Tabara limba Engleza intensiv - Earlscliffe College, Folkestone

tabara limba engleza intensiv earlscliffe college folkestone.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Folkestone
Varsta: 13-17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
28 Iun - 15 Aug 2020
£2700

Galerie foto

Prezentare tabara

Tabara de limba engleza se desfasoara in colegiul Earlscliffe, situat in Folkestone, in comitatul Kent, aproape de centrul orasului, dar si de plaja. 
Daca sunteti în cautarea unui curs de vara serios pentru adolescenti, care sa ii stimuleze, va invitam sa experimentati programul Earlscliffe. 
Renovat complet in 2012, campusul este perfect pentru gazduirea studentilor internationali. Earlscliffe este scoala asociata UNESCO, iar pe parcursul taberei tinerii vor dezbate si cerceta subiecte ca: pace, saracie, foamete, poluare, schimbari climatice. 


Programul taberei de limba engleza intensiv include:

· Test de evaluare initiala, in vederea plasarii in clase in functie de nivel
· Saptamanal 22 ore de limba engleza, acreditate British Council, in clase internationale de maxim 12 participanti; lectiile sunt concentrate atat pe dezvoltarea abilitatilor (reading, writing, speaking & listening) cat si pe tehnici de redactare a eseurilor si dezbateri pe teme diverse
· Cazare in camere cu 2-4 paturi, cu baie proprie si Wi-Fi
· Serviciu de spalare a hainelor o data pe saptamana
· 3 mese/ zi, plus gustari in timpul zilei, pranz la pachet in timpul excursiilor
· Supraveghere permanenta, acces internet, Wi-Fi
· Program de activitati dupa-amiaza si seara; exemple: dezbateri pe teme UNESCO, arts & crafts, fotbal, baschet, tenis, inot, golf, volei, karaoke, disco, talent show, quiz, cinema, barbeque etc; cina festiva la fiecare 2 saptamani
· Saptamanal 2 excursii de o zi, una la Londra ex: Chelsea FC, Buckingham Palace, Tate Modern, London Eye, St. Paul’s Cathedral sau the London Dungeon, iar cealalta poate fi la: Canterbury, Leeds Castle si Bluewater, Dover Castle, Hever Castle si Royal Tunbridge Wells sau Thorpe Park
· Asigurare medicala din UK
· Certificat de absolvire curs insotit de raport de evaluare si un raport de participare la activitati
· Transfer de la-la aeroport Londra Heathow (pentru sosiri/ plecari in intervalul  9 am  - 4 pm, in zilele stabilite de sosire/ plecare)

Nota! Tabara se adreseaza celor cu nivel de lb. Engleza de la Intermediar la Avansat


Interval de participare 2020:

28 Iunie - 15 August      

2 saptamani : 28 iun-11 Iul; 11-25 Iul; 18 Iul-01 Aug; 25 Iul-08 Aug; 01-15 Aug  
3 saptamani : 28 iun-18 Iul; 11 Iul-01 Aug; 18 Iul-08 Aug; 25 Iul-15 Aug 


Tarif: 

2700 GBP/ 2 saptamani
4050 GBP/ 3 saptamani


Activitati si excursii optionale:

·    Engleza Intensiv in grupe mici 125 GBP/ 4 ore/ saptamana
·    Lectii one-to-one 250 GBP/ 4 ore/ saptamana
·    Paintball, London Musical sau Warner Bros Harry Potter™ Studio (tarif la cerere)


Tariful NU include:

· Taxa inscriere 40 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti  
· Transfer de la-la aeroport Heathrow 190 GBP/ sens (in afara orelor mentionate)
· Asigurare medicala, de bagaje si de anulare 
· Taxa asistenta check-in minor neinsotit 50 GBP (daca serviciul a fost rezervat si la compania aeriana)

De ce tabere
MIRUNETTE
EDUCATION??

Mirunette Education
vine in intampinarea voastra cu
servicii educationale de la A la Z!

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari