Tabara limba Engleza & baschet - Oundle School

tabara limba engleza baschet oundle school.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Oundle School
Varsta: 11-17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
30 Iun - 03 Aug 2019
£1240

Prezentare tabara

Scoala Oundle are o istorie ce dateaza din 1556. Campusul se intinde pana in oraselul targ pitoresc si tipic englezesc, Oundle. Facilitatile includ: terenuri de tenis, fotbal, golf, piscina acoperita, pista de atletism, sala pentru diverse sporturi: catarat, rugby, si sala de sport complet echipata cu 6 terenuri de baschet.
Scoala  ofera cursuri pentru vara pentru urmatoarele sporturi: tenis, fotbal, dans, baschet, calarie.

Cursul se adreseaza celor incepatori, intermediari si avansati, se bazeaza pe imbunatatirea tehnicilor si dezvoltarea increderii si entuziasmului pentru joc: sarituri, forta, exercitii de viteza si agilitate, tactica,   incredere, rutine de incalzire. De asemenea vor primi informatii legate de o nutritie corecta si de prevenire a accidentelor. Rata antrenor:copii este de 1:10.
La finalul cursului va avea loc o competitie intre echipe cu abilitati similare.


Programul de vara al taberei de limba engleza si baschet include:

· Test initial de engleza+test de aptitudini la baschet
· Saptamanal 15 ore de antrenament in grupe de cca. 6-10 participanti – antrenamentele se axeaza pe fitness, aglitate, tactici de joc; programul este diferit, in functie de nivelul jucatorului 
· Saptamanal 15 ore de cursuri de limba engleza, acreditate British Council, in clase de cca. 10-15 studenti
· Certificat de absolvire curs
· Cazare in campusul scolii, in camere standard cu doua sau mai multe paturi, cu facilitati comune, tip boarding
· Pensiune completa (3 mese/zi), cu posibilitate pentru diete speciale
· Serviciu spalatorie o data/saptamana
· Supraveghere 24 ore, asistenta medicala in caz de urgenta
· Saptamanal o excursie de 1 zi intreaga in weekend (exceptie tabara de 1 saptamana); exemple: Drayton Manor, Thorpe Park, Woburn Safari Park, Nottingham, Cambridge sau Oxford 
· Activitati dupa-amiaza si seara; exemple: tenis de masa, volei, inot, masa de fotbal, Crazy Olympics, Race nights, Casino nights, disco, karaoke sau  diverse jocuri
· Asigurare complexa de calatorie din UK


Interval de participare 2019: 

30 Iunie - 03 August      
Durata taberei: minim 1 saptamana        


Tarif:

1240 GBP/ saptamana                     


Tariful NU include:

· Taxa inscriere 40 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti 
· Transfer de la – la aeroport Heathrow 75 GBP/ sens (sosiri 09:00-15:00; plecari 12:00-17:00); transfer in afara orelor mentionate 150 GBP/ sens 
· Asigurare complexa de calatorie din Romania


Remarca:  · Posibilitate inlocuire program cu: baschet + multi-sport (tarife, sporturi si locatii disponibile la cerere)

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2020 organizate in strainatate.

Acreditari