Tabara Limba Engleza cu Film sau Fashion - Cambridge, Anglia

tabara limba engleza cu film sau fashion cambridge.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Cambridge
Varsta: 15 - 18 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
28 Iun - 11 Iul
26 Iul - 08 Aug 2020
£2700

Prezentare tabara

Cambridge este unul dintre cele mai mari si faimoase centre de educatie din lume. Este un oras incitant si vibrant, oferind piese de teatru, muzica si comedie live; festivaluri in perioada verii; muzee si galerii de arta, magazine si cafenele la moda, o arhitectura de neuitat.

Scoala, membra English UK, asociatia scolilor acreditate British Council, organizeaza cursuri de vara pentru film making si fashion, fiind de asemenea disponibile programe pre-universitare si mastere, in cadrul unui an academic. Cursul este ideal pentru cei interesati de film making si fashion sau pentru cei care doresc sa urmeze cursurile unei astfel de scoli.


Programul de vara al taberei de limba engleza cu film sau fashion include:

·   La sosire informatii si orientare
· Optiune FILM MAKING:  saptamanal 26 ore de curs & filmare, coordonate profesionisti in domeniu, in grupe de cca 18 studenti; acces la echipament profesionst care include camere de filmat si software de editare (Photoshop, After Effects, Premiere Pro)
· Dezvoltare aptitudini in: Cinematography, Editing,  Lighting, Directing, Script writing, Modelling, Story Boarding, Animation, Character Design,VFX, SFX make up
· O vizita de studiu in locatii precum: BBC Broadcasting House in Londra, Warner Bros. Studio Tour: Harry Potter Experience sau alte locatii folosite pentru diverse filmari
· Prezentare film realizat in seara de premiere
                                                    SAU
· Optiune FASHION:  saptamanal 30 ore  cursuri, workshopuri, constructie articole vestimentare & pregatire prezentare, coordonate profesionisti in domeniu, in grupe de cca 18 studenti
· Dezvoltare aptitudini in: Draping, Pattern cutting, Machine sewing, Fashion illustration, Fashion styling, Fabric manipulation
· Punerea in scena a unei prezentari de fashion

· Cazare la resedinta, in camere single cu baie proprie, la aprox 10-15 minute de mers pe jos de campusul scolii
· 3 mese pe zi in cantina scolii si „packed lunch” in timpul excursiilor
· O excursie de o zi intreaga in zilele de sambata (exceptie weekend-ul plecarii; tabara cu durata de 1 saptamana nu include excursie); exemple de excursii: Londra, Stratford-Upon-Avon, Canterbury etc.
· Program de activitati sociale seara, de exemplu: sporturi, jocuri, karaoke, disco, fashion show, seara talentelor etc.
· Transfer de la-la aeroport Londra Heathrow, conform unui interval orar prestabilit


Interval de participare vara 2020:

28 Iunie - 11 Iulie
26 Iulie - 08 August 

Durata taberei: 2 saptamani (sosire Duminica, plecare Sambata)


Tarif:

2700 GBP


Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 40 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti  
· Transfer de la aeroport Londra Heathrow in afara intervalului orar indicat de scoala - tarif la cerere
· Intampinare aeroport / asistenta check-in la plecare minori neinsotiti cca. 75 GBP/sens (obligatoriu pentru cei de 15 ani, pentru 16-18 ani doar daca serviciul a fost rezervat la compania aeriana)
· Asigurare complexa de calatorie


Nota!: Este necesar un nivel minim IELTS 4.5; cursul nu include lectii de limba engleza

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2020 organizate in strainatate.

Acreditari