Mirunette Education Workshop

Prezentare in limba engleza, 16-18 Ianuarie 2023, Bucuresti - Constanta - Braila

Profesorul Arran Quickfall, manager de recrutari la John Leggott College, scoala 6th Form in Anglia, a tinut o serie de workshop-uri in limba engleza, in cadrul carora a explicat intregul proces de aplicare la o astfel de scoala. Pe langa faptul ca a oferit toate detaliile necesare pentru inscrierea la un boarding school, evenimentul a inceput cu o lectie interactiva in limba engleza, centrata pe tema: "What's more important? Getting your message across or being gramatically correct?"

Surpriza de la finalul workshop-ului a fost concursul de burse, ce consta in 50% din taxa de scolarizare pentru John Leggott College, destinata elevilor romani ce sunt interesati sa aplice la o astfel de institutie scolara. Initiativa din partea lui Arran Quickfall, in parteneriat cu Mirunette Education, vine pentru ca dorim sa promovam cele mai bune colegii pentru elevii romani ce isi doresc performante si experiente inedite.

Etapele concursului de burse:

► Completarea formularului de inscriere.

► Doua teste in limba engleza: de limba engleza si matematica.

► Interviu online cu managerul de recrutari, Arran Quickfall.

Participantii au fost informati si de cele mai noi programe Mirunette: internship-uri la Londra si tabere internationale de grup in UKSUA si Europa.

Absolvent al prestigioasei universitati King's College London, Arran Quickfall este manager de recrutari la John Leggott College, boarding school din Scunthorpe, UK. Profesor de limba engleza cu 25 de ani de experienta in pedagogie, reuseste sa mentina publicul atent cu informatiile relevante si utile pe care le ofera in cadrul seminariilor tinute. Prin prezentarile sale pe teme educationale, Arran Quickfall ajuta elevii romani sa isi imbunatateasca nivelul de limba engleza, sa isi dezvolte cunostintele despre sistemul educational britanic si sa isi deschisa orizonturile spre noi oportunitati.


Mirunette Educational Seminars

Cum aplici la facultate in UK, 15 Octombrie 2018, Hotel Doubletree by Hilton, Bucuresti

Esti elev de liceu sau parinte al unui elev de liceu? Te atrage invatamantul superior in UK? Participa la seminarul nostru si afla toate detaliile despre universitatile britanice si programele oferite de acestea! Intrebarile la care vei afla raspunsul participand la o noua sesiune din seria Mirunette Educational Seminars:

► Care sunt cele mai bune universitati din UK?

► Ce este platforma UCAS?

► Cat costa universitatea in Marea Britanie?

► Ce inseamna “Personal Statement”?

► Este mai valoros examenul Cambridge sau examenul IELTS?

Mirunette Education te invita pe 15 Octombrie, de la ora 18:00, la Hotel DoubleTree by Hilton, sa participi la Cum aplici la facultate in UK – un seminar interactiv cu Tim Fish, Director Earlscliffe College si consilier educational cu peste 20 de ani de experienta. 

Fie ca esti clasa a IX-a sau a X-a si inca nu te-ai hotarat ce specializare doresti sa urmezi la facultate, fie ca tocmai ai inceput clasa a XII-a si vrei sa studiezi in UK incepand cu anul viitor, este important sa tii cont de pasii pe care trebuie sa ii urmezi.

DESPRE TIM FISH

Tim Fish - Director al Earlscliffe College din Folkestone, UKAbsolvent al prestigioasei Universitati Oxford, Tim Fish este Director al Earlscliffe College din Folkestone, UK, unde preda Istorie si Stiinte Politice. Cu peste 20 de ani de experienta in pedagogie si conducere a unor scoli de renume din Anglia, Tim Fish reuseste, cu fiecare prilej, sa stimuleze auditoriul si sa ofere cele mai relevante si bogate informatii. Prin prezentarile sale pe teme educationale, Tim Fish isi inzestreaza publicul tanar cu motivatia si cunostintele necesare care vor asigura succesul academic si, mai departe, profesional.

 

Mirunette Educational Seminars

Apply to a Top UK University – Do’s & Don’ts, 9 noiembrie 2015, Hotel Doubletree by Hilton, Bucuresti

Apply to a Top UK University – Do’s & Don’ts

Ai visat sa iti petreci anii de studentie in UK? Afla mai multe despre universitatile britanice si programele pe care ti le ofera!

Deja ti-ai ales o universitate sau un domeniu de studiu dar nu stii de unde sa incepi? Invata despre platforma UCAS si aplica acum pentru anul universitar 2016-2017!

Nu intelegi exact ce inseamna “Personal Statement”? Sau nu stii care sunt certificarile de care vei avea nevoie?

Mirunette International Education te invita pe 09 noiembrie, de la ora 18:00, la Hotel DoubleTree by Hilton, la Apply to a Top UK University – Do’s & Don’ts – un seminar interactiv cu Tim Fish, Director Earlscliffe College si consilier educational cu peste 20 de ani de experienta. Vei afla ce inseamna experienta unei universitati britanice si care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a te numara printre studentii internationali din UK.

Fie ca esti la inceputul liceului si inca nu te-ai hotarat ce specializare doresti sa urmezi la facultate, fie ca esti in ultimul an si vrei sa studiezi in UK, este important sa tii cont de pasii dosarului de candidatura.

Ai nevoie de indrumare?

Formularul UCAS are mai multe sectiuni ce trebuie completate cu mare atentie: detaliile personale, experienta de lucru, studiile urmate, optiunile pentru programul de licenta (BA), personal statement si scrisorile de recomandare.

Nu rata oportunitatea extraordinara de a afla direct de la un expert britanic in consultanta educationala toate informatiile de care ai nevoie! Te provocam sa iti valorifici potentialul!

Mirunette International Education este centru acreditat UCAS. Consultantii educationali Mirunette iti vor oferi sustinere si indrumare pentru ca tu sa faci cea mai buna alegere!

DESPRE TIM FISH

Tim Fish - Director al Earlscliffe College din Folkestone, UKAbsolvent al prestigioasei Universitati Oxford, Tim Fish este Director al Earlscliffe College din Folkestone, UK, unde preda Istorie si Stiinte Politice. Cu peste 20 de ani de experienta in pedagogie si conducere a unor scoli de renume din Anglia, Tim Fish reuseste, cu fiecare prilej, sa stimuleze auditoriul si sa ofere cele mai relevante si bogate informatii. Fie ca este vorba despre consiliere educationala sau de sustinerea unor seminarii pe teme academice, Tim Fish isi inzestreaza publicul tanar cu motivatia si cunostintele necesare care vor asigura succesul academic si, mai departe, profesional.

 

Mirunette Educational Seminars

British Counseling on British Schools, 10 oct. 2015

Ai visat sa studiezi intr-o institutie de elita din UK? Incepe pregatirea inca din gimnaziu si aplica la boarding school in Anglia pentru a obtine certificatele internationale A-Level sau IB.

Esti la liceu si crezi ca e prea tarziu sa inveti intr-o scoala de tip boarding? Afla cum poti studia intr-un colegiu de tip 6th Form ce include ultimii doi ani de liceu!

Nu intelegi exact ce inseamna boarding school? Sau nu iti sunt familiare certificarile de tip A-Level sau IB?

Mirunette International Education te invita pe 10 octombrie, de la ora 10:00, la Hotel InterContinental, la o serie de seminarii interactive cu reprezentantii unor scoli de renume din Marea Britanie. Vei afla ce inseamna experienta boarding school in Anglia, cum poti ajunge sa inveti intr-o astfel de scoala si cum poti obtine calificarile necesare pentru a intra intr-o universitate de top.

Taxa de participare pentru acest eveniment variaza in functie de numarul de seminarii la care doresti sa participi. Astfel, pentru un singur seminar, taxa este 200 LEI/ familie (maxim 2 copii si 2 adulti). Pentru 2 seminarii, taxa este 250 LEI/ familie, iar pentru a asista la 3 seminarii, taxa este 300 LEI/ familie.

Pentru primele 50 de inscrieri, taxa de participare este gratuita!

Nu rata oportunitatea extraordinara de a intreba direct reprezentantii celor mai bune scoli din Marea Britanie toate informatiile pe care vrei sa le afli!

Galerie Foto


Concurs pentru participantii din taberele de vara 2015 Mirunette

Concurs - Share your summer camp memories!  

Ai participat intr-o tabara internationala Mirunette in vara lui 2015? Posteaza pe Facebook o fotografie reprezentativa din tabara (de grup sau individuala - din Marea Britanie, Irlanda, Malta, SUA, Franta, Germania, Spania sau Elvetia), impartaseste-ne impresiile tale si noi te premiem! 

Poti castiga un gift card la Accessorize sau Intersport sau poti fi premiat pentru creativitate cu o pereche de casti audio din piele si un rucsac impermeabil pentru laptop.

Cum participi?

1. Pe pagina ta personala de Facebook, publica o poza inedita cu tine sau cu un grup de prieteni din tabara la care ai participat si scrie o scurta descriere
2. Adauga in descrierea fotografiei textul @Mirunette International Education.
3. Trimite-ne un mesaj privat pe Mirunette International Education pentru a-ti confirma participarea la concurs.

Pentru mai multe sanse de castig, poti incarca maxim 3 fotografii, fiecare cu o descriere despre tabara si tag catre pagina oficiala.

Pentru ca stim ca ne va fi greu sa alegem cei doi castigatori, ei vor fi desemnati prin intermediul Random.org
Perioada de participare: 15-25 septembrie 2015. Castigatorii vor fi desemnati in data de 28 septembrie 2015.

Mult succes! Asteptam cu nerabdare fotografiile si impresiile voastre autentice din taberele Mirunette!


EVENT 09

#ILoveMirunetteSummerCamps - concurs pentru participantii din taberele de vara 2014 Mirunette 

Mirunette International Education - tabere internationale

You ❤ Mirunette summer camps? Show it 2 the world!!! A special photo 4 FUNtastic PRIZES!

Ai fost intr-o tabara educationala de limba straina in vara 2014? Super alegere! :) Iti multumim pentru incredere, prietenie si loialitate si...VREM SA TE PREMIEM! 

Posteaza public o poza din tabara (cu tine, prietenii, orice consideri tu ca este reprezentativ – the sky is the limit – dar neaparat din tabara) cu hashtag #IloveMirunetteSummerCamps, strange cat mai multe like-uri si poti castiga premii funtastice! :D 

Premiul I: un bilet de avion gratuit la o tabara in Anglia din vara 2015;
Premiul II: 2 bilete pe luna, timp de 6 luni, la film – pentru ca este un mod distractiv de a-ti imbunatati vocabularul limbii engleze;
Premiul III: un tricou pictat manual, unicat, cu locatia taberei in care ai fost, oferit de artistul Cristina Stefan (5 castigatori!). 

Asigura-te ca poza este publica si ca hashtag-ul este scris corect! Toate pozele vor fi preluate in albumul dedicat concursului. 
Perioada de desfasurare: 14-31 octombrie 2014. 
Anuntarea castigatorilor: 1 noiembrie 2014.

Ready, steady, post the photo & enter the competition! Suntem nerabdatori sa te premiem!!! :)

Galerie Foto


EVENT 08

"Fresh Approach", seminar GRATUIT pentru profesorii de limba engleza 

Teacher Training

Dedicat profesorilor de limba engleza din Romania, seminarul "Fresh Approach - Improving Teacher Performance and Student Engagement", este sustinut de profesorul britanic David Carrion de la Colegiul Earlscliffe din Anglia. Teacher training-ul are loc in data de 9 octombrie, de la ora 10:00 pana la ora 13:00, la Colegiul National „Matei Basarab” (strada Matei Basarab, nr. 32). Organizat de Mirunette International Education, seminarul tematic "Fresh Approach" se afla la a V-a editie si este GRATUIT

Teacher training-ul are scopul de a prezenta, intr-un mod interactiv, noi programe de perfectionare continua, metode si tehnici de predare adoptate cu succes de catre profesori renumiti din Marea Britanie, pentru a creste performanta cadrelor didactice si nivelul de participare a elevilor la orele de curs. In cadrul seminarului, abordam "the current issues in education" si identificam cele mai bune si moderne solutii! 

Ce asigura succesul la examenele de limba engleza, cum poate fi captat interesul elevilor in clasele numeroase, cum poate fi imbunatatita interactiunea profesor-elev, care sunt deosebirile dintre sistemul de invatamant romanesc si cel britanic - vor fi doar cateva dintre subiectele abordate la seminar, inainte de sesiunile de Questions & Answers. Este un prilej excelent pentru profesorii romani de limba engleza de a impartasi impresii cu colegii profesori britanici!  

Participantii vor beneficia si de reduceri de 25% la toate cartile scolare oferite de Editura Uniscan Express Publishing, prezenta cu stand de carte la seminar! 

Toti profesorii de limba engleza vor primi diplome de participare la teacher training! Seminarul "Fresh Approach" este organizat de Mirunette International Education cu aprobarea Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti.

Va asteptam cu mult entuziasm la...the ultimate teacher training event! 

Rezervati acum un loc!


EVENT 07

Cum sa aplici la o Universitate de top din Anglia? Seminar interactiv cu Directorul unui Colegiu renumit din UK

Admitere universitati strainatate

Toamna se numara…aplicantii la Universitatile de prestigiu din Marea Britanie! Iti doresti si tu sa studiezi in strainatate si te intrebi care sunt secretele pentru a intra la una dintre cele mai importante Universitati din lume? Afla raspunsurile la toate aceste intrebari de la un expert in educatie internationala - prof. dr. Tim Fish, Directorul Colegiului Earlscliffe din Angliaabsolvent al faimoasei Universitati Oxford! Participa la un seminar interactiv pentru tineri ambitiosi!

Cand si Unde?
8 octombrie 2014, ora 18:00, la DoubleTree by Hilton Bucharest Unirii Square Hotel, sala Rotterdam (blvd. Nerva Traian, nr. 3A).

Care sunt cele mai bune Universitati pentru specializarea ta, ce este si cum trebuie sa formulezi "personal statement-ul", ce inseamna A-levels, ce trebuie sa faci pentru a fi un candidat eligibil? La sfarsitul intrevederii cu prof. dr. Tim Fish, vei detine informatii relevante despre toate etapele pe care trebuie sa le parcurgi pentru admiterea la Universitatile renumite din Anglia! 

Pentru mai multe detalii despre inscrierea la seminar, contacteaza-ne acum la numarul de telefon:0723606633 sau la adresa de e-mail: office@mirunette.ro!

Cea mai importanta investitie pentru viitor este in educatia ta! Obtine pasaportul catre succes prin educatie la cele mai inalte standarde!


EVENT 06

Giveaway: Castiga 2 din 4 bilete gratuite, pentru tine si prietenii tai, la Divertiland!

Study hard, play harder! Nu ai plecat inca in tabara cu Mirunette? Zilele de vacanta sunt muuult mai lungi si astepti cu nerabdare data plecarii intr-o tabara de poveste, nu-i asa? :D Pana atunci…Mirunette te trimite la Divertiland!!!

Piscina cu valuri + plaje cu nisip natural + tobogane moderne + ? = distractie maxima! Tu esti singurul termen necunoscut din ecuatie! :) Indraznesti sa iei si cursuri de surfing in piscina? ;)

Acum poti castiga 2 din 4 bilete gratuite la parcul acvatic Divertiland! Tot ce trebuie sa faci pentru a intra in concurs este sa dai like paginii oficiale Mirunette International Education si share pozei de concurs. Apoi       scrie-ne in grupul de event sau intr-un mesaj privat numele tau, link-ul postarii si un numar de telefon, si gata, te-ai inscris in concurs! Easy as pie! :)

Ne vedem la Divertiland!!! ;)

Regulament

Concursul se desfasoara in perioada: 17 Iulie – 31 Iulie. Vor fi alesi 2 castigatori prin tragere la sorti prin intermediul random.org. Desemnarea castigatorilor va avea loc in data de 1 August 2014.

Premii: 2 invitatii duble la Divertiland. Cei 2 castigatori pot folosi biletele pentru uzul personal sau pot oferi un bilet unui prieten.

Conditii de participare: like paginii oficiale de facebook Mirunette International Education si share pozei de concurs. Atentie: Mai multe share-uri, mai multe sanse de castig! Pentru fiecare share al imaginii de concurs, beneficiezi de o noua inscriere in concurs! (sunt admise maxim 10 share-uri).

Despre giveaway

Giveaway-ul face parte din seria de 10 evenimente de nota 10, cu prilejul celebrarii a 10 ani de activitate in organizarea de tabere internationale si consiliere educationala la Scoli si Universitati prestigioase din strainatate si este realizat in parteneriat cu Divertiland.

Divertiland este cel mai mare parc de distractii acvatice din Romania, care ofera o multitudine de modalitati de petrecere a timpului liber pentru adulti si copii. Printre atractiile cele mai apreciate de vizitatori sunt: singura piscina cu valuri, plaje cu nisip natural si cele mai moderne tobogane pentru toate varstele sau cursurile de surfing in piscina; de asemenea parcul dispune de instalatii de filtrare performante ce asigura o apa cat mai curata. Parcul ofera vizitatorilor posibilitatea sa petreaca o zi de vacanta in interiorul orasului.

Mirunette International Educaton este reprezentant in Romania pentru peste 60 de scoli internationale care organizeaza cursuri si tabere de limba engleza, franceza, spaniola, italiana, germana, portugheza, chineza si rusa, in tarile in care limba este vorbita nativ.


EVENT 05

The amazing Bike Race

The Amazing Bike Race

Hobby-urile tale sunt mersul pe bicicleta si limbile straine? Esti gata pentru o noua provocare si multa distractie? Mirunette International Education, Biciclop si Green Revolution te invita la evenimentul “The Amazing BIKE Race, o cursa pentru biciclisti pasionati de limbi straine” duminica, 18 Mai, de la ora 11, in parcul Herastrau! 

Vino cu bicicleta ta (sau inchiriaza o bicicleta gratuit de la centrul I’Velo, daca ai sub 16 ani), formeaza o echipa cu numele tarii tale preferate, poarta insemnele acesteia si pregateste-te pentru un traseu cu multe probe amuzante! Daca echipa ta ajunge prima la destinatie, noi te premiem si vei avea parte de surprize de la Biciclop! ;)

Dupa Amazing Race, nivelul de adrenalina creste si mai mult pentru ca vei participa la o demonstratie de Extreme Biking, sustinuta de Alexandru Calta de la Scoala de Pedalat – care te va invata si cateva trucuri! Apoi ne relaxam la picnic si asistam la un show de magie, oferit de magicianul Teo.

Asadar, te asteptam de la 10:30 la Roaba de Cultura (pajistea Pescarus) pentru a forma echipele si pentru a primi toate instructiunile! 

Inscrie-te la: office@mirunette.ro 
sau la numarul de telefon: 0723.606.633! 

Petrece alaturi de noi un final de weekend cu distractie si surprize din plin!

“The Amazing BIKE Race, o cursa pentru biciclisti pasionati de limbi straine” face parte din seria de 10 evenimente de nota 10, organizate cu prilejul celebrarii a 10 ani de activitate Mirunette International Education in organizarea de tabere educationale si consiliere pentru admitere la Scoli si Universitati renumite din strainatate.


EVENT 04

5 o'clock Tea: English and Books, your one-way ticket to success!

Mirunette continua seria de 10 evenimente aniversare de nota 10 cu un seminar educational si interactiv, “5 o'clock Tea: English and Books, your one-way ticket to success!”, in parteneriat cu Librăria Humanitas de la Cişmigiu.

Abordand 2 perspective culturale diferite, evenimentul este sustinut de 2 personalitati de seama din Marea Britanie si Romania: prof. dr.Tim Fish, directorul Colegiului Earscliffe, absolvent al Universitatii Oxford, si criticul literar Dan C. Mihailescu, editor coordonator al volumului „Cartile care ne-au facut oameni” si realizatorul emisiunii TV „Omul care aduce cartea”.

Va asteptam pe toti la dezbateri, in numar cat mai mare, in data de 5 aprilie, de la ora 17:00! Cititul este un obicei invechit in era tehnologiei? Educatia internationala iti ofera mai multe oportunitati in cariera? Mit sau adevar? Sunt doar cateva intrebari la care vei afla raspunsuri, in mod ferm si neocolit. Ai opinii contrare? Nu rata ocazia unica de a intra in dezbateri cu un profesor faimos din Marea Britanie si cu un scriitor contemporan important, care iti vor prezenta reteta succesului in cariera! In plus, iti vei imbogati CV-ul, pentru ca iti oferim certificate de participare!

Teme educationale, discutii animante, premii surpriza si deserturi delicioase. Dulciurile savuroase si sanatoase, cu ingrediente 100% naturale, sunt asigurate de prietenii nostri de la Rawcoco.

Participarea este gratuita, iar locurile sunt limitate! Rezerva-ti locul la seminar la office@mirunette.ro

Cine: Elevi, profesori, parinti
Cand: 5 aprilie 2014, ora 17.00
Unde: Libraria Humanitas de la Cismigiu

Parteneri media: Ziare.com, Catalog Cursuri, Gandeste Pozitiv, Sfatul Parintilor, Parinti.com, ROL.ro, Tango, Romania LiberaTeenPress, Metropotam, ItsyBitsy

Vezi galerie foto aici


EVENT 03

Concurs FOTO: "Selfies" are fun? Mirunette te face star!

Te pasioneaza fotografia si vrei sa devii imaginea din materialele publicitare Mirunette? 

Participa la concursul de fotografie, organizat in parteneriat cu prietenii nostri de la National Photographic al III-lea eveniment aniversar din seria celor "10 evenimente de nota 10" si iti indeplinim visul! Premiem cele mai frumoase si originale fotografii, cu un shooting super distractiv, in care tu si inca 9 tineri veti deveni starurile Mirunette! 

Daca se vorbeste peste tot despre selfies (proclamat cuvantul anului 2013 in dictionarele Oxford!), tema concursului va fi chiar selfie-ul tau intr-un cadru de primavara; cu alte cuvinte: „Autoportret in intampinarea primaverii”. Surprinde-ne cu creativitatea si talentul tau fotografic! 

Perioada de inscriere: 19 februarie – 8 martie 2014 
Nominalizarea castigatorilor: 12 martie 2014
Photo-Shooting: 15 martie 2014 

Trimite-ne poza ta in mesaj privat pe Facebook, iar noi o vom publica intr-un album dedicat acestei activitati! Tot ce trebuie sa faci este sa dai Share selfie-ul tau pe Facebook si sa aduni cat mai multe like-uri! Primii 5 participanti cu cele mai votate selfies intra automat pe lista castigatorilor, pentru popularitate. Ceilalti 5 castigatori vor fi alesi de catre noi, echipa Mirunette, impreuna cu specialistul in fotografie Cristina Ardelean, de la National Photographic.

Participarea la Eveniment reprezinta acordul participantilor ca pozele facute in cadrul acestui eveniment sa poata fi folosite exclusiv pentru promovarea activitatii Mirunette International Education in materiale printate sau online. Numarul aparitiilor este nelimitat, fara implicatii financiare.

Iar daca vrei sa iti transformi pasiunea pentru fotografie in realitate, National Photographic iti ofera multe surprize, printre care si discount-uri semnificative la cursuri de fotografie si ateliere interactive! 


Sambata - 15 martie, am avut parte de o zi minunata pe care am petrecut-o
cu 10 prieteni de Nota 10!!!

Am glumit, am ras, am facut o multime de poze... si acesta este
rezultatul! Profitam inca o data de ocazie sa va multumim ca ne acordati
incredere si ca ne sunteti alaturi plini de entuziasm in toate
activitatile noastre!
Orice descriere in plus este de prisos pentru acest album... pozele
vorbesc de la sine! :D :D :D

Long story, short: Keep up the good vibes!!! YOU ROCK!!!
Love ya all! ♥ ♥

Vezi galerie foto aici


EVENT 02

S-a dat startul celui de-al doilea eveniment din seria celor "10 evenimente de nota 10"!

Vrei sa arati tarii intregi cat de bun esti?

Inscrie-te la MIRUNETTE LANGUAGE COMPETITION si castiga o tabara de limba engleza de 2 saptamani la Oxford sau Londra!

Anunta-ti cat mai multi prieteni!

Punem la bataie o gramada de premii WOW!

Pentru inscrieri, click aici: http://www.mirunette.ro/concurs

Mai stai pe ganduri...? :D


EVENT 01

Mirunette sparge gheata... la patinoar

Primul eveniment din cadrul unei serii surpriza de "10 Evenimente de nota 10" va avea loc Duminica, 19 Ianuarie 2014 - ora 16.00, la patinoarul din Cismigiu!

Vino sa patinezi alaturi de Echipa Mirunette! Garantam distractia si voie buna din plin!

Cadou din partea noastra: ciocolata calda pentru toti, iar pentru primii 10 sositi care poarta insemnele Mirunette, intrarea gratuita! 

*Participantii Mirunette la eveniment vor beneficia de tarif special!

Va asteptam in numar cat mai mare, copii, parinti si profesori! 

Share the news! - Ne vedem duminica, pe gheata!

Vezi galerie foto aici

De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari