Cambridge/Oxford Academic Online Study Programme - Robot, AI & Computer Networks

cambridge oxford academic online study programme ai and neural networks.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Online
Varsta: +16 ani
Tip Curs: Curs Online
Limba studiata: EnglezaPerioada:
26 Iun - 28 Aug 2022
30 Iul - 24 Sept 2022
£500

Galerie foto

Descriere curs

Programul Academic Cambridge/Oxford Online Study include 8 cursuri / prelegeri online, sustinute de un profesor universitar de la University of Cambridge cu tematica Robot, AI & Computer Networks:

Program description:

The course will teach the basic methods of artificial intelligence, mostly focus on the implementation of neural network algorithms. We will use biological examples, mathematical or computational models, and a large number of programming and AI techniques to attain information from a variety of sources and use it to achieve intelligent, goal-directed behaviour.

Example Tutor:

Professor Vicary
Position: Associate Professor/Reader, Leader of Affective Intelligence & Robotics Lab. Department of Computer Science and Technology, University of Oxford, King's College.
Biography: Professor Vicary did an undergraduate degree in Physics at Mansfield College, Oxford, followed by the Part III mathematics course at DAMTP and Trinity Hall, Cambridge. He then did a PhD in category theory and the foundations of quantum information with Chris Isham at Imperial College London, which was awarded in 2009. Since then he have been based in Oxford, becoming a Senior Research Fellow in 2013. In the period 2011-2014 he also held a Senior Research Fellow position at the Centre for Quantum Technologies in Singapore.
 Research Interests: Jamie Vicary's work is on higher category theory and its applications in computer science and mathematics, particularly in areas related to quantum structures.

Example Syllabus:

1. The internet and basic network protocols
2. Introduction to artificial intelligence
3. Essay lecture, Routing messages around networks
4. Artificial intelligence and problem-solving
5. Names and addresses for networks
6. Neural networks for machine learning
7. Logic programming, planning and problem-solving
8. Lecture review, question and answer

Acest program este destinat tinerilor cu varsta minima de 16 ani, cu un nivel de limba engleza minim echivalent IELTS 5.0+ (B2).

Se vor forma grupe internationale de aprox 15 elevi, pentru inscriere se va trimite in avans un CV al elevului in limba engleza.

Cursurile se vor desfasura in zilele de sambata sau duminica, in intervalul orar 10:00 – 12:00 ora UK (12:00 – 14:00 ora Romaniei), conform perioadei selectate.

La finalul celor 8 saptamani participantii vor primi *:

  • certificat de participare
  • raport academic
  • scrisoare de recomandare din partea tutorelui

* conditionat de prezenta la curs si predarea la timp a temelor/ proiectelor; documentele se trimit in format electronic la aproximativ 6-8 saptamani de la finalizarea cursului


Date de participare:

Sesiunea Iunie 2022: 26 Iun, 3 Iul, 10 Iul, 17 Iul, 24 Iul, 31 Iul, 7 Aug,14 Aug, 21 Aug, 28 Aug; 10am - 12pm London time (Fully booked)
Sesiunea Iulie 2022: 30 Iul, 6 Aug, 13 Aug, 20 Aug, 27 Aug, 3 Sep, 10 Sep, 17 Sep, 24 Sep; 10am - 12pm London time


Tarif:

500 GBP / 8 cursuri


Optional:

· Extra 2 sesiuni la finalul cursului pentru pregatire eseu (cu asistentul de curs, in zilele de sambata, la aceeasi ora): 100 GBP
· Test de aptitudini si orientare educationala si profesionala - Profiling Expert Test * : 60 GBP

*Acest test este 100% in limba engleza si este folosit de majoritatea scolilor din UK si de foarte multe scoli europene pentru indrumarea elevilor in alegerea viitoarei cariere.
Testul “Profiling Expert” ajuta elevii sa identifice directii potentiale spre anumite cariere si sa ia decizii documentate despre optiunile de studiu. Testul dureaza 110 de minute si include evaluari verbale, numerice si abstracte, precum si un chestionar despre aspiratiile si interesele in alegerea carierei. La final, candidatul primeste un raport online detaliat, de aprox 25 de pagini, care poate fi descarcat si salvat.
https://www.mirunette.ro/servicii-educationale/dezvoltare-personala/test-orientare-vocationala


Tariful NU include:

· TVA 19%

De ce cursuri online Mirunette?

Cursuri Online Acreditate

Educatia nu ar trebui sa se opreasca niciodata, indiferent de vremurile in care traim. Mirunette propune o diversitate de cursuri acreditate, predate de profesori nativi cu experienta in centre, scoli sau universitati de renume din strainatate.

Predarea se face 100% online, cu posibilitate de program flexibil, 1 to 1 sau lectii de grup, proiecte practice si resurse gratuite. Expertiza in educatie a partenerilor Mirunette si tipul de cursuri online oferite de centrele, scolile sau universitatile cu care lucram nu are comparatie pe piata cursurilor din Romania.

Asadar, continua-ti invatarea la standarde excelente si alege unul din cursurile online Mirunette.

Acreditari