Tabara de vara Adolescenti 2024 - Anglia - Oxford Brookes University

tabara de grup limba engleza oxford brookes university campus oxford anglia.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Oxford
Varsta: 12-18 ani
Tip tabara: Tabara de grup
Limba studiata: EnglezaPerioada:
04 august 2024 - 18 august 2024
£2650

Prezentare tabara Oxford Brookes 

Oxford beneficiaza de o mostenire culturala si educationala impresionanta, in care se regasesc cladiri istorice, muzee si galerii fascinante, numeroase gradini, parcuri si spatii verzi pentru relaxare.

Universitatea Brookes este localizata in zona Headington, aproape de centrul istoric al orasului Oxford. Brookes University a beneficiat de un  program de investitii de 150 milioane GBP pentru renovarea completa a campusului, oferind acum facilitati complete precum centre sportive moderne, terenuri pentru activitati recreative si sportive, sali de cursuri moderne, biblioteca, sali de teatru etc. 

Tabara de limba engleza de la Oxford Brookes este mediul perfect in care iti vei perfectiona cunostintele de limba engleza si vei avea parte de distractie cat pentru toata vara! 

Stiai ca orasul Oxford a ramas asa cum era acum sute de ani in urma pentru ca Adolf Hitler a fost impresionat de arhitectura sa si intentiona sa il tranforme in capitala europeana, daca ar fi castigat al II-lea Razboi Mondial? 


Informatii utile:

Imagini si mesaje din tabara de vara 2023 (I)
Imagini si mesaje din tabara de vara 2023 (II)
Imagini si mesaje din tabara de vara 2018


Program de vara tabara limba engleza Anglia - Oxford Brookes University:

· La sosire informatii utile si orientare 
· Test initial de evaluare a cunostintelor de limba engleza
· Cursuri de limba engleza: saptamanal 20 de lectii (15h) de limba engleza, acreditate British Council, in clase multinationale de cca 17 studenti  
· Materiale de studiu disponibile pe durata cursurilor
· Certificat absolvire curs acreditat British Council si raport de evaluare la final 
· Cazare in campusul Universitatii Oxford Brookes, in camere single cu baie privata (en-suite) grupate in apartamente de 5-6 camere cu un spatiu comun
· Pensiune completa (3 mese/ zi) in cantina scolii; pranz la pachet in timpul excursiilor de o zi intreaga
· Program zilnic de activitati de dupa-amiaza; exemple de activitati: Sports (Football, mini-Olympics, Rounders, Basketball, Volleyball), Scavenger Hunt, Photo Quiz, Arts & Crafts etc.
· Program zilnic de activitati de seara; exemple de activitati: Karaoke, Talent Show, Disco Night, Film Night etc.
· Doua excursii de o zi intreaga; exemple de excursii: Londra (Walking Tour & National Gallery), Stratford-upon-Avon (Walking Tour), Warwick Castle etc.
· Patru vizite sau excursii de jumatate de zi, din care: doua vizite locale in Oxford (Walking Tour, Christchurch College, Pitt Rivers Museum etc) si doua excursii in afara orasului (Bicester Village, Bourton-on-the-Water, Woodstock & Blenheim Gardens etc.)
· Sansa de a explora cultura britanica si viata de student in UK intr-un mediu international
· Intampinare si transfer aeroport Londra Heathrow
· Insotitor de grup din Romania, vorbitor de limba engleza, pentru grup de minim 10 participanti


Date de desfasurare 2024: 

4 August - 18 August (2 saptamani)


Tarif: 

2650 GBP


Nota!

Avans 1200 GBP se achita la inscriere 
Termen plata integrala - 15.05.2024 
Termen intrunire grup minim - 15.02.2024


Optional:

· Excursii sau vizite locale: Londra + Madame Tussaud’s, Londra + London Eye, Bristol etc - tarife la cerere

Nota! Activitatile si excursiile optionale se pot rezerva / organiza in functie de disponibilitate si cerere. Tarifele sunt valabile pentru un numar minim de doritori.


Tariful NU include: 

· Transport cu avionul, in conditii de grup, Bucuresti – Londra – Bucuresti, companie de linie
· Asigurare complexa de calatorie (medicala, bagaje si in caz de anulare) Generali - Turist Plus Premium; click aici pentru a citi conditiile politei de asigurare
· Taxa ETA (autorizatie electronica de calatorie valabila 2 ani) 10 GBP valoarea se stabileste de catre autoritatile din UK; data intrarii in vigoare se va anunta ulterior.


Descriere generala tabara Oxford Brookes 

Orasul

Oxford este un oras universitar faimos, care gazduieste una din cele mai vechi universitati din Europa. Atmosfera este una studenteasca si plina de viata, orasul fiind plin in timpul verii de tineri care studiaza limba engleza, dar si de turisti din toata lumea. Printre atractiile orasului se numara Radcliffe Camera, Cristchurch College, Ashmolean Museum sau celebra librarie Waterstone.

Universitatea

Tabara de vara de limba engleza se organizeaza in campusul Headington al Universitatii Brookes. Este o universitate moderna care beneficiaza de facilitati de ultima ora. Salile de clasa au capacitatea de 10-15 studenti, in cadrul universitatii exista un magazin de suveniruri si o librarie. Pentru sport, universitatea pune la dispozitia studentilor un centru sportiv foarte complex, cu: teren de sport in aer liber (pentru fotbal sau rugby), sala de sport cu terenuri de baschet si mese de tenis de masa, sala de fitness (disponibila doar pentru studentii peste 18 ani), vestiare si masa de billiard. In cadrul complexului sportiv exista si un bar sportiv utilizat pe timpul verii pentru activitati sociale ca discoteca, karaoke sau alte concursuri.

Cazarea

Cazarea se face in campusul Headington al Universitatii Brookes in camere SGL cu baie privata; in camerele in care locuiesc studentii universitatii in timpul anului. Camerele sunt dotate cu mobilier nou si functional si grupate in apartamente. Fiecare astfel de apartament dispune de un spatiu comun pentru socializare. 

Mesele

Programul taberei de limba engleza include pensiune completa; astfel, toate mesele se vor lua in cantina universitatii, care se afla in cadrul campusului universitar, unde sunt si salile de clasa. Cantina este mare, decorata in stil-cafenea, iar mesele se iau intre orele: 07:30-08:45 (mic-dejun), 12:00-14:00 (pranz) si 17:45-19:00 (cina).

Se servesc 3 mese pe zi, in regim bufet: mic dejun tip continental, iar pranzul si cina cu posibilitatea alegerii intre mai multe feluri principale (cel putin o varianta vegetariana). In timpul excursiilor, pranzul este la pachet, continand un sandwich, apa, chips-uri, biscuiti si un fruct.


Informatii utile:

Adresa biroului scolii este: Oxford Brookes University, Oxford OX3 0BP, MAREA BRITANIE. De-a lungul verii este disponibil un nr de telefon de urgenta, care va fi pus la dispozitia studentilor si parintilor. Spatiile comune si baile sunt curatate o data la doua zile, iar camerele sunt curatate si asternuturile schimbate o data pe saptamana. Nu sunt puse la dispozitia studentilor prosoape, asa ca acestia ar trebui sa isi aduca propriile prosoape. Daunele provocate trebuie platite de studenti. Camerele sunt verificate la primire si la predare, iar la sosire studentii vor achita o garantie de aprox £30, care le va fi returnata la plecare in cazul in care nu au fost produse daune. Cheile sunt foarte importante, iar pierderea lor se traduce printr-o amenda de aprox. £50. Daca sunt produse daune spatiilor comune, toti studentii care impart acea zona comuna vor fi nevoiti sa plateasca daunele. Daca un student este bolnav sau se simte rau, personalul taberei de vara il va ajuta pe acesta cu programarea la doctor; este foarte putin probabil ca doctorul sa vina personal in campus pentru consultatii, iar orice vizita medicala va trebui achitata de student. 


Cursurile de limba Engleza

Organizatorii taberei sunt acreditati British Council si English UK, ceea ce se traduce printr-un standard ridicat in ceea ce priveste atat profesorii (vorbitori nativi de limba engleza), cat si programa de studiu al limbii engleze. In prima zi de cursuri studentii vor da un test initial de evaluare a cunostintelor de limba engleza, atat scris cat si oral, in functie de care vor fi plasati in grupa corespunzatoare nivelului. Grupele sunt alcatuite aprox. 17 studenti internationali, iar programa de studiu este alcatuita special pentru un curs de limba straina de durata mica. Studentii vor fi incurajati sa isi imbunatateasca cunostintele de limba engleza prin vorbirea acesteia in diferite situatii si contexte. Orele de limba engleza se vor desfasura alternativ: o saptamana dimineata, o saptamana dupa-amiaza, timp de 3h si 30 min (cu o pauza de 30 min) in fiecare zi. La sfarsitul taberei participantii vor primi un certificat de absolvire si o scurta evaluare a progresului din partea profesorului. De asemenea, vorbirea limbii engleze este incurajata si in afara orelor de curs: activitatile si excursiile din program sunt selectate astfel incat sa implice studentii in conversatii de-a lungul intregii zile, de dimineata la micul dejun pana seara inainte de culcare.


Activitati tabara Oxford Brookes 

Tabara de limba engleza include un program complet de activitati*. Mai jos sunt cateva exemple de activitati oferite:
· dupa-amiaza: Sports (Football, mini-Olympics, Rounders, Basketball, Volleyball), Scavenger Hunt, Photo Quiz, Arts & Crafts etc.
· seara: Karaoke, Talent Show, Disco Night, Film Night etc.


Excursii tabara Oxford Brookes

In programul** taberei de 2 saptamani sunt incluse:

- 2 excursii de o zi intreaga; exemple de destinatii: Londra (Walking Tour & National Gallery), Stratford-upon-Avon (Walking Tour), Warwick Castle etc.
- 4 vizite sau excursii de jumatate de zi, din care: doua vizite locale in Oxford (Walking Tour, Christchurch College, Pitt Rivers Museum etc) si doua excursii in afara orasului (Bicester Village, Bourton-on-the-Water, Woodstock & Blenheim Gardens etc.)

Nota! Excursiile si activitatile mentionate sunt exemple, programul exact si final fiind stabilit inainte de plecare, in functie de numarul de participanti, conditiile meteo etc.


*Programul include activitatile mentionate (in functie de saptamana de participare) sau similar in caz ca din motive obiective, acele activitati nu pot fi realizate
**Excursiile mentionate sunt doar exemple, programul exact urmand a se stabili inainte de plecare.

DE CE SA TE INSCRII
INTR-O TABARA DE VARA IN MAREA BRITANIE?

Mirunette Education:
16 ani de experienta in organizarea
taberelor de vara in UK!

Tabere de vara in Anglia - recomandate tinerilor cu varste intre 11 si 20 de ani care doresc sa isi perfectioneze limba engleza intr-un mediu de vorbitori nativi.

Taberele de limba engleza se desfasoara in orase ca Londra, Oxford, Cambridge sau Dublin.

Cazarea se face in campusuri universitare moderne, in camere single sau duble, iar mesele se iau la cantina universitatii – tinerii pot experimenta astfel, timp de 2 saptamani, viata de student intr-un campus universitar britanic! Programul taberei internationale include si cursuri de limba engleza – astfel, tinerii din toata lumea pot dialoga in limba engleza pe diverse teme de actualitate, sub indrumarea profesorilor vorbitori nativi de limba engleza! In fiecare an sute de tineri romani se intorc din tabara cu multi prieteni noi si cu un minunat accent britanic!

Acreditari