Tabara de grup limba Engleza - University College Dublin, Irlanda

tabara de grup limba engleza university college dublin.jpg

Tara: Irlanda
Locatie: Dublin
Varsta: 10-17 ani
Tip tabara: Tabara de grup
Limba studiata: EnglezaPerioada:
29 Iul - 12 Aug 2018
2000€

Prezentare tabara Dublin - Irlanda

University College Dublin este una dintre cele mai importante Universitati de cercetare din Europa si cea mai mare Universitate din Irlanda, avand peste 30.000 studenti, dintre care 6.000 sunt studenti internationali  din aproximativ 125 de tari. Cu o vechime de peste 150 de ani, University College Dublin a pregatit numerosi absolventi de succes, personalitati marcante precum scriitorul James Joyce, parinte al literaturii moderne, presedinti si prim-ministri ai Irlandei, dar si oameni de stiinta si antreprenori faimosi.

Situat in Belfield, campusul Universitatii are o suprafata de 132 ha si ofera conditii excelente pentru elevii internationali. Campusul este un complex de cladiri arhitecturale moderne, iar facilitatile sportive includ: piscina olimpica de 50m, 2 sali de sport, terenuri de fotbal, tenis si hockey.  

Capitala europeana vibranta, orasul Dublin este situat pe coasta de est a Irlandei si si-a castigat renumele pentru ospitalitate si caldura. Aici te vor impresiona catedralele medievale, vestigiile vikinge, piatetele din epoca georgiana si frumoasele muzee!  Dublin are multe parcuri publice, cel mai cunoscut fiind Parcul Phoenix, cel mai mare parc urban din Europa.

Inscrie-te in tabara internationala de la Dublin si petrece o vacanta de vara de neuitat in stil irlandez! 


Informatii utile:

Mesaje & imagini din tabara de vara 2017


Program de vara tabara Dublin - Irlanda:

· Test initial de verificare si evaluare a cunostintelor de limba engleza
· La sosire informatii si orientare
· Cursuri de limba engleza: saptamanal 15 ore de limba engleza, acreditate British Council, in clase  multinationale de cca 14 studenti; 
· Manuale si materiale de studiu bine concepute
· Certificat de absolvire curs acreditat British Council
· Cazare moderna in campusul University College Dublin (UCD), in camere single cu baie privata (camerele single sunt grupate in apartamente de cate 4 camere cu 2 bai private si common room)
· Acces la serviciu de spalatorie (masini de spalat, uscatoare) contra cost
· Internet wi-fi disponibil in campus
· Trei mese pe zi in cantina universitatii (pranz la pachet in timpul excursiilor de o zi intreaga)
· Program complex de activitati dupa-amiaza si seara; exemple de activitati: dodgeball, tenis de masa, baschet, dans, aerobic, fotbal, Mask Making, Gaelic Games, Karaoke, Disco, Quiz, Talent Show etc
· Cinci vizite de o jumatate de zi in Dublin; exemple de vizite: tur de orientare Dublin, Dun Laoghire Harbour, James Joyce Tower, Aviva Stadium, Dublinia Viking Museum etc
· Doua excursii de o zi intreaga in afara orasului; exemple de excursii: Belfast, Kilkenny Castle, Galway etc
· Sansa de a explora cultura irlandeza intr-un mediu international
· Asigurare complexa de calatorie (medicala, bagaje si anulare) din Romania; click aici pentru a citi conditiile politei de asigurare
· Supraveghere permanenta si asistenta in caz de urgenta
· Intampinare si transfer de la si la aeroport Dublin
· Insotitor de grup din Romania, vorbitor de limba engleza, pentru grup de minim 15 participanti


Date de desfasurare tabara Dublin - Irlanda 2018:

29 iulie - 12 august (2 saptamani)  


Tarif: 

2000 EUR


Tariful NU include:

· Transport cu avionul, in conditii de grup, Bucuresti - Dublin - Bucuresti companie de linie


Descriere generala tabara Dublin - Irlanda

Orasul

Dublin, una din cele mai populare capitale europene, este un oras cu adanci radacini istorice. Aici veti gasi, intr-un perimetru restrans, vestigii vikinge, catedrale si biserici medievale, piatete din epoca georgiana si muzee excelente. Pe langa edificii, muzica, teatrul, literatura si parcurile intregesc atmosfera Dublinului. Atractiile Dublinului nu trebuie ratate: Trinity College, Muzeul National, Galeria Nationala, Castelul din Dublin, Phoenix Park.

Universitatea

Tabara de vara de limba engleza se organizeaza in campusul University College Dublin, o universitate moderna cu facilitati de ultima ora situata la aprox 5 km de centrul Dublinului. Salile de clasa si amfiteatrele sunt moderne; exista si un spatiu pentru activitatile de seara.

Cazarea

Cazarea se face in resedinta universitatii, in camere single cu baie privata (camerele single sunt grupate in apartamente de cate 4 camere cu 2 bai private si common room); sunt exact camerele in care locuiesc studentii universitatii in timpul anului. Camerele sunt dotate cu mobila noua si functionala.

Mesele

Programul taberei de limba engleza include pensiune completa; astfel, toate mesele se vor lua in cantina universitatii. Mesele se iau intre orele: 08:00-08:45 (mic-dejun), 12:40-13:40 (pranz) si 18:00-19:00 (cina). In timpul excursiilor de o zi pranzul este disponibil la pachet, care include un sandvis, un fruct, chips, snack (ciocolata sau biscuit) si o apa/suc.


Informatii practice

Studentii isi pot spala hainele la spalatoria special amenajata contra cost (aprox 4 EUR/ spalare). Spatiile comune sunt curatate zilnic, de luni pana vineri; iar camerele sunt curatate o data pe saptamana. Sunt puse la dispozitia studentilor prosoape, dar e recomandat ca acestia sa isi aduca propriile prosoape. Daunele provocate trebuie platite de studenti. Camerele sunt verificate la primire si la predare, iar la sosire studentii vor achita o garantie de 50 EUR, care le va fi returnata la plecare in cazul in care nu au fost produse daune. Daca sunt produse daune spatiilor comune, toti studentii care impart acea zona comuna vor fi nevoiti sa plateasca daunele. Daca un student este bolnav sau se simte rau, personalul taberei de vara il va ajuta pe acesta cu programarea la doctor; este foarte putin probabil ca doctorul sa vina personal in campus pentru consultatii, iar orice vizita medicala va trebui achitata de student.


Programul zilnic de activitati incluse

Tabara de limba engleza include un program complet de activitati. Mai jos sunt cateva exemple de activitati oferite:

Sports: Gaelic Fotbal, volei, rugby, tenis, basket, inot, dodgeball, hockey etc;

Arts and Crafts: pictura, origami, design vestimentar, mask making, celtic design

Alte activitati: drama, mima, dansuri, jocuri diverse, concursuri, seri tematice etc.


Excursiile si vizitele incluse

In programul taberei de 2 saptamani sunt incluse 4 excursii de o jumatate de zi in Dublin si 2 excursii de o zi intreaga in afara orasului (transportul cu autocarul inclus):
- 5 vizite de o jumatate de zi in Dublin; exemple de vizite: tur de orientare Dublin, Dun Laoghire Harbour, James Joyce Tower, Aviva Stadium, Dublinia Viking Museum etc
2 excursii de o zi intreaga; exemple de excursii: Belfast, Kilkenny Castle, Galway, Glendalough & Wicklow Gaol etc

Excursiile si activitatile mentionate sunt doar exemple, programul exact si final urmand a se stabili inainte de plecare, tinand cont si de numarul de participanti, conditii meteo etc.

DE CE SA TE INSCRII
INTR-O TABARA DE VARA IN MAREA BRITANIE?

Mirunette International Education:
14 ani de experienta in organizarea
taberelor de vara in UK!

Tabere de vara in Anglia - recomandate tinerilor cu varste intre 11 si 20 de ani care doresc sa isi perfectioneze limba engleza intr-un mediu de vorbitori nativi.

Taberele de limba engleza se desfasoara in orase ca Londra, Oxford, CambridgeOxford & Cambridge sau Canterbury. Printre noutati se numara si tabere in Scotia (Edinburgh) sau tabere in Irlanda (Dublin).

Cazarea se face in campusuri universitare moderne, in camere single sau duble, iar mesele se iau la cantina universitatii – tinerii pot experimenta astfel, timp de 2 saptamani, viata de student intr-un campus universitar britanic! Programul taberei internationale include si cursuri de limba engleza – astfel, tinerii din toata lumea pot dialoga in limba engleza pe diverse teme de actualitate, sub indrumarea profesorilor vorbitori nativi de limba engleza! In fiecare an sute de tineri romani se intorc din tabara cu multi prieteni noi si cu un minunat accent britanic!

Acreditari