Tabara Limba Engleza Academic - Christ Church College, Oxford, Anglia

tabara limba engleza academic christ church college oxford anglia.JPG

Tara: Anglia
Locatie: Oxford
Varsta: 16-19 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaDate incepere
05-18 Iul 2015
£3500

PREZENTARE TABARA

Programul “Intensive Academic English” se  desfasoara in cadrul Christ Church College, situat chiar in inima orasului, find unul dintre cele mai faimoase si prestigioase colegii ale Universitatii Oxford. Fondat in 1524, Christ Church a fost casa a 13 primi ministri britanici. Aici ai ocazia sa faci  si tu parte din traditia academica cu sute de ani vechime, sa iei cina in Great Hall (reprodus in filmul Harry Potter) si sa te plimbi prn frumoasele  imprejurimi ale colegiului,
Programul se adreseaza la un nivel academic studentilor vorbitori de limba engleza care isi doresc sa obtina o diploma intr-o universitate britanica de top. Cursurile intensive sunt focusate pe limba engleza pentru scopuri academice, iar printre aptitudinile de studiu se numara si critical thinking.


Programul de vara al taberei de limba engleza include:

·  Test de evaluare initiala & testari periodice
·  Nivel minim acceptat IELTS 5.0 / Intermediate (necesita pre-testare)
·  Cerinte academice: absolvire clasa a -10-a si prezentare foaie matricola cu note bune
·  Saptamanal 22.5 ore de limba engleza intensiv tip academic (Academic English, Study Skills, IELTS preparation, Critical Thinking), in clase internationale de cca 15 participanti + 4.5 ore seminarii (teme abordate precum economie, musica, arta, literatura si probleme globale)
·  Manuale si material didactic foarte bine alese
·  Certificat de absolvire curs si raport de evaluare
·  Cazare in campusul colegiului Christ Church, in centrul orasului Oxford, in camere single cu baie proprie
·  Mic dejun si cina, servite in sala de mese a Christ Church College
·  Acces la facilitatile campusului: faimoasa sala de mese Grand Hall (reprodusa in studiourile de filmare Harry Potter - Hogwart's Hall), sali de studiu, lounge, internet etc
· Program de activitati 5 seri/ saptamana: punting, riverside walk, debate, story telling, treasure hunt, gala dinner etc
·  Doua excursii de o zi intreaga zi in weekend: Blenheim Palace & Cotswolds Villages (cu picnic traditional inclus) si tur cu ghid in Oxford & Universitate incluzand cele mai faimoase locuri si ‘hidden Oxford’
·  Asigurare complexa de calatorie din UK
·  Intampinare si transfer de la - la aeroport Londra Heathrow


Nota! Vor fi admisi elevii cu un nivel min IELTS 5.0 si rezultate academice foarte bune (se solicita raport scolar si sustinerea unui test academic)


Interval de participare 2015: 

05 - 18 Iulie 
Durata taberei: 2 saptamani (13 nopti)


TARIF:

3500 GBP/ 2 saptamani


Tariful NU include:

· Taxa inscriere 40 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti  
· Asigurare medicala, storno si de bagaje din Romania

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette International Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2018 organizate in strainatate.

Acreditari