Tabara limba Engleza intensiv/ Think Global - Earlscliffe College, Folkestone

tabara limba engleza intensiv earlscliffe college folkestone.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Folkestone
Varsta: 13-17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
30 Iun - 17 Aug 2024
£3190

Galerie foto

Prezentare tabara

Tabara de limba engleza se desfasoara in colegiul Earlscliffe, situat in Folkestone (comitatul Kent), aproape de centrul orasului dar si de plaja. Renovat complet in 2012, campusul este perfect pentru gazduirea studentilor internationali. Earlscliffe este scoala asociata UNESCO, iar programul este menit sa maximizeze limbajul elevului prin cei 4 piloni ai educatiei dezvoltati de UNESCO: invata sa stii, invata sa faci, invata sa fii si invata sa convietuiesti.  
Explorand teme globale, elevii isi imbunatatesc aptitudinile lingvistice si devin increzatori sa participe la discutii, dezbateri si provocari alaturi de alti elevi.


Programul taberei de limba engleza intensiv/ Think Global include:

· Test de evaluare initiala, in vederea plasarii in clase in functie de nivel
· Saptamanal 20 ore de limba engleza, acreditate British Council, in clase internationale de maxim 12 participanti; lectiile sunt concentrate atat pe dezvoltarea abilitatilor (reading, writing, speaking & listening) cat si pe tehnici de redactare a eseurilor si dezbateri pe teme diverse: Cetateanul sec. 21: cu focus pe sanatatea mentala, subiecte sociale, media si identitate; Maretia & decaderea civilizatiilor: 1 saptamana despre diplomatie, studiind cultura, si subiectele globale despre pace & conflict utile in dezbateri, negocieri si strategii in politica internationala; Mini PPE: simulari ale unor mari evenimente globale prin care elevii invata despre aplicabilitatea politicii, filosofiei si economiei in lume; saptamana STEM: de la provocari practice la dezbateri teoretice, elevii studiaza impactul stiintei si tehnologiei de-a lungul secolelor - de la revolutia industriala la viitorul apropiat
· Certificat de absolvire curs insotit de raport de evaluare si un raport de participare la activitati
· Cazare in camere cu 1, 2 sau 3 paturi cu baie proprie
· Serviciu de spalare a hainelor o data pe saptamana
· Pensiune completa: 3 mese/ zi, plus gustari in timpul zilei, pranz la pachet in timpul excursiilor
· Supraveghere permanenta, acces internet, Wi-Fi
· Program de activitati dupa-amiaza si seara; exemple: dezbateri UNESCO in fiecare joi; fotbal, baschet, tenis, inot, golf, volei, karaoke, disco, talent show, quiz, cinema, bowling, laser tag, barbeque etc; cina festiva la fiecare 2 saptamani
· Saptamanal 2 excursii de o zi intreaga; exemple de excursii: Londra (cu vizita la una dintre urmatoarele atractii: Buckingham Palace, Tate Modern, London Eye, St. Paul’s Cathedral sau the London Dungeon); Canterbury, Leeds Castle si Bluewater ; Dover Castle, Hever Castle si Royal Tunbridge Wells ; Thorpe Park etc.
· Asigurare medicala din UK
· Transfer de la-la aeroport Londra Heathow (pentru sosiri/ plecari in intervalul 9:00-15:00 in zilele stabilite de sosire/ plecare)

Nota! Tabara se adreseaza celor cu nivel de engleza minim A2


Interval de participare 2024:

30 Iunie - 17 August      

2 saptamani : 30 Iun - 13 Iul; 13 Iul - 27 Iul; 20 Iul - 03 Aug; 27 Iul - 10 Aug; 03  Aug - 17 Aug  
3 saptamani : 30 Iun - 20 Iul; 13 Iul- 03 Aug; 20 Iul - 10 Aug; 27 Iul - 17 Aug 
4 saptamani : 30 iun - 27 Iul; 13 Iul - 10 Aug; 20 Iul - 17 Aug


Tarif: 

3190 GBP/ 2 saptamani
4785 GBP/ 3 saptamani 
6380 GBP/ 4 saptamani 


Activitati si excursii optionale:

·    Engleza Intensiv in grupe mici 175 GBP/ 4 ore/ saptamana
·    Engleza one-to-one 300 GBP/ 4 ore/ saptamana
·    Stand-up Paddleboarding 125 GBP/ 2 ore/ sapt, Paintball 125 GBP/ sesiune, London Musical sau Warner Bros Harry Potter™ Studio 195 GBP (biletul include transportul si biletul)


Tariful NU include:

· Taxa inscriere 50 GBP
· Taxa ETA (autorizatie electronica de calatorie valabila 2 ani) 10 GBP valoarea se stabileste de catre autoritatile din UK; data intrarii in vigoare se va anunta ulterior
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti  
· Transfer de la-la aeroport Heathrow 230 GBP/ sens (in afara orelor / zilelor mentionate)
· Taxa asistenta check-in minor neinsotit 75 GBP (daca serviciul a fost rezervat si la compania aeriana)
· Asigurare medicala, de bagaje si de anulare din Romania

De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari