Tabara primavara Limba Engleza sau Franceza & Multisport - Château du Haut-Neubois, Belgia

tabara primavara lb engleza franceza sau olandeza multisport chteau du haut neubois spa.jpg

Tara: Belgia
Locatie: Spa, Belgia
Varsta: 9-17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: Engleza
FrancezaPerioada:
02 - 08 Apr
09 - 15 Apr
16 - 22 Apr 2017
1460€

Prezentare tabara

Programul taberei se desfasoara in cadrul Château du Haut-Neubois situat in Spa, o localitate din inima regiunii Ardenne, Belgia.
Suprafata scolii este extinsa, iar aceasta dispune de facilitati precum sali de clasa moderne, zone de socializare si relaxare, sali multimedia, teren de sport, teren pentru tenis, 2 terenuri pentur squash si altele.
Programul ofera posibilitatea de a studia limba engleza sau franceza, participantii fiind incurajati pe parcursul sederii sa comunice cat mai mult in limba studiata. 
Programul este special creat pentru tinerii motivati atat in a invata o limba straina cat si sa descopere o noua cultura.


Programul de primavara pentru tabara de limba franceza sau engleza include::

· Test online de verificare si evaluare a cunostintelor de limba straina
· Saptamanal 28 de lectii limba franceza sau engleza, in functie de limba straina aleasa, in clase internationale de cca. 6 - 9 participanti (1 lectie dureaza 45 minute)
· Saptamanal 8 sesiuni a cate 60 minute diverse sporturi (exemple: badminton, tenis de masa, volei, mers pe bicicleta, atletism, golf, calarie, lazer game etc.) cu instructori, in grupe de cca. 15 copii
· Saptamanal 9 ore de activitati sub supraveghere: diverse module de sport, arta si relaxare (exemple: inot, scrima, arte martiale, karate, ultimate frisbee, drama improvisation, fashion design, tai chi, fitness etc)
· Certificat Linguistic Skills Assessment trimis la final de curs
· Manuale si materiale de studiu bine concepute
· Acces internet WiFi & sala calculatoare
· Cazare in campus in camere duble, cu baie proprie; serviciu de spalare a hainelor de 2 ori/ saptamana
· Pensiune completa (3 mese pe zi), pranz la pachet in excursiile de o zi
· In fiecare miercuri dupa-amiaza o excursie sau o activitate de o jumatate de zi (exemple: adventure trails, vizita muzeu, expozitie, orientare, bowling etc)
· Doua excursii de o zi intreaga in weekend (pentru tabara de min. 2 saptamani) in locatii precum Situl Preistoric Ramioul, Forestia, bai termale Spa, Brussels, Durbuy, Liège, Antwerp, Ghent, Bruges, Cologne, Maastricht etc
· Supraveghere 24h din 24, cu un adult la fiecare 3 copii


Interval de participare 2017:

02 aprilie - 22 aprilie                            
       
02 -  08 Apr; 09 - 15 Apr; 16 - 22 Apr       
    
Nota! incepatorii se pot inscrie numai din 20 Martie


Tarif:

1460 EUR/ saptamana        


Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 50 EUR
· Transport cu avionul Bucuresti - Brussels - Bucuresti
· Transfer de la/ la aeroportul din Brussels 100 EUR/ sens
· Serviciu intampinare aeroport minor neinsotit 40 EUR
· Cazare noapte suplimentara 75 EUR
· Asigurare complexa de calatorie (sanatate, bagaje si anulare) din Romania

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette International Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2018 organizate in strainatate.

Acreditari