Tabara Limba Engleza & Pregatire Intensiv Trinity - Rugby School

tabara limba engleza pregatire intensiv trinity rugby school.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Rugby
Varsta: 12 - 17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaDate incepere
05, 19, 26 Iul 2019
£2320

Prezentare tabara

Orasul Rugby este situat intr-o zona denumita Inima Angliei , la numai 35 de km de Stratford-Upon-Apon, orasul natal al lui Shakespeare si la 45 de minute cu trenul de Londra.
Infiintata in 1597, Scoala din Rugby este una dintre cele mai faimoase si mai vechi din Anglia. Scoala ofera cursuri intensive de limbi straine si dispune de facilitati precum: piscina olimpica, sala de sport, terenuri de fotbal,  squash si  rugby. 
Cursurile oferite au in vedere pregatirea elevilor pentru examenul Trinity pentru gradele 1-11, acestia vor interactiona in mod direct atat la cursuri cat si la activitati si excursii alaturi de copii nativi, cu varste apropiate.


Programul de vara al taberei de limba engleza include:

·  Curs intensiv Trinity: saptamanal 30 de lectii de limba engleza (1 lectie dureaza 40 minute), acreditate British Council, in clase multinationale de cca. 13-15 participanti la care participa si copii britanici; lectiile sunt repartizate astfel: 25 de lectii desfasurate dimineata in timpul saptamanii si alte 5 lectii desfasurate in 2 dupa-amiezi.
·  Evaluari saptamanale (la sfarsitul cursului se sustine examenul in functie de nivelul atins)
·  Suport de curs si manuale bine concepute, disponibile pe perioada cursului sub forma de imprumut
·  Cazare in campus, in camere single sau duble pentru adolescenti, iar pentru copii in camere spatioase de 3-6 paturi, cu bai comune, tip boarding
·  Integrare cu elevi britanici
·  Trei mese pe zi in cantina scolii cu cu trei feluri de mancare la alegere pentru pranz si meniu la cina; mese la pachet in timpul excursiilor
·  Activitati de recreere dupa-amiaza si seara: sporturi, disco, karaoke, etc
·  Saptamanal 1 excursie de o jumatate de zi, exemple: Stratford upon Apon, Warwick Castle
·  Saptamanal 1 excursie de o zi intreaga, sambata, exemple: Londra, Oxford sau Birmingham
·  Certificat de absolvire a cursului si raport de evaluare (certificatul Trinity va fi trimis la 12 saptamani de la data examinarii)


Remarca! nivelul minim de limba engleza pentru acest curs este intermediar


Date de participare 2019:

05 - 18 Iulie; 19 Iulie -  01 August; 26 Iulie - 08 August 
05 - 25 Iulie; 19 Iulie - 08 August   
05 Iulie -  01 August     

*Sosirea este joi intoarcerea miercuri


Tarif:

2320 GBP/ 2 saptamani
3655 GBP/ 3 saptamani
4480 GBP/ 4 saptamani


Alte cursuri disponibile:

· Pregatire examen FCE sau IELTS (30 lectii/ sapt; durata fixa de 4 sapt), perioada 05 -  30 iulie 2019 - 4195 GBP + taxa examinare 120 GBP/ 155 GBP


Tariful NU include:

· Taxa inscriere 40 GBP
· Taxa examen Trinity obligatoriu 55 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti  
· Asigurare medicala,de anulare calatorie si de asigurare bagaje
· Transfer colectiv de la aeroportul Heathrow cu autocarul (plecari la orele: 12.30, 16.00, 19.30 pt sosire si 8.30, 12.00, 15.30 pt intoarcere) 55 GBP/ sens


De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari