Tabara Limba Engleza Program Mini - MBA - Earlscliffe College, Folkestone, Anglia

tabara limba engleza program mini mba earlscliffe college folkestone anglia.png

Tara: Anglia
Locatie: Folkestone
Varsta: 15-17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
25 Iun - 8 Iul 2023
8 - 22 Iul 2023
22 Iul - 5 Aug 2023
£3275

Galerie foto

Prezentare "Tabara Limba Engleza Program Mini-MBA - Earlscliffe College, Folkestone, Anglia"

Tabara de limba engleza Mini MBA se desfasoara in colegiul Earlscliffe, situat in Folkestone, in comitatul Kent, aproape de centrul orasului si la numai 1 ora distanta de centrul Londrei, cu trenul. Renovat complet in 2012, campusul este perfect pentru gazduirea studentilor internationali, iar daca sunteti în cautarea unui curs de vara serios pentru adolescenti, care sa ii stimuleze, va invitam sa experimentati programul Mini - MBA.  

Acest program se adreseaza tinerilor ambitiosi ce doresc sa studieze mai departe materii precum business, finante, economie sau management pentru A-Level sau IB, sau care vor sa isi imbogateasca CV-ul.Programul de vara al taberei de limba engleza Mini-MBA include:

· Test de evaluare initiala, in vederea plasarii in clase in functie de nivel
·  Saptamanal 22 ore de limba engleza, acreditate British Council, in clase internationale de cca. 12 participanti, cursul cuprinde ore de management, marketing, contabilitate, antreprenoriat, organizatii economice etc.
· Certificat de absolvire curs insotit de raport de evaluare si un raport de participare la activitati
· Cazare in camere cu 2-4 paturi, cu baie proprie 
· Serviciu de spalare a hainelor o data pe saptamana
· 3 mese/ zi in sala de mese a colegiului, plus gustari in timpul zilei, pranz la pachet in timpul excursiilor
· Supraveghere, acces internet, Wi-Fi
· Program de activitati dupa-amiaza si seara; exemple de activitati: arts & crafts, fotbal, baschet, tenis, inot, golf, volei, karaoke, disco, talent show, quiz, cinema, barbeque etc
· 2 excursii de o zi intreaga in fiecare saptamana; exemple de excursii: Londra (cu vizite la The Shard si Bank of England), Thorpe Park, Canterbury, Leeds Castle sau Hever Castle
· Asigurare medicala din UK
· Transfer de la-la aeroport Londra Heathrow (pentru sosiri/ plecari intre orele 9:00-15:00 in zilele stabilite pentru sosire/plecare)

Nota! Tabara se adreseaza celor cu nivel de limba engleza minim upper-intermediate (B2+)


Interval de participare 2023: 

25 Iunie - 8 Iulie
8 Iulie - 22 Iulie
22 Iulie - 5 August


Tarif: 

3275 GBP / 2 saptamani 


Activitati si excursii optionale:

·    Engleza Intensiv in grupe mici 160 GBP/ 4 ore/ saptamana
·    Engleza one-to-one 280 GBP/ 4 ore/ saptamana
·    Skateboarding, Stand-up Paddleboarding, Paintball, London Musical sau Warner Bros Harry Potter™ Studio (tarife la cerere)


Tariful NU include:

· Taxa inscriere 50 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti  
· Transfer de la-la aeroport Heathrow 210 GBP/ sens (in afara orelor mentionate)
· Taxa asistenta check-in minor neinsotit 60 GBP (daca serviciul a fost rezervat si la compania aeriana)
· Asigurare medicala, de bagaje si de anulare din Romania

De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari