Tabara de Vara Copii 2023 - Anglia - Uppingham School

tabara de grup limba engleza uppingham school boarding school traditional uppingham anglia.png

Tara: Anglia
Locatie: Uppingham
Varsta: 10-15 ani
Tip tabara: Tabara de grup
Limba studiata: EnglezaPerioada:
20 iulie 2023 - 03 august 2023
£2350
Galerie foto

Prezentare tabara Anglia - Uppingham School

Pe langa renumele sau in sistemul educational britanic, Uppingham School este un adevarat muzeu de istorie al Marii Britanii, adunand peste 400 de ani de cultura in spate. Fondata in 1584 de catre arhidiaconul de Leicester Robert Johnson, Uppingham s-a remarcat prin rezultate excelente obtinute de multitudinea de absolventi si  adaptabilitatea la schimbari impuse de trecerea secolelor.

Scoala se mandreste cu un campus foarte frumos, o arhitectura ce imbina atat cladiri traditionale cat si spatii moderne, precum si facilitati impresionante printre care se numara: piscina interioara, sala de sport, terenuri de sport, sala de spectacole etc!

Te vei delecta cu decorul victorian presarat de-a lungul comitatului Rutland, locul de infiintare al scolii, iar daca te incita optiunea de a vizita cele mai interesante zone ale Angliei, zilele de excursie sigur iti vor fi pe plac. Locurile vizitate in trecut au fost Londra, cu accent pe London Eye, Cambridge si Stratford Upon Avon,  locul nasterii renumitului dramaturg si poet William Shakespeare. 


Program de vara tabara limba engleza Anglia - Uppingham School:

· Informatii utile si tur de orientare la sosire
· Test initial de evaluare a cunostintelor de limba engleza
· Cursuri de limba engleza: 20 de lectii (15h)/saptamana, in clase multinationale de maxim 16 studenti 
· Materiale de studiu disponibile pe perioada cursului
· Certificat de absolvire curs si raport de evaluare finala
· Cazare in boarding house, in camere single, twin sau cu mai multe paturi si baie proprie sau comuna (nu se poate garanta un anumit tip de camera)
· Trei mese pe zi in cantina scolii (pranz la pachet in timpul excursiilor de o zi)
· Program zilnic de activitati de dupa-amiaza (exemple: fotbal, tenis, inot, arts&crafts, video memories etc.)
· Program zilnic de activitati de seara (exemple: Disco Night, Egg Dropp Challenge, Rocket Building Challenge, Colour Run, Karaoke, Movie Night, Talent Show, Trash Fashion, Wacky Games, Quiz Night etc.)
· 4 excursii de o zi intreaga (exemple: London Walking Tour, River Cruise % Dinner Out ; Bath with Walking Tour & Bath Abbey ; Cardiff with Walking Tour & Cardiff Castle ; Oxford with Walking Tour & Oxford University College Visit etc.)
· Sansa de a explora cultura britanica intr-un mediu de vorbitori nativi
· Supraveghere permanenta si asistenta in caz de urgenta
· Intampinare si transfer aeroport Heathrow Londra
· Insotitor de grup din Romania, vorbitor de limba engleza, pentru grup de minim 10 participanti


Date de desfasurare 2023:    

20 iulie - 3 august

Durata taberei: 2 saptamani


Tarif:

2350 GBP 


Nota!

Termen confirmare grup 15.03.2023
Termen plata integrala 30.05.2023


Optional:

· Excursie optionala Harry Potter Studios, tarif la cerere

Nota! Programele si excursiile optionale se pot rezerva / organiza in functie de disponibilitate si cerere. Tarifele sunt valabile pentru un nr. minim de doritori.


Tariful NU include:

· Transport cu avionul, in conditii de grup, Bucuresti - Londra - Bucuresti
· Asigurare complexa de calatorie (medicala, bagaje si in caz de anulare) din Romania; click aici pentru a citi conditiile politei de asigurare


Descriere generala tabara Uppingham School

Uppingham School este o scoala de top britanica, de timp boarding, independenta, infiintata in 1584, localizata in oraselul Uppingham, Rutland. Scoala are o indelungata traditie a educatiei la standarde inalte si este considerata una din cele mai bune scoli pentru muzica si arte, scoala detinand peste 60 de sali pentru repetitii si unul dintre cele mai mari teatre private din tara.

Scoala detine un campus impresionant de 65 de acri, unul dintre cele mai mari din UK, unde regasim facilitati exceptionale pentru sport, arta si relaxare. Dintre facilitatile scolii enumeram: sala de fitness moderna, studio pentru dans, sala de sport si terenuri pentru fotbal, badminton, tenis,  piscina, spatii comune, sala de mese, capela.

Scoala este situata la o distanta de 20 de mile de Leicester, 55 de mile de Cambridge si 68 de mile de Birmingham, 99 de mile de Londra.

Cazare

La Uppingham School cazarea este oferita in camere single, twin sau cu mai multe paturi si bai comune. Fiecare cladire de cazare detine sala comuna si bucatarie, unde copiii se pot aduna pentru snack-ul de seara sau pentru socializare in timpul liber.

Mesele

Programul taberei de limba engleza include pensiune completa; astfel, toate mesele se vor lua in cantina scolii. Se servesc 3 mese pe zi, in regim bufet: mic dejun tip continental, iar pranzul si cina cu posibilitatea alegerii intre mai multe feluri principale). In timpul excursiilor, pranzul este la pachet, continand un sandwich, apa, chips-uri, biscuiti si un fruct.

Personal si supraveghere

Staff-ul scolii este in permanenta disponibil pe parcursul taberei. Campusul ofera siguranta deplina, cu 24/24h supraveghere.

Cursurile de limba engleza

Lectiile la Uppingham School sunt stimulante si variate, centrul este renumit pentru cursurile academice sustinute pentru elevii internationali. Elevii participa la 15 ore de engleza saptamanal, cu profesori calificati si creativi. Manualele si materialele de curs sunt concepute pentru vorbitori non-nativi. Elevii sunt testati la sosire si apoi repartizati in clase multinationale, in functie de nivel. La final elevii obtin certificat de absolvire si raport de evaluare finala.

Program de activitati

Dimineata sau dupa-amiaza Sportul si activitatile reprezinta o parte importanta a zilei, unde elevii nu numai ca vor continua sa exerseze limba engleza, dar vor lua parte si la o varietate de activitati amuzante si incitante, profitand de facilitatile minunate ale scolii.

Seara (20.00 – 22.00) Activitatile de seara ofera elevilor ocazia de a se relaxa dupa o zi lunga si de a se cunoaste intre ei, intr-un mediu lejer, multinational. In majoritatea serilor, toata scoala participa la aceeasi activitate.

Exemple de activitati: Disco Night, Egg Dropp Challenge, Rocket Building Challenge, Colour Run, Karaoke, Movie Night, Talent Show, Trash Fashion, Wacky Games, Quiz Night etc.

Excursii incluse

Toti elevii vor participa la 4 excursii de o zi intreaga (exemple: London Walking Tour, River Cruise % Dinner Out ; Bath with Walking Tour & Bath Abbey ; Cardiff with Walking Tour & Cardiff Castle ; Oxford with Walking Tour & Oxford University College Visit)

**Programul include activitatile mentionate (in functie de saptamana de participare) sau similar in caz ca din motive obiective, acele activitati nu pot fi realizate

Excursiile mentionate sunt doar exemple, programul exact urmand a se stabili inainte de plecare.

DE CE SA ALEGI
TABERE DE GRUP
PENTRU JUNIORI?

Mirunette v-a pregatit
multe variante interesante
de tabere pentru copii!

Taberele internationale Mirunette reprezinta modalitatea ideala de a petrece vacanta de vara pentru cei mici!

Taberele pentru juniori se organizeaza in scoli britanice de renume care isi pun la dispozitie facilitatile pentru copiii dornici de invatare a limbii engleze pe timpul verii! Fiind vorba despre copii cu varste incepand de la 8 ani, programul este alcatuit astfel incat participantii sa fie implicati in activitati distractive si educative de dimineata pana seara. Astfel, copiii vor avea cursuri de limba engleza cu profesori britanici, sporturi, jocuri, activitati culturale si de socializare, precum si vizite si excursii in locuri de interes. Printre destinatiile excursiilor se numara orase ca Londra, Oxford sau Cambridge, dar si parcuri de distractii ca Legoland, Harry Potter Studios sau Longleat Safari Park.

Pe tot parcursul programului copiii beneficiaza de supraveghere permanenta atat din partea insotitorului de grup din Romania, cat si din partea personalului local. Va asteptam sa va inscrieti cat mai curand in taberele internationale pentru juniori – experienta noastra de 16 ani in domeniu reprezinta garantia vacantelor reusite pentru copii!

Acreditari