Tabara Limba Engleza si Tenis - Oundle School/ Seaford College

tabara limba engleza tenis oundle seaford.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Oundle sau Seaford
Varsta: 10-17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
28 Iun - 01 Aug 2020; Oundle
05 Iul - 15 Aug 2020; Seaford
£1320

Descriere Tabara

Cursurile de tenis se adreseaza atat incepatorilor cat si jucatorilor experimentati si se bazeaza pe imbunatatirea tehnicilor si dezvoltarea increderii si entuziasmuluI pentru joc: miscari, exercitii de viteza si agilitate, tactica, pozitie, fitness, diete, siguranta. La finalul cursului va avea loc o competitie la dublu.
Scoala Oundle (grupa varsta 11-17 ani) este situata in oraselul targ pitoresc si tipic englezesc cu acelasi nume si are o istorie ce dateaza din 1556. Scoala detine facilitati excelente pentru sport: terenuri de tenis, fotbal, golf, piscina acoperita, pista de atletism, sala pentru diverse sporturi: catarat, rugby.
Colegiul Seaford (grupa varsta 10-16 ani) este situat pe un teren de 400 de acri de o frumusete naturala rapitoare, chiar pe Coasta Sudica a Marii Britanii, aproape de Brighton. Facilitatile includ: terenuri de fotbal si tenis in aer liber, teren de tenis acoperit, teren golf, piscina in aer liber. 


Programul de vara al taberei de limba engleza si tenis include:

· Test initial de engleza si test de aptitudini la tenis
· Saptamanal 15 ore de antrenament tenis in grupe de 2-6 participanti – programul este adaptat, in functie de nivelul jucatorului
· Saptamanal 15 ore de limba engleza in clase internationale de 4-12 studenti; cursurile sunt acreditate British Council
· Certificat de absolvire curs
· Cazare in campus, in camere standard single sau cu mai multe paturi si facilitati comune
· Pensiune completa (3 mese/zi), cu posibilitate pentru diete speciale
· Saptamanal o excursie de 1 zi intreaga in weekend (exceptie tabara de 1 saptamana); exemple: Cambridge Bath, Oxford, Alton Towers, Chessington World of Adventures,  Thorpe Park etc.
· Program complex de activitati in fiecare seara: tenis de masa, volei, inot, masa de fotbal, Crazy Olympics, Race nights, Casino nights, disco, karaoke sau diverse jocuri  etc.
· Serviciu spalatorie 1 data/ saptamana
· Tricou personalizat & sticla de apa reutilizabila
· Asigurare de calatorie din UK
· Supraveghere 24h din 24 si asistenta medicala in caz de urgenta
· Certificat de absolvire curs limba engleza


Interval de participare 2020:

28 Iunie - 01 August pentru Oundle
05 Iulie - 15 August pentru Seaford 

Durata taberei: minim o saptamana     


Tarif:

1320 GBP / saptamana            


Tariful NU include:

· Taxa inscriere 40 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti
· Transfer colectiv de la – la aeroport Heathrow 80 GBP/ sens (sosiri duminica intre orele 09:00-15:00; plecari sambata intre orele 12:00 - 17:00); transfer individual in afara intervalului orar mentionat: cca. 160 GBP/ sens
· Asigurare complexa de calatorie din Romania


Nota!
· Nivel limba engleza min necesar A2
· Optiune de a inlocui cursurile de limba engleza cu un alt sport (exemple: tenis sau dans), in functie de disponibilitate

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2020 organizate in strainatate.

Acreditari