John Leggott Scholarship Competition

Termen limita inscriere concurs - 17 mai 2023

ETAPA 1:

Inscrierea se efectueaza online. Link-ul catre formularul de inscriere se regaseste in tab-ul de Inscriere.

Termenul limita de inscriere este 17 mai 2023.

Inscrierea consta in completarea formularului online + plata taxei de examinare in valoare de 150 RON (+ 19% TVA).

Plata se va face ulterior completarii formularului online. Astfel, dupa completarea si trimiterea formularului de inscriere, vei fi contactat de un consilier Mirunette Education care iti va confirma primirea formularului si iti va trimite o factura proforma pentru plata taxei de examinare.

Inscrierea in concurs este luata in considerare doar dupa achitarea taxei de examinare.

ETAPA 2:

Toti participantii care au completat formularul online si au achitat taxa de examinare sunt invitati sa participe la cea de a 2-a proba.

Proba 2 va consta intr-un examen scris la limba engleza si matematica si un interviu cu un reprezentant al colegiului; ambele probe (examen + interviu) se vor desfasura la sediul Mirunette Education.

Etapa a 2-a va avea loc sambata, 20 mai 2023, iar prezenta la sediul Mirunette Education din Bucuresti este obligatorie. 

Examenele apartin in totalitate colegiului John Leggott, iar Mirunette Education faciliteaza si intermediaza organizarea lor in Romania.

Castiga o bursa de studii in Marea Britanie!

Esti elev in clasa a 10-a? Mirunette Education si John Leggott College iti ofera sansa sa castigi o bursa de studii in Marea Britanie! Din 2017, concursul national John Leggott College Scholarship Competition a oferit oportunitatea elevilor castigatori sa isi finalizeze studiile liceale in Marea Britanie.

Acreditari