Tabara Limba Engleza cu Film sau Fashion - Cambridge, Anglia

tabara limba engleza cu film sau fashion cambridge anglia.png

Tara: Anglia
Locatie: Cambridge
Varsta: 14-18 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
30 Iunie - 11 August 2024
£3388

Prezentare tabara

Cambridge este unul dintre cele mai mari si faimoase centre de educatie din lume. Este un oras incitant si vibrant, oferind piese de teatru, muzica si comedie live; festivaluri in perioada verii; muzee si galerii de arta, magazine si cafenele la moda, o arhitectura de neuitat.

Scoala, membra English UK, asociatia scolilor acreditate British Council, organizeaza cursuri de vara pentru film making si fashion, fiind de asemenea disponibile programe pre-universitare si mastere, in cadrul unui an academic. Cursul este ideal pentru cei interesati de film making si fashion sau pentru cei care doresc sa urmeze cursurile unei astfel de scoli.


Programul de vara al taberei de limba engleza cu film sau fashion include:

· La sosire informatii si orientare
· Optiune FILM MAKING: saptamanal cca 26 ore de curs & filmare, coordonate profesionisti in domeniu, in grupe de cca 10 studenti; acces la echipament profesionst care include camere de filmat si software de editare (Photoshop, After Effects, Premiere Pro)
· Dezvoltare aptitudini precum: Cinematography, Editing,  Lighting, Directing, Script writing, Modelling, Story Boarding, Animation, Character Design,VFX, SFX make up
· O vizita de studiu in locatii precum: BBC Broadcasting House in Londra, Warner Bros. Studio Tour: Harry Potter Experience sau alte locatii folosite pentru diverse filmari
· Prezentare film realizat in seara de premiere
                                                    SAU
· Optiune FASHION: saptamanal cca 25 ore cursuri, workshopuri, constructie articole vestimentare & pregatire prezentare, coordonate profesionisti in domeniu, in grupe de cca 18 studenti
· Dezvoltare aptitudini precum: Draping, Pattern cutting, Machine Sewing, Fashion Illustration, Fashion Styling, Fabric Manipulation
· Punerea in scena a unei prezentari de fashion

· Cazare la resedinta, in camere single cu baie proprie, la aprox 20-25 minute de mers pe jos de campusul scolii
· 3 mese pe zi in cantina scolii si „packed lunch” in timpul excursiilor
· Doua excursii de o zi intreaga in zilele de sambata; exemple de excursii: Londra (Victoria & Albert Museum), Londra (The Saatchi Gallery), Tate Modern, Tate Britain, Science Museum, The Natural History Museum, The Southwold Beach, etc.
· Program de activitati sociale seara, de exemplu: sporturi, jocuri, karaoke, disco, fashion show, seara talentelor etc.
· Transfer de la-la aeroport Londra Heathrow, conform unui interval orar prestabilit


Interval de participare vara 2024:

30 Iun -  11 Aug 2024 (Sosiri: 30 iunie, 7 iulie, 14 iulie; 21 iulie, 28 iulie)
 

Durata taberei: 2 saptamani


Tarif:

3388 GBP


Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 50 GBP
· Taxa ETA (autorizatie electronica de calatorie valabila 2 ani) 10 GBP - valoarea se stabileste de catre autoritatile din UK; data intrarii in vigoare se va anunta ulterior
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti  
· Transfer de la aeroport Londra Heathrow in afara intervalului orar indicat de scoala - tarif la cerere
· Intampinare aeroport/ asistenta check-in la plecare minori neinsotiti 150 GBP/sens (obligatoriu pentru cei de 14-15 ani, pentru 16-18 ani doar daca serviciul a fost rezervat la compania aeriana)
· Asigurare complexa de calatorie din Romania


Nota! Este necesar un nivel de engleza minim IELTS 5.0; cursul nu include lectii de limba engleza; este preferabil (dar nu obligatoriu) ca participantii sa aiba si un mic portofoliu creativ

De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari