Feedback

2022


Florin (tatal Fedorei) - tabara New York Fordham University

Vă mulțumim pentru eforturile depuse, pentru interesul constant care a urmarit toate detaliile organizatorice cât și pentru profesionalismul demonstrat în tot parcursul pregatirii si desfasurarii acestui eveniment inedit. Sigur că a fost o experiență frumoasă și instructivă atât pentru copii cât și pentru părinții care așa învață să stea singuri și să acorde incredere juniorilor și speram să mai participam la o altă tabără în anul viitor.

Cu respect, Florin 


Claudia (mama Catincai) - tabara Fettes College, Edinburgh

Multumim mult pentru mesaj si fotografii! Chiar asa cum ati spus mai jos, Catinca este incantata de tot ce se intampla, foarte bine organizata tabara si foarte frumos totul!


Claudia (mama lui Casian) - tabara Los Angeles, California, SUA

Va mulțumim din suflet!! Ne a facut mare placere colaborarea cu dvs!! Casian s a simțit minunat în SUA! Sa ne vedem cu bine la anul! 


Ana Maria - internship Psihologie, Londra, UK

Multumesc mult pentru recomandarea acestui curs! A fost o experiența minunata, care m-a îndrumat spre o decizie pentru viitorul meu. Orele de curs au fost interactive și foarte interesante, am învățat multe despre psihologia ca și materie, dar și ca meserie pentru viitor. Programul a fost foarte bine organizat, iar oamenii au fost toți foarte amabili. Voi recomanda acest curs tuturor celor interesați de programe de genul, deoarece sunt in deplin mulțumită de el! 

Multumesc, Ana Maria 


Irina (mama lui Petru) - tabara Freiburg, Germania

Buna dimineata, va multumim pentru ajutorul acordat, în mod special cel legat de modificarea transferului copiilor de la Freiburg la Frankfurt. Lui Petru i-a plăcut in tabara, asa ca vara viitoare ne aveți pe lista pentru Germania, evident in alt loc. Petru trece clasa a VIII a, asa ca va avea examenul de capacitate. In concluzie, în funcție de structura anului scolar si calendarul examenelor, va vom anunța pentru ce optăm.

Cu mulțumiri și gânduri bune, Irina (mama lui Petru)


De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari