Tabara Limba Engleza si Tenis - Oundle School/ Seaford College

tabara limba engleza si tenis oundle school seaford college.png

Tara: Anglia
Locatie: Oundle sau Seaford
Varsta: 10-17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
30 Iun - 27 Iul 2024; Oundle
07 Iul - 10 Aug 2024; Seaford
£1625

Descriere Tabara

Cursurile de tenis se adreseaza atat incepatorilor cat si jucatorilor experimentati si se bazeaza pe imbunatatirea tehnicilor si dezvoltarea increderii si entuziasmuluI pentru joc: miscari, exercitii de viteza si agilitate, tactica, pozitie, fitness, diete, siguranta. La finalul cursului va avea loc o competitie la dublu.
Scoala Oundle (grupa varsta 12-17 ani) este situata in oraselul targ pitoresc si tipic englezesc cu acelasi nume si are o istorie ce dateaza din 1556. Scoala detine facilitati excelente pentru sport: terenuri de tenis, fotbal, golf, piscina acoperita, pista de atletism, sala pentru diverse sporturi: catarat, rugby.
Colegiul Seaford (grupa varsta 10-16 ani) este situat pe un teren de 400 de acri de o frumusete naturala rapitoare, chiar pe Coasta Sudica a Marii Britanii, aproape de Brighton. Facilitatile includ: terenuri de fotbal si tenis in aer liber, teren de tenis acoperit, teren golf, piscina in aer liber. 


Programul de vara al taberei de limba engleza si tenis include:

· Test initial de engleza si test de aptitudini la tenis
· Saptamanal 15 ore de antrenament tenis in grupe de 2-6 participanti – programul este adaptat, in functie de nivelul jucatorului
· Saptamanal 15 ore de limba engleza in clase internationale de 4-12 studenti; cursurile sunt acreditate British Council
· Certificat de absolvire curs
· Cazare in campus, in camere standard single sau cu mai multe paturi si facilitati comune
· Pensiune completa (3 mese/zi), cu posibilitate pentru diete speciale
· Saptamanal o excursie de 1 zi intreaga in weekend (exceptie tabara de 1 saptamana); exemple: Cambridge Bath, Oxford, Alton Towers, Chessington World of Adventures, Thorpe Park etc.
· Program complex de activitati in fiecare seara: tenis de masa, volei, inot, masa de fotbal, Scavenger Hunt, Race nights, Casino nights, disco, karaoke sau diverse jocuri  etc.
· Serviciu spalatorie 1 data/ saptamana
· Asigurare de calatorie din UK
· Supraveghere 24h din 24 si asistenta medicala in caz de urgenta
· Certificat de absolvire curs limba engleza
· Transfer colectiv de la – la aeroport Heathrow, Gatwick sau Gara St Pancras (sosiri duminica intre orele 09:00-15:00; plecari sambata intre orele 12:00 - 17:00);


Interval de participare 2024:

30 Iun - 27 Iulie pentru Oundle
7 Iulie - 10 August pentru Seaford 

Durata taberei: minim o saptamana     


Tarif:

1625 GBP / saptamana            


Tariful NU include:

· Taxa inscriere 50 GBP
· Taxa ETA (autorizatie electronica de calatorie valabila 2 ani) 10 GBP - valoarea se stabileste de catre autoritatile din UK; data intrarii in vigoare se va anunta ulterior
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti
· Transfer individual in afara intervalului orar mentionat (tarif la cerere)
· Asigurare complexa de calatorie din Romania


Nota!
· Nivel limba engleza min necesar A2
· Optiune de a inlocui cursurile de limba engleza cu un alt sport (exemple: tenis sau dans), in functie de disponibilitate

De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari