Tabara Limba Engleza & Dans - Oundle School/ Seaford College

tabara limba engleza dans oundle seaford.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Oundle sau Seaford
Varsta: 10-17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
4 - 31 Iul 2021; Oundle
04 Iul - 14 Aug 2021; Seaford
£1320

Galerie foto

Prezentare tabara

Tabara de limba engleza si dans este o ocazie foarte buna pentru a imbina studiul limbii engleze cu pasiunea pentru dans. Cursul de dans este tinut de profesori experimentati si calificati, se acopera aspectele: creativ, social, tehnic, teatral. La finalul cursului va avea loc un spectacol in cadrul scolii.
Scoala Oundle (grupa varsta 11-17 ani), fondata in anul 1556, detine un campus ce se intinde pana in oraselul Oundle. Facilitatile includ: terenuri de tenis, fotbal, golf, piscina acoperita, pista de atletism, sala de sport.
Colegiul Seaford (grupa varsta 10-16 ani) situat pe coasta sudica a Marii Britanii, aproape de Brighton, cuprinde 400 de acri de o frumusete naturala rapitoare. Facilitatile includ: terenuri de fotbal, tenis, teren de tenis acoperit, teren golf, piscina in aer liber etc.


Programul de vara al taberei de limba engleza si dans include:

· Test initial de engleza + test de aptitudini dans
· Saptamanal 15 ore program fitness & antrenament dans, diverse stiluri, impreuna cu profesori de dans de la scoli de performing arts; stiluri de la Street Dance la Contemporary Dance si Modern Jazz, in grupe de cca. 10 copii; la sfarsit de saptamana se sustine un spectacol de dans
· Saptamanal 15 ore de cursuri de limba engleza, acreditate British Council, in clase de cca 10 - 15 studenti internationali
· Certificat de absolvire curs
· Cazare in campus, in camere standard cu doua sau mai multe paturi si cu  facilitati comune, tip boarding
· Pensiune completa (3 mese/zi), cu posibilitate pentru diete speciale
· Saptamanal 1 excursie de 1 zi intreaga, in weekend, pentru sederi de minim 2 saptamani; exemple de excursii: Cambridge Bath, Oxford, Alton Towers, Chessington World of Adventures, Thorpe Park etc.
· Program complex de activitati seara; exemple de activitati: tenis de masa, volei, inot, masa de fotbal, Crazy Olympics, Race nights, Casino nights, disco, karaoke sau diverse jocuri
· Asigurare complexa de calatorie din UK
· Serviciu spalatorie 1 data/ saptamana
· Tricou personalizat & sticla de apa reutilizabila
· Supraveghere si asistenta medicala in caz de urgenta


Interval de participare 2021:

4 - 31 Iul 2021; Oundle School
04 Iulie - 14 August 2021; Seaford College

Durata taberei: minim 1 saptamana        


Tarif:

1320 GBP / saptamana  


 Tariful NU include:

· Taxa inscriere 40 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti
· Transfer colectiv de la – la aeroport Heathrow 80 GBP/ sens (sosiri duminica intre orele 09:00-15:00; plecari sambata intre orele 12:00 - 17:00); transfer individual in afara intervalului orar mentionat: cca. 160 GBP/ sens
· Asigurare complexa de calatorie din Romania

Remarca: 
· Nivelul minim de cunostinte de limba engleza necesar pentru a participa la tabara: A2
· Posibilitate inlocuire program cu: dans+sport (la alegere intre fotbal, tenis, etc) - tarife, sporturi si locatii disponibile la cerere

De ce tabere
MIRUNETTE
EDUCATION??

Mirunette Education
vine in intampinarea voastra cu
servicii educationale de la A la Z!

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari