Feedback

2017


Vlad si Victor B. - Tabara lb engleza Clifton College, Bristol, UK

Per ansamblu am cules un feedback extrem de pozitiv de la copiii mei. Voi incepe sa va spun ca nu am ales intamplator acest colegiu cand am decis sa-i trimitem acolo. Prietena mea cea ma buna stabilita in Londra este casatorita cu un cetatean britanic (care a foat scolit la un boarding school, actual angajat in diplomatia Marii Britanii), asa ca i-am trimis lista cu toate colegiile la care Mirunette facea summer camps ca sa-mi recomande unul. Dintre toate listate, 2 mi-au fost recomandate din categoria lor de varsta (Wellington College si Clifton College).

Clifton College a fost pe primul loc, motivand a fi un colegiu de prestigiu, cu o istorie vasta si cunoscute cu performante notabile. In plus, uitandu-ma pe pozele colegiului, am notat ca se afla intr-un oras de senzatie, Bristol, iar cladirile colegiului ziceai ca sunt desprinse din Hogwarts (see Harry Potter).

Toate astea ne-au ajutat sa incropim si pentru copii o poveste faina care sa-i atraga intr-o tabara de 2 saptamani in afara tarii, unde erau nevoiti sa vorbeasca intr-o limba straina lor si mai mult de atat, cu copii si profesori pe care nu-i cunosteau anterior. Dar mai bine sa va dau feedback pe fiecare din urmatoarele apecte:

  • Locatie – minunata, spatii largi, terenuri de sport, verdeata, dormitoarele cu 3 paturi (sau mai multe) au fost binevenite;
  • Cursuri – foarte bine primite de copii, care nu s-au plans deloc de incarcare sau stil de predare; de cand au venit acasa nu mai au trac sa vb engleza (chiar intreaba cum se spune etc.);
  • Mancare – a fost f apreciata, mai ales hamburger & chips (nu stiu daca e relevant, dar copiii mei nu sunt pretentiosi la mancare);
  • Excursii imprejurimi – toate au fost bine venite, multe de invatat si de vazut;
  • Activitati extra (sportive) – desi mi s-a parut un program incarcat la inceput, de fapt cred ca a fost PERFECT, astfel ca fiecare ora a fost petrecuta frumos si util (ai mei copii fac zilnic sport);
  • Tot programul taberei a fost fff bine distribuit si organizat. FELICITARI!
  • Colegii din Romania – grupa inchegata si copii buni, ai mei au reusit sa se integreze ff usor;
  • Profesoarele din Romania – probabil ca buna desfasurare a tuturor activitatilor a fost datorata si de o buna supervizare si organizare din partea acestora, mai ales ca trebuie sa tina in frau 20 copii (parte din ei pe care nu-i cunosteau anterior);
  • Animatorii din UK – ffff apreciati de copii, se pare ca ei au fost motivul pentru care au plans la despartire in finalul taberei. 

Andra B.


Vlad G. - Tabara lb engleza Haileybury College, UK

As dori cu aceasta ocazie sa va multumesc foarte mult ptr organizarea taberei Mirunette de la Haileybury college.

Vlad s-a simtit excellent in aceasta tabara si a fost foarte multumit de transport, cazarea din colegiu, de mesele din campus, de progamul de activitati extrascolare (cel mai mult i-a placut excursia la parcul de distractii si cea de la Oxford). S-a atasat mult de stafful de la colegiu, care inteleg ca au apreciat ca era comunicativ si i-a placut metoda lor de predare prin joc si filmulete.

In mod expres vreau sa le multumesc Cristianei si Alexandrei, pentru modul extrem de atent in care au avut grija de copii in aceasta tabara. Amandoua au foarte atente la nevoile individuale ale fiecarui copil, chiar cu riscul de a nu avea timp personal la dispozitie! Pentru Vlad, care era printre cei mai mici din grup si destul de imprastiat, a fost foarte important ca le-a simtit aproape de el si ca a putut comunica si rezolva toate problemele lui cu ajutorul lor. Indiferent cat de bine organizata e tabara, rolul Group Leader-ilor ramane unul essential pentru ca participantii sa se simta excellent, iar fetele s-au descurcat de minune!

Andreea G (mama lui Vlad)


Tudor J. - Tabara lb engleza Miami Barry University, SUA

Buna dimineata,

Eu vreau sa va multumesc in primul rand pentru ca mi l-ati adus acasa viu si nevatamat :) In al doilea rand va multumesc pentru felul in care ne-ati tinut la curent cu tot ce se intampla, a fost aproape ca si cum am fi fost si noi acolo in vacanta.

Nu am avut timp de vorbit prea multe pentru ca a plecat deja la Untold ieri dimineata, dar va scrie impresii dupa ce se intoarce. Oricum a fost entuziasmat si si-ar fi dorit sa mai stea. Va multumesc inca o data si va doresc vacante la fel de frumoase in continuare !

Marinela J (mama lui Tudor)


Tudor D. - Tabara lb engleza Bromsgrove School, UK

Tudor s-a distrat foarte bine in vacanta. Si-a facut multi prieteni noi si ar fi vrut sa mai ramana. In legatura cu clasele de limba engleza - le-a perceput foarte usoare, sub nivelul lui de cunoastere a limbii engleze, din pacate sub acest aspect se pare ca nu a asimilat cunostinte noi.

Aurora D (mama lui Tudor)


Toma N. - Tabara lb engleza Bradfield College, UK

Toma s-a simtit foarte bine, au participat la multe activitati si s-au integrat bine in grup, facand si multi prieteni. S-au atasat foarte mult de d-na profesor Andra, care a fost foarte draguta. Va multumim mult!

Raluca N (mama lui Toma)


Teodor C. - Tabara lb engleza Miami Barry University, SUA

Va multumim foarte mult. Intr-adevar a fost o experienta minunata pentru Teo. Avand in vedere ca i-a placut atat de mult (cred ca cel mai mult Centrul Nasa) si-a exprimat deja dorinta ca ar dori sa mearga cu dvs. si la anul. Prin urmare, tinem legatura.

Catalina C (mama lui Teodor)


Sofia S. - Tabara lb engleza Wellington College, UK

Feedback-ul este unul pozitiv, clar ... Sofia mi-a zis ca incepe sa-si stranga banutii din bursa pentru ca mai vrea in tabara si la anul… si, odata si-odata, poate va ajunge si in America ...visul ei!

Silvia S (mama Sofiei)


Robert I. & Ronald I. - Tabara lb engleza Fort Lauderdale, SUA

Va multumim pentru tot ce ati facut dvs si echipa Mirunette pentru copiii nostri – comunicare permanenta cu noi, parintii, grija absoluta pentru ei, monitorizare si organizare impecabile in tabara etc. Am fost linistiti stiindu-i pe ei fericiti si relaxati, intr-o vacanta de mult dorita de ei, dar si bine-meritata! Sunt convinsa ca o vor tine minte toata viata si ca va avea un impact notabil asupra viitorului lor.

Toata consideratia si multumiri calduroase doamnei profesor Magdalena B. Baietii nostri s-au simtit minunat sub aripa dumneaei. Ii sunt profund recunoscatoare mai ales pentru grija acordata pe final lui Robert, care a racit putin (soc termic). Este reconfortant sa stim ca le-a fost mereu aproape ca o mama adevarata. 

Toate cele bune si mii de multumiri tuturor celor care ne-au trimis mesaje si au facut actualizarea albumului foto!

Cu prietenie,

Roxana si Florin I (parintii lui Robert si Ronald)


Rares I. - Tabara individuala lb Engleza Ludlow, UK

As vrea sa multumesc echipei Mirunette pentru oportunitatea oferita lui Rares de a participa la tabara din Ludlow, Moor Park School. Au fost doua saptamani extraordinare, atat din punctul de vedere al actului lingvistic, cat si al interactiunii cu colegi din lumea intreaga. Facand o comparatie cu alte tabere de vara din UK (Sidcot, Broomsgrove) aceasta este de departe cea mai frumoasa si educativa experienta. Multumim inca o data.

Ligia I (mama lui Rares)


Mihaela C. - Tabara individuala lb germana Koln, Germania

Am revenit acasa cu o multime de impresii frumoase, prieteni nemaipomeniti si amintiri pentru o viata intreaga! Va multumesc pentru atitudinea si grija pe care ati purtat-o pe tot parcursul organizarii plecarii mele in aceasta tabara. 

Va urez toate cele bune si sper sa ne mai auzim la anul! 

Mihaela


Matei B. – Tabara lb engleza Queen’s College, UK

Buna ziua,

Matei va multumeste pentru aceasta tabara minunata. S-a simtit foarte bine, totul a fost perfect. Va multumim si va dorim vacanta frumoasa in continuare pentru toata lumea.

Mari B (mama lui Matei)


Maria T. - Tabara lb engleza Fettes College Edinburgh, UK

Multumim mult! Copii au fost foarte incantati si nu mai vroiau sa se intoarca acasa! Multumim inca odata pentru tot si d-nei profesor Gina pentru ca a avut grija de ei!

Dorina T (mama Mariei si matusa lui Matei si Radu)


Maia C - Tabara lb engleza Londra UCL, UK

Thank you very much for the good and original wishes!! I also want to thank you for the UCL camp; it was a fantastic experience and opportunity for my mind to see further. I overcame some of my deeply-rooted limits and I have fatefully met amazing people.

Have a nice day, clear mind and succesful work!

Maia


Kara S. - Tabara lb engleza Haileybury College, UK

Aceasta tabara a fost una dintre cele mai frumoase experiente din viata mea. A fost interesanta si chiar daca am petrecut 30 de ore in sala de clasa, nu m-am simtit ca la scoala, ci ca intr-un grup de prieteni.

Lucrul care mi-a placut cel mai mult in tabara a fost interesul profesorilor si al staff-ului pentru noi. Acestia au fost incredibil de prietenosi si intelegatori, incercand mereu sa ne faca sa traim la maxim acele 2 saptamani. Nu pot gasi aspecte negative ale acestei tabere care sa-mi fi influentat prea mult sederea. As dori sa mai particip la aceste tabere intr-o zi.

Kara


Kara S. - Tabara lb engleza Haileybury College, UK

Aceasta tabara a fost una dintre cele mai frumoase experiente din viata mea. A fost interesanta si chiar daca am petrecut 30 de ore in sala de clasa, nu m-am simtit ca la scoala, ci ca intr-un grup de prieteni.

Lucrul care mi-a placut cel mai mult in tabara a fost interesul profesorilor si al staff-ului pentru noi. Acestia au fost incredibil de prietenosi si intelegatori, incercand mereu sa ne faca sa traim la maxim acele 2 saptamani. Nu pot gasi aspecte negative ale acestei tabere care sa-mi fi influentat prea mult sederea. As dori sa mai particip la aceste tabere intr-o zi.

Kara


Ilinca S. - Tabara lb engleza Fettes College Edinburgh, UK

Ilinca s-a simtit foarte bine :) multumim pentru tot. Pentru la anul am in vedere o tabara pentru ea preferabil in SUA sau intr-o zona unde se vorbeste franceza, daca exista asa ceva :) In cazul in care au aparut deja oferte, sau imi puteti face recomandari pentru o tabara interesanta, sunt deschisa sa avem o discutie pe aceasta tema.

Cristina S (mama Ilincai)


Ilinca C. – Tabara lb engleza Londra UCL, UK, 6-20 august 2017

Multumim mult pentru tot efortul depus, pentru o organizare perfecta si o comunicare excelenta! Totul la superlativ!

Roxana C (mama Ilincai)


Diana B. - Tabara lb engleza New York Fordham University, SUA

Multumim din suflet pentru promptitudine! Asteptam cu nerabdare ofertele de tabara Mirunette, chiar si pe cele din vacanta de iarna! Diana  a venit incantata din tabara, are prieteni noi, e mai increzatoare in ea si in sansa ei de a gasi cadre didactice care sa-i ridice stacheta, oameni frumosi, deschisi si cu darul si vointa de a sadi in mintea ei setea de cunoastere. Multumim pentru urari si le intoarcem inzecit: Vara 2017 de vis sa aveti atat dumneavoastra cat si intreg colectivul Mirunette!

Anamaria B (mama Dianei)


Diana B. - Tabara lb engleza New York Fordham University, SUA

Multumim din suflet pentru promptitudine! Asteptam cu nerabdare ofertele de tabara Mirunette, chiar si pe cele din vacanta de iarna! Diana  a venit incantata din tabara, are prieteni noi, e mai increzatoare in ea si in sansa ei de a gasi cadre didactice care sa-i ridice stacheta, oameni frumosi, deschisi si cu darul si vointa de a sadi in mintea ei setea de cunoastere. Multumim pentru urari si le intoarcem inzecit: Vara 2017 de vis sa aveti atat dumneavoastra cat si intreg colectivul Mirunette!

Anamaria B (mama Dianei)


David M. - Tabara individuala lb engleza Leysin, Elvetia

Doream sa va multumesc pentru tot, David s-a simtit foarte bine la Leysin. Asteptam propuneri de tabere pentru iarna, la ski! 

Raluca M (mama lui David)


Dana C. (mama lui Luca) – Tabara Los Angeles

Pentru Luca este al treilea an in care merge in taberele organizate de Mirunette, dar aceasta a fost "tabara vietii"!

S-a intors extrem de bucuros, are un milion de poze... incercam sa le sortam si sa va trimitem. De asemenea au fost si cei mai buni insotitori de grup de pana acum, cu care Luca s-a inteles foarte bine. Chiar daca nu a reusit sa socializeze prea mult cu copii din alte tari, Luca a legat prietenii cu copiii din grupul lor.

Pe scurt, a fost o tabara de exceptie. MULTUMIM!!!!!


Catalin L. (tatal Alexandrei) - Tabara Blossin

Va multumim pentru tabara organizata si grija fata de cei “mici”. Am o singura intrebare: cand se organizeaza urmatoarea tabara? Pentru noi rezervati de acum un loc la Blossin.


Catalin L. (tatal Alexandrei) - Tabara Blossin

Va multumim pentru tabara organizata si grija fata de cei “mici”. Am o singura intrebare: cand se organizeaza urmatoarea tabara? Pentru noi rezervati de acum un loc la Blossin.


Carla G. - Tabara individuala lb germana Hochst, Germania

Fetele se simt foarte bine in tabara, astept mai multe detalii cand se vor întoarce. Din ce mi-a explicat Carla, copii au un program foarte plin, sunt foarte bine organizati iar cursurile placute. Au facut zilnic cate o excursie sau ceva interesant. 

Va multumesc.

Raluca G (mama Carlei)


Carla G. - Tabara Hochst Frankfurt

Fetele se simt foarte bine in tabara, astept mai multe detalii cand se vor întoarce. Din ce mi-a explicat Carla, copii au un program foarte plin, sunt foarte bine organizati iar cursurile placute. Au facut zilnic cate o excursie sau ceva interesant. 

Va multumesc.


Camelia V. (mama lui Razvan) - Tabara Blossin

Buna ziua, tin sa va multumesc pentru modul in care ati inteles sa ne informati zilnic de activitatile pe care le-au avut copii in cele doua saptamani. In ceea ce il priveste pe Razvan, aceasta tabara a fost o experienta minunata din toate punctele de vedere.

Ne bucuram ca am facut aceasta alegere!! Speram sa mergem cu dvs. si in alte tabere!!


Bianca M. - Tabara individuala lb germana Koln, Germania

Doream sa va informez ca Bianca se simte foarte bine in Koln, s-a imprietenit cu toti colegii, se distreaza zilnic, ii place profesoara care este din Austria si care o lauda mereu. Zilele trecute cand i-am spus ca imi e dor de ea, mi-a zis ca ea nu ar mai pleca din Koln.

Multumesc mult,

Carmen M (mama Biancai)


Bianca M - Tabara limba Germana Koln, Germania

Bianca se simte foarte bine in Koln, s-a imprietenit cu toti colegii, se distreaza zilnic, ii place profesoara care este din Austria si care o lauda mereu. Zilele trecute cand i-am spus ca imi e dor de ea, mi-a zis ca ea nu ar mai pleca din Koln.

Carmen M (mama Biancai)


Andrei C. - Tabara lb engleza Fettes College Edinburgh, UK

Baiatul meu a fost foarte entuziasmat. Ar fi vrut mai mult sport. Oricum sport a facut destul caci am inteles ca aproape in fiecare seara jucau fotbal pe gazon si asta i s-a parut extraordinar. Mi-ar place sa mearga si anul urmator. Daca se poate sa stim unde merg cei care erau nascuti in 2001 si 2002 cu care Andrei a socializat mai mult. Unii dintre copii se cunosteau.

Radu C (tatal lui Andrei)


Ana-Maria D. (mama lui Dan si a Oanei) - Tabara Los Angeles

Multumim mult, copiii (cel putin ai mei) sunt asa incantati ca deja se gandesc la urmatoarea tabara!


Ana A. – Tabara lb engleza Fort Lauderdale, Florida, SUA

Tabara din Fort Lauderdale a depasit toate asteptarile si s-a dovedit a fi o experienta unica si plina de momente de neuitat.

Bucuria si entuziasmul pe care le aveam inca din primul moment in care am pasit in afara avionului de pe aeroportul din Miami au fost sporite atunci cand am vazut hotelul in care urma sa ne petrecem urmatoarele doua saptamani. Dupa ce ne-am odihinit dupa drumul lung pana in SUA, aventura in Miami a inceput!

Ne-am inceput prima zi cu emotii deoarece am fost supusi unui test in urma caruia urma sa fim repartizati pe clase,insa dupa ce am trecut de acest moment, am rasuflat usurati si am fost dusi intr-un tur in Downtown Fort Lauderdale pentru a cunoaste locurile din jurul scolii. Am avut onoarea sa vizitam si sediul organizatorilor si sa-l cunoastem pe directorul programului.

In urmatoarea zi ne-am cunoscut colegii de diferite nationalitati si profesorii si am inceput cursurile de limba engleza. Acestea au fost pe cat de distractive si de placute, pe atat de educative, totul datorita profesorilor care au reusit sa creeze o atmosfera minunata prin profesionalismul de care au dat dovada, dar in acelasi timp si prin atitudinea pe care acestia o aveau fata de noi, facandu-ne sa ne simtim ca si cum eram prietenii lor, si nu elevii. Dupa  pranzul luat la cantina scolii, mergeam in diferite excursii care ne faceau sa apreciem si mai mult experienta din Miami. 

In primele zile am fost la diferite plaje, cum ar fi Fort Lauderdale Beach, Miami South Beach sau Palm Beach, unde am avut ocazia sa ne bronzam in razele fierbinti specifice Floridei si sa inotam in apa cristalina si calda a oceanului. Croazierele pe canalele din Miami au fost niste experiente minunate in care am putut vedea casele si iahturile celebritatilor, reusind astfel sa facem poze cu un peisaj memorabil. In aceasta tabara am avut si ocazia de a vedea un meci autentic de baseball al echipei The Marlins pe stadionul din Miami. Chiar daca nu suntem niste fani infocati ai acestei echipe, noi tot am vizitat magazinul de la stadion si ne-am cumparat tricouri si sepci pe care le-am purtat in timpul meciului. In weekend am avut sansa sa ne intoarcem pe taramurile copilariei si am fost intr-o excursie de o zi la Universal Studios unde am profitat de fiecare minut pentru a ne distra si a vizita toate locurile magice din "Islands of Adventure". Toate oboseala pe care am avut-o in urma zilei petrecute la parcul de distractii a disparut atunci cand am vazut locurile minunate din turul orasului Miami. Prima data am vizitat zona Wynwood unde am facut poze cu graffiti-urile impresionante, urmata de Little Havana, un cartier latino care ne-a impresionat prin muzica si voia buna prezente acolo. La sfarsitul zile am luat cina la renumitul restaurant Hard Rock Cafe Miami, un loc minunat care ne-a placut foarte tare.

A doua saptamana din program ne-am inceput-o cu vizita la NASA unde am avut marele noroc sa vedem lansarea unei rachete, urmata de vizionarea unui film despre misiunea pe Marte. Ultima excursie, adica cea de  la Everglades, putem spune ca a reprezentat o dovada din curaj din partea noastra intrucat ne-am plimbat cu airboats pe apele pline cu aligatori si serpi, ba chiar am facut si poze in timp ce tineam in brate un aligator. Bineinteles ca nu puteam sa venim in Miami fara sa mergem la cumparaturi in faimoasele malluri de aici. Fiecare vizita, fie ca a fost la imensul mall Sawgrass Mills, fie la Galleria Mall, a fost ocazia perfecta pentru a ne cumpara tot ceea ce ne doream.

Ultima zi la cursuri a fost una emotionanta deoarece ne-am dat seama ca momentul despartirii de prietenii noi facuti in aceasta tabara este aproape, insa am incercat sa depasim acest moment prin pozele facute cu intreg grupul si prin mesajele frumoase pe care ni le-am transmis unul altuia. Pana si profesorii s-au aratat emotionati de terminarea programului si de plecarea noastra. Ne-am asigurat ca vom tine legatura si am facut schimb de adrese de facebook, instagram, mail si numere de telefon, incheindu-ne ziua cu o petrecere la piscina.

In concluzie, aceasta tabara va ramane adanc intiparita in inimile noastre. Am reusit sa legam niste prietenii pe care nici macar miile de kilometrii departare nu vor reusi sa le destrame, am vizitat locuri spectaculoase si am avut parte de experiente pe care doar in Miami le puteam avea. Totul a fost perfect, mai putin un singur lucru... totul s-a terminat mult prea repede!

Ana 


Alexia D. - Tabara lb engleza Haileybury College, UK

Dragi prieteni, Am ales tabara cu Mirunette pentru ca ni s-a spus ca sunt cei mai buni in ceea ce fac. Din pacate, multi s-au inselat pentru ca, de fapt, Mirunette International sunt cei mai buni!! Plecand de la o foarte buna comunicare si continuand cu excelenta organizare atat inainte cat si in timpul taberei, totul a fost foarte bine planficat si asezat astfel incat copiii au avut parte de o  experienta extraordinara. Trebuie, in mod deosebit, sa multumim celor doua insotitoare, Alexandra si Cristiana, care, timp de doua saptamani au fost mame, tutori si, nu in ultimul rand, prietenele copiilor nostri. S-au legat prietenii minunate atat intre copiii din Romania cat si cu alte nationalitati iar excursiile au fost bine gandite si foarte interesante. De apreciat metoda celor de la Haileybury, care prin lectiile si activitatile concepute, au reusit sa-i stimuleze pe copii, sa-i puna in competitie si sa-i determine sa invete lucruri noi, intr-o maniera placuta si extrem de distractiva.
Nu in ultimul rand, am apreciat continua comunicare cu parintii, pe toata durata celor doua saptamani, precum si multitudinea de fotografii si feedback-uri transmise catre noi.

Blogul a fost o idee geniala !!

Pentru toate acestea, MULTUMIM Mirunette ! Cu siguranta Alexia asteapta cu mult interes tabara viitoare ;-)

Cristina D (mama Alexiei)


Alexandra I. - Tabara lb engleza Londra UCL, UK

Sunt mama Alexandrei si vreau sa va spun ca Alexandra a fost extrem de incantata de sederea la Londra. Eu, desi sunt o mama putin exagerata cu grija pentru copil, pot sa va spun ca am stat extrem de linistita. Am avut emotii in prima zi (pana s-a instalat), pe urma m-am relaxat, am simtit ca este in deplina siguranta!!! Ma gandeam ca va fi necesar sa o sun pe insotitoarea de grup, chiar i-am salvat numarul la "favorite", dar n-a fost asa. Tin mortis sa-i multumesc doamnei profesor Anamaria S pt felul in care a avut grija de copiii nostri!!!

In ce priveste programul, Alexandra a fost incantata, nu s-a plans de nimic (poate doar de lipsa completa a sării din ... bucate). Acum nu stiu daca si doamna a fost la fel de incantata de comportamentul copiilor,sper ca nu i-au creat probleme!!!! Apropo, copilul meu a fost cuminte??????

Vreau sa multumesc  tuturor celor care au participat intr-un fel sau altul la deplinul succes al acestei tabere!!! D-soarei Georgiana Cojocariu, care ne-a intampinat cu atata dragalasenie si bunatate in aeroport, d-lui Cristian Theodoru care mi-a suportat cu stoicism catralionul de intrebari care aveau deja raspuns in mailurile trimise. Multumesc, multumesc tuturor celor care au contribuit la "imbogatirea" copilului meu!!! Sper ca vom tine legatura pt ca eu sunt dispusa sa o mai trimit pe Alexandra si-n alte tabere.

Va multumesc si va doresc o zi buna!!!

Florentina I (mama Alexandrei)


Alexandra C - Tabara lb engleza Fordham, New York, USA

Thank you for your kind wishes! 

Apreciez foarte mult atentia oferita! Gandurile voastre bune imi inunda sufletul de bucurie! Sunt profund recunocatoare pentru sprijinul oferit! Va multumesc din inima!! 

Thankfully, 

Alexandra Cucu


Alessia J. - Tabara lb engleza Fettes College Edinburgh, UK

Mi-au placut foarte mult activitatile de la pranz si cele de dupa-amiaza. As fi vrut ca unele dintre ele sa se repete; de exemplu: casino-ul, discoteca si sporturile. Orele de lucru au fost interactive, ajutatoare si amuzante. Profesorul a fost foarte bun, hazliu si dragut, iar materia bine predata. Staff-ul a fost dragut cu noi, atent si vesel, iar group leaderul (Gina) a fost minunat: foarte hazlie, intelegatoare si de treaba.

Ce as inbunatati eu ar fi: mancarea, temperatura din camera, orele de trezire-culcare si snack-urile din bucatarie (paine si gem fara gust nu sunt de ajuns). In rest totul a fost super.

Alessia 


Alessia F. (mama Alessiei) - Tabara Oxford & Cambridge

Multumim pentru aceasta tabara minunata si pentru informarile continue de-a lungul perioadei taberei!

Monica F (mama Alessiei)


De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari