Tabara Limba Engleza si Fotbal Arsenal - Oundle School/ Seaford College

tabara limba engleza fotbal arsenal oundle school clayesmore school.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Oundle/ Seaford
Varsta: 10-17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
30 Iun - 03 Aug 2019; Oundle
07 Iul - 17 Aug 2019; Seaford
£1240

Prezentare tabara

Scoala Oundle (grupa varsta 11-17 ani) are o istorie ce dateaza din 1556. Campusul se intinde pana in oraselul targ pitoresc si tipic englezesc, Oundle. Facilitatile includ: multe terenuri de tenis, fotbal, golf, o piscina acoperita, pista de atletism, sala pentru diverse sporturi: catarat, rugby.
Colegiul Seaford (grupa varsta 10-16 ani) situat pe coasta sudica a Marii Britanii, aproape de Brighton, cuprinde 400 de acri de o frumusete naturala rapitoare. Facilitatile includ: terenuri de fotbal, tenis, teren de tenis acoperit, teren golf, piscina in aer liber etc.
Ambele locatii ofera cursuri pentru vara pentru urmatoarele sporturi: tenis, dans, hockey, baschet, calarie - Oundle, tenis, dans, muzica, golf, hockey  - Seaford.
Taberele cu fotbal se realizeaza in colaborare cu Arsenal Soccer Schools.


Programul de vara al taberei de limba engleza si fotbal include:

· Test initial de engleza + test de aptitudini in fotbal
· Saptamanal 15 ore de antrenament fotbal cu antrenori acreditati UEFA, in grupuri de cca 8-10 participanti – programul este diferit, in functie de nivelul jucatorului
· Saptamanal 15 ore de engleza in clase de cca 10-15 studenti internationali
· Cursurile sunt acreditate British Council
· Cazare in campus in camere standard cu unul, doua sau mai multe paturi, cu facilitati comune
· 3 mese/ zi, cu posibilitate pentru diete speciale
· Saptamanal 1 excursie de o zi intreaga, in weekend (exceptie tabara de 1 saptamana); exemple: Chessington World of Adventures, Thorpe Park, Splashdown Water Park, Brighton, Bath, Oxford, Woburn Safari Park, Cambridge, Emirates Stadium.
· Activitati dupa-amiaza si seara: tenis de masa, volei, inot, masa de fotbal, Crazy Olympics, Race nights, Casino nights, disco, karaoke sau diverse jocuri  etc.
· Serviciu spalatorie 1 data/ saptamana
· Asigurare de calatorie din UK
· Supraveghere 24h din 24 si asistenta medicala in caz de urgenta
· Certificat de absolvire curs limba engleza
· Certificat oficial de participare la cursurile de fotbal

Remarca! Nivelul minim de cunostinte de limba engleza necesar pentru a participa la tabara de limba engleza & fotbal este Intermediar.


Interval de participare 2019: 

30 Iunie - 03 August pentru Oundle
07 Iulie - 17 August pentru Seaford   


Tarif:

1240 GBP / saptamana    

Durata taberei: minim 1 saptamana 


Tariful NU include:

· Taxa inscriere 40 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti 
· Transfer de la – la aeroport Heathrow 75 GBP/ sens (sosiri 09:00-15:00; plecari 12:00 - 17:00); transfer in afara orelor mentionate cca. 150 GBP/ sens 
· Asigurare complexa de calatorie din Romania

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2020 organizate in strainatate.

Acreditari