Tabara Limba Engleza & Dans - Leighton Park School, Reading

tabara limba engleza dans leighton park school reading.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Reading
Varsta: 10-16 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
10 Iul - 14 Aug 2016
£1685

Prezentare tabara "Tabara Limba Engleza & Dans - Leighton Park School, Reading"

Datand din secolul al VIII-lea, orasul Reading se afla in comitatul Berkshire, la 45km de aeroportul Heathrow din Londra. Este un oras activ, prosper, considerat una din cele 10 destinatii de top ale UK pentru shopping.
Leighton Park School este o scoala independenta, desfasurata pe 24ha de parc, la doar 3 km de centrul orasului Reading. Editorul cartii „The Good Schools Guide” a descris Leighton ca fiind una din cele mai distinctive scoli pe care le-a vizitat: „integrity & honesty at heart”.  


Programul de vara al taberei de limba engleza si dans include:

·    Test de evaluare initiala, pentru plasarea la nivelul corespunzator
·    Saptamanal 15 ore de limba engleza, acreditate British Council, in clase internationale de cca. 12-16 studenti
·    Saptamanal 10 ore de dans: jazz modern, cu instructori calificati, workshopuri cu  dansuri: disco, hip-hop, break dance, salsa, capoeira, dans traditional african, jive, merengue, tango, musical, bollywood, dans popular  britanic etc.
·    La finalul fiecarei saptamani se organizeaza spectacol de dans
·    Material de curs bine conceput
·    Certificat de absolvire curs si raport de evaluare final curs
·    Cazare in campus, camere standard cu doua sau mai multe paturi si baie comuna
·    Trei mese pe zi (packed lunch in excursii), cu posibilitatea pentru meniu vegetarian; seara snacks-uri (lapte, suc si fursecuri)
·    Schimbarea lenjeriei de pat si spalarea hainelor saptamanal
·    Activitati dupa-amiaza, de exemplu: inot, tenis, volei, badminton, baschet, rounders, fotbal, artizanat (pictura pe sticla, bratari, olarit, schite cu creion de carbune, pictura pe tricou, etc)
·    Activitati seara, ca de exemplu: jocuri de cultura generala, disco, seri internationale, vanatoare de comori, filme etc
·    Excursii, ca de exemplu: 2 excursii de o zi intreaga in fiecare  sapamana (exceptie ultima duminica, ziua plecarii): Londra, cu vizionare a unui musical, vizita stadion sau Maddame Tussaud’s, Oxford, Windsor Castle, Warwick Castle, Thorpe Park, Harry Potter & Studio Tour etc.
·    Sansa de a explora cultura britanica intr-un mediu de vorbitori nativi
·    Asigurare medicala din UK
·    Transfer de la si la aeroport Heathrow


Date de incepere 2016:

10, 17, 24, 31 Iulie  
Durata: 2-5 saptamani   


TARIF (GBP):  

2 sapt: 1685
3 sapt: 2285                      
4 sapt: 2885 
5 sapt: 3475


Tariful NU include:    

·    Taxa de inscriere 40 GBP
·    Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti 
·    Cost suplimentar transfer aeroport pentru sosiri si plecari in alte zile decat duminica sau daca sosirea nu este pe aeroportul Heathrow sau Stansted
·    Asigurare complexa de calatorie din Romania

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette International Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2018 organizate in strainatate.

Acreditari