Tabara Limba Engleza & Computer Science / Web Coding - University of Oxford

tabara limba engleza computer science university of oxford.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Oxford
Varsta: 16-18 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
07 - 20 Iul
21 Iul - 03 Aug
04 - 17 Aug 2019
£4995

Prezentare tabara

Universitatea Oxford, aflata mereu in fruntea clasamentelor universitatilor internationale, este cea mai veche universitate din Marea Britanie, iar a doua ca vechime din lume. Universitatea este compusa din 38 de colegii independente, autonome, printre care se numara si Balliol College.
Programul consta intr-un curs de 2 saptamani ce ofera participantilor nu numai oportunitatea de a petrece vara in mediul unei universitati de renume mondial, ci si posibilitatea de a se pregati pentru universitate si de a se gandi la viitoarele cariere.     

Programul de vara pentru pregatire Computer Science include studiul a 3 limbaje de programare: HTML, CSS si Python. Pe durata cursului de vara participantii vor dezvolta propriul website, sub indrumarea profesorilor. Cursul de vara Computer Science este potrivit atat pentru cei ce vor sa studieze mai departe la universitate acest domeniu, dar si pentru cei ce doresc un curs introductiv in programare si webdesign.

Cursul de Web Coding este compus din elemente de HTML (Hypertext Markup Language), CSS (Cascading Style Sheets) si JavaScript, fiind conceput pentru a oferi o experienta completa in programare, acoperind subiecte precum:
  · An introduction to HTML (HTML 5.0)
  · Installations and environment set-up
  · How to structure a web page with advanced HTML
  · Working with CSS
  · The software development platform Github
  · Web hosting and creating a domain name
  · Adding dynamic functionality and interactivity using JavaScript
  · Consume Representational State Transfer (REST) web services
  · Setting up analytics


Programul de vara pentru tabara de limba engleza & Computer Science/ Web Coding include:

· Test pentru evaluarea cunostintelor; informatii si orientare la sosire
· Saptamanal peste 20 de ore predate, impartite astfel: 15 ore dimineata, sustinute de profesori universitari, in grupuri de studiu de max 15 participanti (Computer Science) sau max 10 participanti (Web Coding) iar dupa-amiaza workshop-uri in grupuri mai mari,  sustinute de invitati speciali
· Certificat de absolvire si raport de evaluare
· Ceremonie de absolvire la finalul cursului
· Cazare in campus in camere single sau duble, standard, cu facilitati comune
· Doua mese pe zi (mic dejun si cina) in cantina scolii. Pranzul poate fi servit in oras, intrucat Oxford-ul este plin de locatii ieftine unde se poate manca sanatos
·  Supraveghere permanenta si asistenta medicala in caz de urgenta
· Program recreational si cultural in fiecare dupa-amiaza; exemple: vizite muzee, gradini botanice, diverse sporturi de vara, seminarii tinute de diversi invitati, precum si vizite la faimoasele colegii ale Oxford-ului
· Program de activitati in fiecare seara; exemple: dezbateri, petreceri internationale, quiz, spectacole, cinema etc
·  Pe parcursul celor 2 saptamani se organizeaza 1 excursie de o zi intreaga; exemple: Blenheim Palace, Hampton Court, Stonehenge.


Nota! Nivel minim de limba engleza acceptat pentru participare: advanced (C1)


Interval de desfasurare 2019:     

07 - 20 Iulie; 21 Iulie - 03 August; 04 - 17 August (Computer Science) 
07 - 20 Iulie; 21 Iulie - 03 August (Web Coding)            

Durata taberei: 2 saptamani
Sosirea Duminica, plecarea Sambata       


Tarif:

4995 GBP/ 2 saptamani


Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 40 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti
· Asigurare medicala, de bagaje si de anulare din RO
· Transfer de la aeroportul Heathrow cu autocarul, in prezenta unui reprezentant al scolii (intre orele 9-14 pt sosiri si 10-16 pt plecari)  65 GBP/ sens
· Transfer taxi aeroport Heathrow - Oxford - tarif la cerere

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2020 organizate in strainatate.

Acreditari