Internship Online pentru 12-14 ani

internship online weekend future programmes pentru 12 14 ani.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Online
Varsta: 12-14 ani
Tip Curs: Curs Online
Limba studiata: EnglezaPerioada:
21 Ianuarie 2024
28 Ianuarie 2024
£165
Galerie foto

Prezentare program

Programele de internship pentru adolescenti sunt desfasurate de catre o organizatie cu sediul in Londra, condusa de un grup de profesionisti cu experienta din unele dintre cele mai competitive cariere din lume. Acestia organizeaza astfel de programe de 8 ani, in locatii precum Londra (UCL) si SUA (Silicon Valley), insa din anul 2022 au lansat si varianta online, inclusiv pentru grupa de varsta 12-14 ani.

Programele lor ofera studentilor o experienta imersiva a carierei lor de vis inainte de a incepe universitatea, astfel incat sa poata avea un avantaj in fata concurentei lor. Peste 50.000 de studenti din peste 100 de tari diferite au participat la aceste programe, care se desfasoara atat personal in orase din intreaga lume, cat si online.

In cadrul fiecarui program, profesionisti cu experienta ofera studentilor urmatoarele patru fundatii ale unei cariere de succes:

Cunostinte:

Conceptele fundamentale pe care un student trebuie sa le cunoasca despre profesia aleasa si care pot fi intelese cel mai bine intr-un mediu real, practic.

Experienta:

Simulari interactive din viata reala, urmate de feedback astfel incat elevii sa se afle cu adevarat in pielea acelui profesionist.

Avantaj:

Coaching pas cu pas in stiinta de a patrunde in domeniul ales precum si dobandirea unei experiente practice.

Networking:

O oportunitate de a cunoaste si interactiona cu profesionisti in domeniul ales, care pot deveni mentori de nepretuit pentru viitoarele cariere ale studentilor.


Programele contin o combinatie de simulari interactive, seminarii, sesiuni de networking și sfaturi de coaching in cariera, toate gandite cu atentie si livrate de experti din acele industrii care doresc sa ajute urmatoarea generatie de talente.

Programele sunt 100% online, se desfasoara duminica, de la 13.00 la 19.30 (tarif 165 GBP) si sunt disponibile pentru urmatoarele domenii:

  • Software Engineering - The Future Computer Scientist Weekend Programme (28 Ian 2024)
  • Engineering - The Future Engineer Weekend Programme (21 Ian 2024)
  • Investment Banking - The Future Investment Banker Weekend Programme (28 Ian 2024)
  • Law - The Future Lawyer Weekend Programme (28 Ian 2024)
  • Medicine - The Future Doctor Weekend Programme (21 Ian 2024)

Nota! Programul se va desfasura in limba engleza, astfel este recomandat un nivel de limba engleza minim B2 pentru inscriere.

Internship-urile online au durata de 6.30 ore / zi, timp de o zi (duminica). Pentru programul complet al domeniului ales va rugam sa ne contactati.


Tarif:

165 GBP (online)


Contacteaza un reprezentant Mirunette pentru mai multe detalii! Click aici pentru a completa formularul de contact.

De ce cursuri online Mirunette?

Cursuri Online Acreditate

Educatia nu ar trebui sa se opreasca niciodata, indiferent de vremurile in care traim. Mirunette propune o diversitate de cursuri acreditate, predate de profesori nativi cu experienta in centre, scoli sau universitati de renume din strainatate.

Predarea se face 100% online, cu posibilitate de program flexibil, 1 to 1 sau lectii de grup, proiecte practice si resurse gratuite. Expertiza in educatie a partenerilor Mirunette si tipul de cursuri online oferite de centrele, scolile sau universitatile cu care lucram nu are comparatie pe piata cursurilor din Romania.

Asadar, continua-ti invatarea la standarde excelente si alege unul din cursurile online Mirunette.

Acreditari