Consiliere Scoli si Licee

Consiliere personalizata pentru scoli si licee de top din Europa si SUA


Completeaza formularul de inscriere!

 

Specialistii Mirunette au peste 25 de ani de experienta in educatie si dezvoltare personala.

 

Sustinem studiul in strainatate inca de la o varsta frageda pentru a incuraja dezvoltarea personala a elevului intr-un mediu multicultural si competitiv si care sa-i permita sa invete sa devina independent si sa se pregateasca corespunzator pentru viitor.

 

Abordarea noastra este una bazata pe cunoasterea clientului si informarea completa a elevului dar si a familiei acestuia.

 

Deoarece nu depindem de o lista de licee partenere, avem cunostiintele si flexibilitatea necesara ca impreuna cu fiecare elev si familie in parte sa identificam cele mai bune optiuni in functie de profilul elevului, nevoi, preferinte, buget, etc.


Ia legatura cu un specialist Mirunette

Completeaza formularul de inscriere!

De ce sa alegi consilierea personalizata Mirunette?

Indelineste-ti visul alaturi de o echipa formata din absolventi in strainatate si profesori pregatiti sa raspunda nevoilor tale!

Indrazneste sa dai curs aspiratiilor tale si pregateste-te sa pui bazele unei cariere de succes!

Scolile si liceele prestigioase din Marea Britanie, Europa sau SUA cauta in permanenta cei mai buni studenti din toate colturile lumii.

Alege serviciile de consiliere personalizata Mirunette si urmeaza-ti visul in cadrul celor mai prestigioase scoli si licee din lume!

Ia legatura cu un specialist Mirunette!

 

 

Acreditari