Tabara de grup limba Engleza - St Mary’s School, Ascot

tabara de grup limba engleza st marys school ascot.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Ascot St. Mary's
Varsta: 7-10;11-14 ani
Tip tabara: Tabara de grup
Limba studiata: EnglezaPerioada:
10 - 24 Iul 2016
£1600
Mirunette International Education este unic reprezentat in Romania al scolii United International College - London, care a primit in Septembrie 2011 si Septembrie 2013, premiul English Language School Europe, oferit de Language Study Magazine la concursul Star Awards, pentru „cea mai buna scoala de limba engleza din Europa".

Prezentare tabara Anglia - St. Mary's School

St. Mary’s este una dintre cele mai importante scoli de tip boarding din Anglia, ce dateaza inca din anul 1885. Este situata in Ascot, un mic oras din comitatul Berkshire, in apropiere de Londra. Orasul Ascot este renumit pentru organizarea curselor de cai - Royal Ascot, la care participa anual familia regala britanica, a devenit un eveniment social rafinat, de insemnatate majora in Marea Britanie, cu expunere media impresionanta. Scoala St. Mary’s se afla la o distanta de cateva mile de castelul Windsor, resedinta preferata a familiei regale. 
Scoala St. Mary’s detine 55 de acri de teren, oferind conditii excelente atat pentru cursurile de limba engleza desfasurate in tabara de vara, cat si pentru activitati recreationale. 
Facilitati: centru de sport, cu squash si studio de dans, terenuri de tenis, piscina interioara de 25m, 35 de acri de teren pentru jocuri, sala de cinema si teatru cu 300 de locuri, sali de computere, camere comune cu TV si DVD playere, sali de arta, muzica si gatit.   
Experimenteaza viata de elev britanic in tabara de limba engleza din Anglia - Ascot, in cadrul uneia dintre cele mai bune scoli de engleza din Europa! 

Mirunette International Education este unic reprezentat in Romania al scolii United International College - London, careia i s-a decernat in Septembrie 2011 si Septembrie 2013, premiul English Language School Europe, oferit de Language Study Magazine la concursul Star Awards, pentru cea mai buna scoala de limba engleza din Europa". 


Informatii utile: 

Mesaje & imagini din tabara de vara 2015


Program de vara tabara limba engleza Anglia - St. Mary's School:

· Test initial de verificare si evaluare a cunostintelor de limba engleza
· Cursuri de limba engleza: saptamanal 18 ore de limba engleza, acreditate 
British Council, in clase internationale de cca 12 copii
· Certificat de absolvire curs acreditat British Council si raport de evaluare finala
· Acces monitorizat la Internet; card de identitate cu detalii contact
· Cazare in campus in camere standard, cu mai multe paturi si baie comuna
· Pensiune completa (3 mese pe zi) in cantina scolii si snack seara; pranz la pachet in timpul excursiilor de o zi intreaga
· Serviciul de spalare a hainelor disponibil o data pe saptamana
· Program complex de activitati zilnice dupa-amiaza si seara cu supraveghere 
permanenta; exemple de activitati: sporturi, arts&crafts, disco, talent show, inot; in timpul unelor activitati de dupa-amiaza participa si elevi britanici 
· Doua excursii de o zi intreaga; exemple de excursii: Londra, Windsor Castle si Eton, Salisbury si Stonehenge, Portsmouth, Brighton etc.
· Doua excursii de o jumatate de zi; exemple de excursii: Hampton Court, Windsor Castle etc.
· Supraveghere 24h/24 cu rata staff copii de 1:10 si asistenta in caz de urgenta
· Asigurare complexa de calatorie (sanatate, bagaje si anulare) din Romania; click aici pentru a citi conditiile politei de asigurare
· Intampinare si transfer de la si la aeroportul Heathrow Londra
· Insotitor de grup din Romania, vorbitor de limba engleza, pentru grup de minim 15 copii


Date de desfasurare tabara Anglia - St. Mary's School 2016: 

10 Iulie - 24 Iulie (2 saptamani) 


Tarif: 

1600 GBP 


Optional:

· Examen Trinity 90 GBP (include 2 lectii suplimentare pentru pregatire examen)
· Lectii de calarie 95 GBP/ sesiune de 2h (varsta minima 12 ani)
· Lectii de golf 40 GBP/ sesiune de 2h
· Lectii de tenis 40 GBP/ sesiune de 2h (de grup)
· Excursii optionale: Teatru/Musical ~50 GBP, London Eye ~30 GBP, London Madame Tussaud’s ~40 GBP, Legoland ~40 GBP, Thorpe Park ~40 GBP

*Activitatile si excursiile optionale se pot rezerva / organiza in functie de disponibilitate si cerere. Tarifele sunt valabile pentru un numar minim de doritori.


Tariful NU include: 

· Transport cu avionul, in conditii de grup, Bucuresti - Londra - Bucuresti companie de linie


Descriere tabara Anglia - St. Mary's School 

Oras si campus

Oraselul Ascot este localizat in tinutul Berkshire. Este faimos si recunoscut pe plan international pentru cursele de cai, se afla la o distanta de 20km de capitala, Londra, si la doar 15 minute de castelul Windsor. Scoala St. Mary’s este o renumita scoala-internat de fete, se intinde intr-o zona verde, de parc natural, in tinutul Berkshire. Oraselul Ascot se afla foarte aproape de scoala. Centrele comerciale mari se afla la o distanta de 30 minute, cu transport public, de scoala. Facilitatile scolii cuprind o sala de sport moderna, studio de dans si terenuri de squash, terenuri de joaca, teren potrivit pentru orice vreme, 16 terenuri de tennis, o camera comuna cu TV, DVD si video, o sala pentru tenis de masa, un teatru si sali de clasa moderne si un centru IT. Campusul detine si o piscina interioara, incalzita.

Cazare

La St. Mary’s sunt disponibile mai multe categorii de camere, toate au chiuveta proprie si seif. Dusurile si toaletele sunt la comun. Exista dormitoare cu 2, 3, 4, 5, 6 si 8 paturi, fiind potrivite pentru grupa de varsta 7-12 ani sau pentru un grup de prieteni. Toate dormitoarele sunt frumos decorate, lenjeria de pat, draperiile si mochetele sunt asortate la culoare. Exista de asemenea 2 dormitoare cu 26 de paturi, noi si decorate cu gust, foarte populare in randul grupurilor restranse si a celor mici, de 7-11 ani. In cadrul cladirii de cazare exista spalatorie pentru uzul personal al elevilor si camere comune, pentru socializare.

Mesele

Scoala dispune de o sala de mese luminoasa si foarte atragatoare. Mesele sunt in regim bufet in sala de mese. Se servesc 3 mese pe zi, cu posibilitatea alegerii unui meniu cald sau rece la pranz sau la cina. In timpul excursiilor, pranzul este la pachet, continand un sandwich, apa, chips-uri, ciocolata, un iaurt si un fruct.

Personal si supraveghere

Supravegherea este o indatorire importanta a tuturor angajatilor, dar exista si personal specializat in campus. La sosire, elevilor li se prezinta un mebru al scolii care va avea rolul de profesor supraveghetor pe durata taberei, care ii va consilia in orice problema care poate aparea. Rata staff – copii este de 1 la 8 pentru varsta 7-11 ani, iar pentru grupa de varsta 12-14 ani, rata este de 1 la 12. Pentru motive de siguranta, banii, pasaportul si biletele de avion vor fi luate la sosire si depuse in seiful scolii, urmand a fi returnate in ziua plecarii, insotitorului de grup. Zilnic, in timpul pauzei, elevii pot retrage bani din seif, in prezenta insotitorului de grup.


Cursuri

Metoda de predare: scopul nostru este sa va ajutam sa va imbunatatiti limba engleza, dar si sa indragiti sa invatati orice limba straina. Vom pune accent pe strategii de a invata mai repede si vom incuraja independenta in a invata. Veti reusi sa folositi engleza fluent si cu acuratete. Ce veti invata prin metode traditionale combinate cu cele mai noi tehnici, veti pune imediat in practica. Testul de incadrare nivel cunostinte engleza: in prima zi, participantii vor primi un test pentru a stabili cunostintele gramaticale si fluenta in limba engleza, urmand sa fie plasati in grupe, tinand cont de varsta, nivel de cunostinte si mixt de nationalitati. Testele (scris, ascultare, citire si interviu cu profesorul) sunt create de profesorii din scoala dar provin si din materiale EFL (English as a Foreign Language), dovedindu-se foarte eficiente. Cursul este impartit in in 3 categorii: predare dupa carte, lectii-proiect si aptitudini in comunicare. Intervalul orar de desfasurare al cursurilor este 9.15 – 13.00, 5 dimineti/ saptamana. Predarea dupa carte adauga structura procesului de invatare si ofera elevului manualul pe care il pot folosi pentru a verifica ce au invatat. Reprezinta “programa” si formeaza baza de predare. Aptitudinile in comunicare sunt predate la inceputul primei saptamani de studiu; este important sa oferi elevului notiuni despre limba si incredere in a le folosi, atat la scoala cat si intre ei. Lectiile – proiect se bazeaza pe diverse subiecte alese de profesor in colaborare cu Directorul de Studii. Subiectele sunt alese in functie de varsta si interesele participantului. La sfarsitul fiecarei saptamani grupa sustine proiectul, fiecare participant contribuind la prezentare. Profesorii detin calificari recunoscute in UK, au experienta in predare, multi se intorc an de an in perioada cursurilor de vara.


Activitati tabara Anglia - St. Mary's School 

Activitatile de dupa-masa si seara reprezinta o parte semnificativa a programului, organizat in asa fel incat sa ajute participantii de diferite nationalitati sa se cunoasca, sa dobandeasca noi aptitudini si sa isi exerseze cunostintele de limba engleza. Activitatile de dupa-amiaza au loc intre 14.00 si 17.00, cu o pauza pentru schimbarea activitatii, daca se doreste. In timpul unei dupa-amieze, elevii pot participa atat la o activitate sportiva, cat si la o activitate creativa. O data pe saptamana elevii au o dupa-amiaza pentru shopping, in oras, cu insotitori. Datorita facilitatilor din campus: 44 acri de terenuri de joaca, teren pentru vreme ploioasa, piscina, 16 terenuri de tenis, sala de sport cu 4 terenuri de badminton, baschet, volei, sala de teatru cu o capacitate de 300 locuri, terenuri de squash, studio de dans, studio de arta, laborator pentru gastronomie; activitatile sunt foarte variate.

Seara, programul de activitati este diferit, fiind mai mult concentrat pe aspectul social, cateodata create pentru toti participantii, alteori pentru grupuri restranse, in functie de varsta. Activitatile pentru toti participantii din campus reprezinta o ocazie pentru ca elevii sa se intalneasca intr-un cadru social si sa se distreze, dar si sa invete despre cultura fiecaruia: seara internationala, barbeque, Ho-down si disco. Cateodata grupurile sunt impartite pe nationalitati sau pe echipe – seara talentelor, spectacole de moda sau seri tematice.


Excursiile si vizitele incluse

Toti elevii vor participa la 2 excursii de cate o zi intreaga si 2 excursii de jumatate de zi pe durata celor 2 saptamani, avand timp sa experimenteze totul, de la cultura pana la distractie. Exemple de excursii:

Londra, tur cu double-decker, la cele mai faimoase obiective: Big Ben si Westminster Abbey, Buckinghma Palace, Trafalgar Square, Picadilly Circus, cu timp liber pentru shopping, cu insotitorii de grup.

Salisbury si Stonehenge – monument preistoric datand din Neolitic, epoca bronzului, facand parte din patrimonial UNESCO din 1986. La 13 km se afla orasul Salisbury, cea mai faimoasa atractie a orasului fiind impresionanta sa catedrala. Turla catedralei este cea mai inalta din Marea Britanie (123m).

Bath -  Frumosul si compactul oras Bath este localizat pe valea Avon. Bath este numit dupa baile romane, devenind si statiune, care se afla in inima orasului, langa abatia medievala. Desi mic, orasul este plinde viata si de cultura, muzicieni ambulanti, magazine renumite, muzee si restaurante, parcuri frumoase si punting de-a lungul raului.

Windsor Castle – cel mai mare castel locuit, datand de pe vremea lui William Cuceritorul. Castelul este unul din principalele locuinte oficiale ale monarhilor britanici.

DE CE SA ALEGI
TABERE DE GRUP
PENTRU JUNIORI?

Mirunette v-a pregatit
multe variante interesante
de tabere pentru copii!

Taberele internationale Mirunette reprezinta modalitatea ideala de a petrece vacanta de vara pentru cei mici!

Taberele pentru juniori se organizeaza in scoli britanice de renume care isi pun la dispozitie facilitatile pentru copiii dornici de invatare a limbii engleze pe timpul verii! Fiind vorba despre copii cu varste incepand de la 7 ani, programul este alcatuit astfel incat participantii sa fie implicati in activitati distractive si educative de dimineata pana seara. Astfel, copiii vor avea cursuri de limba engleza cu profesori britanici, sporturi, jocuri, activitati culturale si de socializare, precum si vizite si excursii in locuri de interes. Printre destinatiile excursiilor se numara orase ca Londra, Oxford sau Cambridge, dar si parcuri de distractii ca Legoland, Harry Potter Studios sau Longleat Safari Park.

Pe tot parcursul programului copiii beneficiaza de supraveghere permanenta atat din partea insotitorului de grup din Romania, cat si din partea personalului local. Va asteptam sa va inscrieti cat mai curand in taberele internationale pentru juniori – experienta noastra de 14 ani in domeniu reprezinta garantia vacantelor reusite pentru copii!

Acreditari