Tabara Limba Engleza & Pregatire Intensiv Trinity - Rugby School

tabara limba engleza pregatire intensiv trinity rugby school.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Rugby
Varsta: 12 - 17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaDate incepere
05, 19, 26 Iul 2019
£2320

Prezentare tabara

Orasul Rugby este situat intr-o zona denumita Inima Angliei , la numai 35 de km de Stratford-Upon-Apon, orasul natal al lui Shakespeare si la 45 de minute cu trenul de Londra.
Infiintata in 1597, Scoala din Rugby este una dintre cele mai faimoase si mai vechi din Anglia. Scoala ofera cursuri intensive de limbi straine si dispune de facilitati precum: piscina olimpica, sala de sport, terenuri de fotbal,  squash si  rugby. 
Cursurile oferite au in vedere pregatirea elevilor pentru examenul Trinity pentru gradele 1-11, acestia vor interactiona in mod direct atat la cursuri cat si la activitati si excursii alaturi de copii nativi, cu varste apropiate.


Programul de vara al taberei de limba engleza include:

·  Curs intensiv Trinity: saptamanal 30 de lectii de limba engleza (1 lectie dureaza 40 minute), acreditate British Council, in clase multinationale de cca. 13-15 participanti la care participa si copii britanici; lectiile sunt repartizate astfel: 25 de lectii desfasurate dimineata in timpul saptamanii si alte 5 lectii desfasurate in 2 dupa-amiezi.
·  Evaluari saptamanale (la sfarsitul cursului se sustine examenul in functie de nivelul atins)
·  Suport de curs si manuale bine concepute, disponibile pe perioada cursului sub forma de imprumut
·  Cazare in campus, in camere single sau duble pentru adolescenti, iar pentru copii in camere spatioase de 3-6 paturi, cu bai comune, tip boarding
·  Integrare cu elevi britanici
·  Trei mese pe zi in cantina scolii cu cu trei feluri de mancare la alegere pentru pranz si meniu la cina; mese la pachet in timpul excursiilor
·  Activitati de recreere dupa-amiaza si seara: sporturi, disco, karaoke, etc
·  Saptamanal 1 excursie de o jumatate de zi, exemple: Stratford upon Apon, Warwick Castle
·  Saptamanal 1 excursie de o zi intreaga, sambata, exemple: Londra, Oxford sau Birmingham
·  Certificat de absolvire a cursului si raport de evaluare (certificatul Trinity va fi trimis la 12 saptamani de la data examinarii)


Remarca! nivelul minim de limba engleza pentru acest curs este intermediar


Date de participare 2019:

05 - 18 Iulie; 19 Iulie -  01 August; 26 Iulie - 08 August 
05 - 25 Iulie; 19 Iulie - 08 August   
05 Iulie -  01 August     

*Sosirea este joi intoarcerea miercuri


Tarif:

2320 GBP/ 2 saptamani
3655 GBP/ 3 saptamani
4480 GBP/ 4 saptamani


Alte cursuri disponibile:

· Pregatire examen FCE sau IELTS (30 lectii/ sapt; durata fixa de 4 sapt), perioada 05 -  30 iulie 2019 - 4195 GBP + taxa examinare 120 GBP/ 155 GBP


Tariful NU include:

· Taxa inscriere 40 GBP
· Taxa examen Trinity obligatoriu 55 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti  
· Asigurare medicala,de anulare calatorie si de asigurare bagaje
· Transfer colectiv de la aeroportul Heathrow cu autocarul (plecari la orele: 12.30, 16.00, 19.30 pt sosire si 8.30, 12.00, 15.30 pt intoarcere) 55 GBP/ sens


De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2020 organizate in strainatate.

Acreditari