Tabara Limba Engleza si Fotbal Arsenal - Oundle School/ Seaford College

tabara limba engleza fotbal arsenal oundle school clayesmore school.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Oundle/ Seaford
Varsta: 10-17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
04 - 31 Iul 2021; Oundle
04 Iul - 14 Aug 2021; Seaford
£1320

Prezentare tabara

Scoala Oundle (grupa varsta 11-17 ani) are o istorie ce dateaza din 1556. Campusul se intinde pana in oraselul targ pitoresc si tipic englezesc, Oundle. Facilitatile includ: multe terenuri de tenis, fotbal, golf, o piscina acoperita, pista de atletism, sala pentru diverse sporturi: catarat, rugby.
Colegiul Seaford (grupa varsta 10-16 ani) situat pe coasta sudica a Marii Britanii, aproape de Brighton, cuprinde 400 de acri de o frumusete naturala rapitoare. Facilitatile includ: terenuri de fotbal, tenis, teren de tenis acoperit, teren golf, piscina in aer liber etc.
Ambele locatii ofera cursuri pentru vara pentru urmatoarele sporturi: tenis, dans, hockey, baschet, calarie - Oundle, tenis, dans, muzica, golf, hockey - Seaford.
Taberele cu fotbal se realizeaza in colaborare cu Arsenal Soccer Schools.


Programul de vara al taberei de limba engleza si fotbal include:

· Test initial de engleza + test de aptitudini in fotbal
· Saptamanal 15 ore de antrenamente fotbal si cursuri tactice sustinute de antrenori acreditati UEFA, in grupe de aprox 10 participanti; programul este diferit, in functie de nivelul jucatorului
· Saptamanal 15 ore de engleza in clase de cca 10-15 studenti internationali; cursurile sunt acreditate British Council
· Cazare in campus in camere standard cu unul, doua sau mai multe paturi, cu facilitati comune
· 3 mese/ zi, cu posibilitate pentru diete speciale
· Saptamanal 1 excursie de o zi intreaga, in weekend (exceptie tabara de 1 saptamana); exemple: Oxford, Chessington World of Adventures, Thorpe Park, Splashdown Water Park, Brighton, Bath, Woburn Safari Park, Cambridge, Emirates Stadium etc.
· Program complex de activitati in fiecare seara: tenis de masa, volei, inot, masa de fotbal, Crazy Olympics, Race nights, Casino nights, disco, karaoke sau diverse jocuri  etc.
· Serviciu spalatorie 1 data/ saptamana
· Tricou personalizat & sticla de apa reutilizabila
· Asigurare de calatorie din UK
· Supraveghere 24h din 24 si asistenta medicala in caz de urgenta
· Certificat de absolvire curs limba engleza
· Certificat oficial de participare la cursurile de fotbal

Remarca! Nivelul minim de cunostinte de limba engleza necesar pentru a participa la tabara de limba engleza & fotbal este Intermediar.


Interval de participare 2021: 

04 - 31 Iulie pentru Oundle School
04 Iulie - 14 August pentru Seaford College


Tarif:

1320 GBP / saptamana    

Durata taberei: min. 1 saptamana 


Tariful NU include:

· Taxa inscriere 40 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti
· Transfer colectiv de la – la aeroport Heathrow 80 GBP/ sens (sosiri duminica intre orele 09:00-15:00; plecari sambata intre orele 12:00 - 17:00); transfer individual in afara intervalului orar mentionat: cca. 160 GBP/ sens
· Asigurare complexa de calatorie din Romania

Nota! Tabara se adreseaza exclusiv baietilor

De ce tabere
MIRUNETTE
EDUCATION??

Mirunette Education
vine in intampinarea voastra cu
servicii educationale de la A la Z!

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari