Tabara de Vara Adolescenti 2024 - Irlanda - University College Dublin

tabara de vara adolescenti 2023 irlanda university college dublin.png

Tara: Irlanda
Locatie: Dublin
Varsta: 11-17 ani
Tip tabara: Tabara de grup
Limba studiata: EnglezaPerioada:
11 august 2024 - 24 august 2024
2750€

Prezentare tabara Dublin - Irlanda

University College Dublin este una dintre cele mai importante universitati la nivel mondial, clasandu-se in top 1% al institutiilor de invatamant superior. De asemenea este si cea mai mare Universitate din Irlanda, avand peste 30.000 studenti, dintre care 6.000 sunt studenti internationali, proveniti din 125 de tari. Cu o vechime de peste 150 de ani, University College Dublin a pregatit numerosi absolventi de succes, personalitati marcante precum scriitorul James Joyce, parinte al literaturii moderne, presedinti si prim-ministri ai Irlandei, dar si oameni de stiinta si antreprenori faimosi.

Situat in Belfield, la 4 km distanta de centrul orasului Dublin, campusul Universitatii are o suprafata de 132 ha si ofera conditii excelente pentru studentii internationali. Campusul include un complex de cladiri moderne, iar printre facilitatile sportive se numara piscina olimpica de 50 m, doua sali de sport multifunctionale, terenuri de fotbal, tenis si hockey.  

Dublin este renumit pentru ospitalitate si pentru obiectivele turistice unice. Aici te vor impresiona catedralele medievale, vestigiile vikinge, piatetele din epoca georgiana, frumoasele muzee si pub-urile intime! Dublin detine si o suprafata impresionanta de parcuri publice, aproximativ 1500 de ha, cel mai cunoscut fiind Parcul Phoenix, cel mai mare parc urban din Europa.

Inscrie-te in tabara internationala de la Dublin si petrece o vacanta de vara de neuitat in stil irlandez! 


Jurnale din taberele anterioare:

Mesaje & imagini din tabara de vara 2023 


Program de vara tabara Dublin - Irlanda:

· La sosire informatii utile si tur de orientare
· Test initial de evaluare a cunostintelor de limba engleza
· Cursuri de limba engleza: saptamanal 15 ore de limba engleza, in clase multinationale de cca 15 studenti
· Materiale didactice disponibile pe durata cursurilor
· Certificat de absolvire cursuri de limba engleza la final
· Cazare moderna in campusul University College Dublin (UCD), in camere single grupate in apartamente de cate 4 camere cu 2 bai private si common room/lounge area
· Internet wi-fi disponibil in campus
· Trei mese pe zi in cantina universitatii (pranz la pachet in timpul excursiilor de o zi intreaga)
· Program complex de activitati dupa-amiaza si seara; exemple de activitati: fotbal, inot, dans irlandez, arts & crafts, vanatoare de comori, film night, karaoke, disco, quiz, talent show etc etc.
· Cinci vizite locale in Dublin; exemple de vizite: tur de orientare Dublin, Dun Laoghire Harbour, James Joyce Tower, Aviva Stadium, Dublinia Viking Museum, The Irish Immigration Museum etc
· Doua excursii de o zi intreaga in afara orasului; exemple de excursii: Belfast, Kilkenny Castle, Galway etc
· Sansa de a explora cultura irlandeza intr-un mediu international
· Supraveghere si asistenta in caz de urgenta
· Intampinare si transfer de la si la aeroport Dublin
· Insotitor de grup din Romania, vorbitor de limba engleza, pentru grup de minim 15 participanti


Date de desfasurare tabara Dublin - Irlanda 2024:

11 August - 24 August (2 saptamani)  


Tarif:

2750 EUR


Nota!

Avans 1200 EUR se achita la inscriere 
Termen plata integrala - 15.06.2024
Termen intrunire grup minim - 15.02.2024


Tariful NU include:

· Transport cu avionul, in conditii de grup, Bucuresti - Dublin - Bucuresti
· Asigurare complexa de calatorie (medicala, bagaje si in caz de anulare) din Romania


Descriere generala tabara Dublin - Irlanda

Orasul

Dublin, una din cele mai populare capitale europene, este un oras cu adanci radacini istorice. Aici veti gasi, intr-un perimetru restrans, vestigii vikinge, catedrale si biserici medievale, piatete din epoca georgiana si muzee excelente. Pe langa edificii, muzica, teatrul, literatura si parcurile intregesc atmosfera Dublinului. Atractiile Dublinului nu trebuie ratate: Trinity College, Muzeul National, Galeria Nationala, Castelul din Dublin, Phoenix Park.

Universitatea

Tabara de vara de limba engleza se organizeaza in campusul University College Dublin, o universitate moderna cu facilitati de ultima ora situata la aprox 5 km de centrul Dublinului. Salile de clasa si amfiteatrele sunt moderne; exista si un spatiu pentru activitatile de seara.

Cazarea

Cazarea se face in resedinta universitatii, in camere single (camerele single sunt grupate in apartamente de cate 4 camere cu 2 bai private si common room); sunt exact camerele in care locuiesc studentii universitatii in timpul anului. Camerele sunt dotate cu mobila noua si functionala.

Mesele

Programul taberei de limba engleza include pensiune completa; astfel, toate mesele se vor lua in cantina universitatii. Mesele se iau intre orele: 08:00-08:45 (mic-dejun), 12:40-13:40 (pranz) si 18:00-19:00 (cina). In timpul excursiilor de o zi pranzul este disponibil la pachet, care include un sandvis, un fruct, chips, snack (ciocolata sau biscuit) si o apa/suc.


Informatii practice

Studentii isi pot spala hainele la spalatoria special amenajata contra cost (aprox 5 EUR/ spalare). Spatiile comune sunt curatate zilnic, de luni pana vineri; iar camerele sunt curatate o data pe saptamana. Sunt puse la dispozitia studentilor prosoape, dar e recomandat ca acestia sa isi aduca propriile prosoape. Daunele provocate trebuie platite de studenti. Camerele sunt verificate la primire si la predare, iar la sosire studentii vor achita o garantie de 50 EUR, care le va fi returnata la plecare in cazul in care nu au fost produse daune. Daca sunt produse daune spatiilor comune, toti studentii care impart acea zona comuna vor fi nevoiti sa plateasca daunele. Daca un student este bolnav sau se simte rau, personalul taberei de vara il va ajuta pe acesta cu programarea la doctor; este foarte putin probabil ca doctorul sa vina personal in campus pentru consultatii, iar orice vizita medicala va trebui achitata de student.


Programul zilnic de activitati incluse

Tabara de limba engleza include un program complet de activitati. Mai jos sunt cateva exemple de activitati oferite:

Sports: Gaelic Fotbal, volei, rugby, tenis, basket, inot, dodgeball, hockey etc;

Arts and Crafts: pictura, origami, design vestimentar, mask making, celtic design

Alte activitati: drama, mima, dansuri, jocuri diverse, concursuri, seri tematice etc.


Excursiile si vizitele incluse

In programul taberei de 2 saptamani sunt incluse 5 excursii de o jumatate de zi in Dublin si 2 excursii de o zi intreaga in afara orasului (transportul cu autocarul inclus):
- 5 vizite de o jumatate de zi in Dublin; exemple de vizite: tur de orientare Dublin, Dun Laoghire Harbour, James Joyce Tower, Aviva Stadium, Dublinia Viking Museum, Irish Immigration Museum etc
2 excursii de o zi intreaga; exemple de excursii: Belfast, Kilkenny Castle, Galway, Glendalough & Wicklow Gaol etc

Excursiile si activitatile mentionate sunt doar exemple, programul exact si final urmand a se stabili inainte de plecare, tinand cont si de numarul de participanti, conditii meteo etc.

DE CE SA ALEGI TABERELE INTERNATIONALE MIRUNETTE 2024 DIN IRLANDA?

O experienta de dezvoltare personala pentru viitori adulti de succes!

Taberele internationale Mirunette reprezinta modalitatea ideala de a petrece vacanta de vara pentru cei care isi doresc sa studieze in strainatate.

Taberele pentru adolescenti se organizeaza in scoli britanice de renume care isi pun la dispozitie facilitatile pentru tinerii dornici de perfectionare a limbii engleze pe timpul verii! Programul este structurat in asa fel incat sa combine invatarea cu distractia, iar pe langa socializare, tinerii vor vizita si locatii extraordinare precum Dublin.

Pe tot parcursul programului, participantii beneficiaza de supraveghere permanenta atat din partea insotitorului de grup din Romania, cat si din partea personalului local.

Universitatile prestigioase ii asteapta pe tinerii cu varste intre 11 si 18 ani cu portile deschise!

Acreditari