Feedback

2018


Lucia A. - mama Alexandrei A.

Multumim mult !

cei 4 ani in care am mers cu Dvs in tabere ne-au ajutat sa ne facem visul  realitate !

     Acum studiem Management in Media In Haga Olanda . Experientele cu Dvs ne-au facut sa stim ce sa alegem pentru noi sa fim mult mai siguri cu ceea ce ne dorim !

Multumim mult pentru urarea frumoasa !


Ioana Istrate festivitate Mirunette Language Competition

Bună seara! 

 

Nu vreau decât să vă mulțumesc, nu pentru premii cât mai ales pentru oportunitatea în sine, dar şi pentru implicare şi seriozitate. 

 

A participa la acest concurs a însemnat o experiență extraordinară pentru mine!


Carmen Badea - Participant curs limba Franceza - Paris Cours Rougemont, Franta

Va mulțumesc pentru tot, cursul a fost excepțional și voi repeta cu siguranța.


Sorina, mama Daillei H - Tabara de ski & snowboard de la Verbier, Elvetia

Felicitari intregii echipe pentru felul in care a organizat totul astfel incat acesti copii sa se simta bine si sa pastreze in amintirea lor experiente frumoase. Pentru mine a fost suficient sa citesc bucuria de pe fata copilului la gandul unei posibile reintoarceri pe partiile elvetiene, anul viitor. Prima zi de scoala a inceput cu “vreau pe partie la ski, de ce a fost atat de scurta vacanta!”


De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette International Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2018 organizate in strainatate.

Acreditari