Earlscliffe Scholarship Competition

Termen inscrieri 5 Martie 2024

Despre Earlscliffe Scholarship Competition

Earlscliffe Scholarship Competition se desfasoara anual in colaborare cu Mirunette Education si este un concurs in trei etape (Inscriere; Test; Interviu) unde participantii au sansa sa castige o bursa de pana la 50% la unul dintre cele mai ravnite colegii private din Marea Britanie.

Daca esti elev in clasa a 9-a sau a 10-a si iti doresti sa studiezi ultimii 2 sau 3 ani de liceu la o scoala privata de top din Marea Britanie, atunci profita de aceasta oportunitate si inscrie-te la concurs pentru a putea obtine o bursa de studiu de pana la 50%.

In fiecare an, colegiul Earlscliffe ofera 3 burse de studiu pentru cei mai bine pregatiti candidati. Locul I primeste o bursa de 50% din valoarea taxelor anuale ale colegiului. Celelalte burse vor avea valori cuprinse intre 20% si 50%.

La concurs pot participa toti elevii care sunt in prezent in clasa a 9-a sau a 10-a, care au resursele necesare si care isi doresc sa studieze ultimii doi sau trei ani de liceu intr-un colegiu de elita din Marea Britanie.

Daca te vei numara printre elevii castigatori si vei accepta bursa oferita in cadrul concursului, vei incepe studiul la Earlscliffe College in Septembrie 2024.

In urma editiilor precedente ale concursului, 30 de romani au devenit elevi la Earlscliffe College! Vezi aici feedback-ul lor excelent!

Despre Earlscliffe College

Colegiul Earlscliffe se situeaza pe locul 38 din peste 4.300 scoli de stat si private din Anglia care predau programa A-levels, potrivit unui clasament realizat de publicatia The Telegraph.

In fiecare an, absolventii acestui colegiu sunt admisi la cele mai prestigioase universitati din lume, precum Oxford, Cambridge, Stanford sau Bocconi.

Taxa de studiu la Earlscliffe Colege este in valoare de 43.800 GBP/an (valabil pentru anul scolar 2023-2024, taxele pot creste pentru anul scolar 2024-2025 cu aproximativ 8%). Taxa include scolarizarea (tuition), cazarea in campusul colegiului si mesele zilnice.

Elevii vor obtine la finalul anilor de studiu certificarea internationala A-Levels (echivalentul britanic al Diplomei de Bacalaureat).

A-levels sau General Certification of Education Advanced Level consta in studiul aprofundat a 3 sau 4 materii la alegere, in decursul a doi ani. La finalul anilor de studiu, elevii vor sustine o serie de examene si vor obtine diploma de A-Levels, calificare recunoscuta international si cu o importanta majora pentru accesul la o universitate de renume si/sau in domenii competitive, cum ar fi medicina sau dreptul.

Vrei sa afli toate detaliile despre certificarea A-Levels? Citeste acest articol!

Vrei sa afli mai multe despre Earlscliffe College? Urmareste video-ul si viziteaza galeria foto.

Castiga o bursa de studii in Marea Britanie!

Esti elev in clasa a 9-a sau a 10-a? Mirunette Education si Earlscliffe College iti ofera sansa sa castigi o bursa de studii in Marea Britanie! Din 2015, concursul national Earlscliffe Scholarship Competition a oferit oportunitatea unui numar de peste 20 elevi sa isi finalizeze studiile liceale in Marea Britanie.

 

 

 

Acreditari