Dezvoltare Personala

Mirunette te provoaca la o calatorie spre cunoasterea de sine!


 
Ce reprezinta dezvoltarea personala pentru Mirunette?

 

Dezvoltarea personala reprezinta, in opinia noastra,  cheia succesului atat pe plan profesional cat si personal. Este esential sa reusesti sa iti constientizezi, utilizezi, iar mai departe sa optimizezi calitatile si talentele tale.

Cu peste 16 ani de experienta in consultanta pentru elevi si studenti, specialistii Mirunette iti vor oferi toata sustinerea si resursele necesare pentru construirea unui viitor de succes pentru tine. Metodele implementate de noi sunt raportate la tanar si sunt menite sa satisfaca aspiratiile academice si profesionale ale acestuia.

 


 

In conditiile in care esti dornic sa iti perfectionezi talentele, dobandind cunostinte noi care iti vor fi foarte utile pe parcursul studiilor si al viitoarei cariere te invitam sa afli mai multe despre planul de dezvoltare personala Mirunette!

 

 

 

 

 

Dezvoltare Personala & Orientare in Cariera

Servicii de dezvoltare personala si orientare in cariera create de specialisti cu 25 de ani de experienta in educatie.

Serviciile de dezvoltare personala & orientare in cariera Mirunette sunt orientate spre a ajuta tanarul sa isi descopere singur pasiunile si abilitatile, sa castige curaj in a descoperi idei noi, sa invete sa isi solutioneze problemele si sa isi dezvolte o gandire critica si analitica.

Ia legatura cu un specialist Mirunette!

Acreditari