa a viitorului student dar si a familiei acestuia.


Consiliere universitati Europa

Olanda? Danemarca? Suedia? Irlanda? Italia? Spania? Indiferent de destinatia aleasa, specialistii Mirunette te ajuta sa-ti identifici optiunile si sa iti valorifici potentialul pentru a fi acceptat la o universitate de top din Europa.

Stiai ca Olanda ofera cele mai multe programe universitare in limba Engleza din Europa desi limba Engleza nu este o limba oficiala? 95% din Olandezi vorbesc limba Engleza fluent iar universitatile de cercetare Olandeze sunt in top 100 la nivel global. Bonus, taxele de scolarizare sunt cu 80% mai mici decat in Marea Britanie!

Stiai ca in tarile nordice nu exista taxe de scolarizare pentru studentii Europeni? Danemarca, Suedia, Norvegia, Finlanda, toate ofera o gama diversa de programe in limba Engleza. In plus, aceste tari sunt recunoscute la nivel global in ceea ce priveste calitatea invatamantului si initiativele pentru dezvoltarea tinerilor.

Ti-ai dori o destinatie mai calda? Italia si Spania ofera si ele universitati de top iar in plus, esti mai aproape de casa.

Te pasioneaza turismul? Atunci alege Elvetia! O destinatie spectaculoasa ce te va invata cu adevarat ce inseamna servicii de calitate!

Vrei sa studiezi intr-o tara nativ vorbitoare de limba Engleza dar te ingrijoreaza Brexit-ul? Aplica la o universitate de top din Irlanda si te vei bucura de o calitate similara invatamantului din Marea Britanie, fara grija Brexit-ului.

Optiunile de consiliere Mirunette iti ofera posibilitatea de a-ti customiza procesul de aplicatie in functie de nevoile si cerintele tale.


Consiliere universitati Marea Britanie

Fie ca vorbim de Oxbridge, LSE, UCL sau Imperial, consilierea oferita de Mirunette te ajuta sa-ti identifici si apoi valorifici potentialul pentru a fi acceptat la o universitate de top din Marea Britanie.

Mirunette Education este centru acreditat UCAS (Universities and Colleges Admissions Service) iar specialistii nostri au atat cunostiintele necesare pentru a te tine la curent cu noutatile publicate in lumea academica universitara din UK, cat si experienta necesara sa te ghideze pas cu pas pe tot parcursul aplicatiei tale la cele mai bine cotate universitati din Marea Britanie.

Pentru ca la Mirunette credem ca un viitor student la o universitate de top are nevoie mai intai de un proces de explorare si dezvoltare personala, pachetele si serviciile noastre sunt gandite pentru ati da sansa sa-ti descoperi si maximizezi potentialul.

Flexibilitate adaugata! Iti oferim posibilitatea de a-ti customiza procesul de aplicatie in functie de nevoile si cerintele tale.

 


Ia legatura cu un specialist Mirunette

Completeaza formularul de inscriere!

Aplica la o universitate de top din Europa!

Specialistii Mirunette au ca scop consilierea ta pe tot procesul aplicatiei, oferindu-ti toate resursele necesare pentru a reusi!

Echipa de consiliere Mirunette este formata din absolventi in strainatate ce te vor ajuta atat prin impartasirea propriei experiente, cat si prin expertiza castigata de-a lungul anilor pregatind pentru admitere sute de aplicanti, actualmente studenti, la cele mai prestigioase universitati din Europa: Oxford, Cambridge, LSE, Imperial, UCL, Delft, TU Eindhoven, WU Vienna, Bocconi, etc.

Ia legatura cu un specialist Mirunette!

 

Acreditari