Tabara Limba Engleza & Computer Science - University of Oxford, Anglia

tabara limba engleza computer science university of oxford.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Oxford
Varsta: 16-18 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
05 - 18 Iul
19 Iul - 01 Aug
02 - 15 Aug 2020
£5195

Prezentare tabara

Universitatea Oxford, aflata in fruntea clasamentelor universitatilor internationale, este cea mai veche universitate din Marea Britanie, iar a doua ca vechime din lume. Universitatea este compusa din 38 de colegii independente, autonome, printre care se numara Lady Margaret Hall, St Hugh’s College, St Catherine’s College, Balliol College si Queen’s College. Cazarea poate fi intr-unul din colegiile enumerate sau in Yarnton Manor (o cladire istorica situata la periferia orasului Oxford).

Programul de vara Computer Science include studiul a 3 limbaje de programare: HTML, CSS si Python. Pe durata cursului de vara participantii vor dezvolta propriul website, sub indrumarea profesorilor. Vor explora de asemenea si principiile matematice asociate acestei discipline dar si utilizarea algoritmilor in programare.


Programul de vara pentru tabara de limba engleza & Computer Science include:

· Informatii si orientare la sosire
· Saptamanal peste 20 de ore de studiu, in grupuri internationale de studiu de max 15 participanti (exemple de lectii: Introduction to HTML5, Tables and Multimedia, CSS Web Styling, HTML Forms & User Imput, Web Scripting JavaScript, Welcome to Python, Variables and Operators, Control Statements, Methods & Functions, Data Structures, Strings & REGEX, File Operations, LAB Projects, Student Presentations, Debugging Lesson, Evolution and Maintenance, Code Challenge)
· Saptamanal un workshop/ masterclass, in grupuri mai mari (exemple de teme abordate: “Social Networking and the Mind”, “Green Economics”, “Are we livingin a computer simulation” etc.)
· Cazare in campus / resedinta studenteasca, in camere single sau duble, standard, cu facilitati comune
· Doua mese pe zi (mic dejun si cina) in cantina scolii. Pranzul poate fi servit in oras, intrucat Oxford-ul este plin de locatii ieftine unde se poate manca sanatos
·  Supraveghere si asistenta in caz de urgenta
· Program recreational si cultural dupa-amiaza; exemple: vizite muzee, gradini botanice, diverse sporturi de vara etc.
· Program de activitati seara;  exemple: dezbateri, quiz night, petreceri internationale, film night, sporturi, seri tematice etc.
· O excursie culturala pe durata celor 2 saptamani, cu autocarul; exemple: Blenheim Palace, Hampton Court, Stonehenge etc.
· Asigurare de calatorie din UK
· Ceremonie de absolvire la finalul cursului
· Certificat de absolvire si raport de evaluare


Nota! Nivel minim de limba engleza acceptat pentru participare: advanced (C1)


Interval de desfasurare 2020:    

05 - 18 Iulie; 19 Iulie - 01 August; 02 - 15 August

Durata taberei: 2 saptamani
Sosirea Duminica, plecarea Sambata       


Tarif:

5195 GBP/ 2 saptamani


Tariful NU include:

    · Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti
    · Asigurare medicala, de bagaje si de anulare din RO (aprox. 16 GBP/ 14 zile)
    · Transfer colectiv de la/la aeroportul Heathrow cu bus (intre orele 9-14 pt sosiri si 10-16 pt plecari) 75 GBP/ sens
    · Transfer taxi aeroport Heathrow - tarif la cerere

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2020 organizate in strainatate.

Acreditari