Tabara limba Engleza & Echitatie - Oundle School

tabara limba engleza calarie oundle school.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Oundle
Varsta: 11-17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
28 Iun - 10 Aug 2020
£1500

Prezentare tabara:

Scoala Oundle are o istorie ce dateaza din 1556. Campusul se intinde pana in oraselul targ pitoresc si tipic englezesc, Oundle. Facilitatile includ: terenuri de tenis, fotbal, golf, piscina acoperita, pista de atletism, sala pentru diverse sporturi: catarat, rugby, si sala de sport complet echipata cu 6 terenuri de baschet.
Scoala ofera ca optiuni sportive in cadrul taberei urmatoarele sporturi: tenis, fotbal, dans, baschet, echitatie.

Remarca!
Nivelul minim de cunostinte de limba engleza necesar pentru a participa la tabara: A2
Cursul de echitatie se adreseaza copiilor cu varste de la 11 la 17 ani, cu minim 1 an experienta.
Participantii vor aduce cizme si casca proprie (conform standard BHS).


Programul de vara al taberei de limba engleza si echitatie include:

· Test initial de engleza + test de aptitudini echitatie
· Saptamanal 15 ore de echitatie & notiuni teoretice (ingrijire cal, alegerea echipamentului, notiuni de siguranta, termeni tehnici etc) in grupe de aprox. 6 participanti – programul este diferit, in functie de nivelul participantului
· Saptamanal 15 ore de cursuri de limba engleza, acreditate British Council, in clase de cca 10 - 15 studenti internationali
· Certificat de absolvire curs
· Cazare in campus, in camere standard cu doua sau mai multe paturi si cu  facilitati comune, tip boarding
· Pensiune completa (3 mese/zi), cu posibilitate pentru diete speciale
· Saptamanal 1 excursie de 1 zi intreaga, in weekend, pentru sederi de minim 2 saptamani; exemple de excursii: Chessington World of Adventures, Thorpe Park, Legoland, Brighton, Portsmouth, Cambridge, Bath, Oxford etc.
· Program complex de activitati seara; exemple de activitati: tenis de masa, volei, inot, masa de fotbal, Crazy Olympics, Race nights, Casino nights, disco, karaoke sau diverse jocuri
· Asigurare complexa de calatorie din UK
· Serviciu spalatorie 1 data/ saptamana
· Tricou personalizat & sticla de apa reutilizabila
· Supraveghere si asistenta medicala in caz de urgenta


Interval de participare 2020: 

28 Iunie - 10 August     
Durata taberei: minim 1 saptamana            


Tarif:

1500 GBP/ saptamana      


Tariful NU include:

· Taxa inscriere 40 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti
· Transfer colectiv de la – la aeroport Heathrow 80 GBP/ sens (sosiri duminica intre orele 09:00-15:00; plecari sambata intre orele 12:00 - 17:00); transfer individual in afara intervalului orar mentionat: cca. 160 GBP/ sens
· Asigurare complexa de calatorie din Romania


Remarca! Optiune de inlocuire a cursurior de limba engleza cu un alt sport, la alegere din: baschet, dans, tenis (in functie de disponibilitate)

De ce tabere
MIRUNETTE
EDUCATION??

Mirunette Education
vine in intampinarea voastra cu
servicii educationale de la A la Z!

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari