Tabara de Vara Adolescenti 2023 - Anglia - Oxford Brookes University

tabara de vara adolescenti 2023 anglia oxford brookes university.jpeg

Tara: Anglia
Locatie: Oxford
Varsta: 12-17 ani
Tip tabara: Tabara de grup
Limba studiata: EnglezaPerioada:
09 iulie 2023 - 22 iulie 2023
23 iulie 2023 - 05 august 2023
£2400

Prezentare tabara Oxford Brookes 

Oxford beneficiaza de o mostenire culturala si educationala impresionanta, in care se regasesc cladiri istorice, muzee si galerii fascinante, numeroase gradini, parcuri si spatii verzi pentru relaxare.

Universitatea Brookes este localizata in zona Headington, aproape de centrul istoric al orasului Oxford. Brookes University a beneficiat de un  program de investitii de 150 milioane GBP pentru renovarea completa a campusului, oferind acum facilitati complete precum sali de cursuri moderne, biblioteca, sali de teatru etc. 

Tabara de limba engleza de la Oxford Brookes este mediul perfect in care iti vei perfectiona cunostintele de limba engleza si vei avea parte de distractie cat pentru toata vara! 

Stiai ca orasul Oxford a ramas asa cum era acum sute de ani in urma pentru ca Adolf Hitler a fost impresionat de arhitectura sa si intentiona sa il tranforme in capitala europeana, daca ar fi castigat al II-lea Razboi Mondial? 


Informatii utile:

Imagini si mesaje din tabara de vara


Program de vara tabara limba engleza Anglia - Oxford Brookes University:

· La sosire informatii utile si orientare 
· Test initial de evaluare a cunostintelor de limba engleza
· Cursuri de limba engleza: saptamanal 15h de limba engleza, acreditate British Council, in clase multinationale de maxim 15 studenti  
· Materiale de studiu disponibile pe durata cursurilor
· Certificat absolvire curs acreditat British Council si raport de evaluare la final 
· Cazare in resedinta Parade Green a Universitatii Oxford Brookes , in camere single cu baie privata (en-suite)
· Pensiune completa (3 mese/ zi) in cantina scolii; pranz la pachet in timpul excursiilor de o zi intreaga
· Program zilnic de activitati de dupa-amiaza si seara; exemple de activitati: Sports, Team Games, Media Skills Project, Quiz Night, Fashion Show, Games Night, Karaoke, Disco, Film Night etc.
· Doua excursii de o zi intreaga; exemple de excursii: Cambridge (Walking Tour & vizita optionala la King's College), Londra (Walking Tour, Covent Garden, vizita optionala London Eye), Bath (Walking Tour) etc.
· Patru vizite de jumatate de zi in Oxford; exemple de vizite: Walking Tour, Ashmolean Museum, Christchurch College, Punting etc
· Sansa de a explora cultura britanica si viata de student in UK intr-un mediu international
· Intampinare si transfer de la / la aeroport Londra Heathrow
· Insotitor de grup din Romania, vorbitor de limba engleza, pentru grup de minim 10 participanti


Date de desfasurare 2023: 

9 iulie - 22 iulie
23 Iulie - 5 August (locuri limitate)

Durata: 2 saptamani


Tarif: 

2400 GBP 


Nota!

Termen confirmare grup - 15.03.2023
Termen plata integrala - 15.05.2023


Optional:

· Sunt posibile urmatoarele programe optionale (Spires Plus) care inlocuiesc programul standard de activitati de dupa-amiaza: Exam Skills sau IELTS Preparation - cost suplimentar 200 GBP/saptamana (pentru 6 ore/saptamana)

Nota! Activitatile si excursiile optionale se pot rezerva / organiza in functie de disponibilitate si cerere. Tarifele sunt valabile pentru un numar minim de doritori.


Tariful NU include: 

· Transport cu avionul, in conditii de grup, Bucuresti – Londra – Bucuresti, companie de linie
· Asigurare complexa de calatorie (medicala, bagaje si in caz de anulare) Generali - Turist Plus Premium; click aici pentru a citi conditiile politei de asigurare


Descriere generala tabara Oxford Brookes 

Orasul

Oxford este un oras universitar faimos, care gazduieste una din cele mai vechi universitati din Europa. Atmosfera este una studenteasca si plina de viata, orasul fiind plin in timpul verii de tineri care studiaza limba engleza, dar si de turisti din toata lumea. Printre atractiile orasului se numara Radcliffe Camera, Cristchurch College, Ashmolean Museum sau celebra librarie Waterstone.

Universitatea

Tabara de vara de limba engleza se organizeaza in campusul Headington al Universitatii Brookes. Este o universitate moderna care beneficiaza de facilitati de ultima ora. Salile de clasa au capacitatea de 10-15 studenti, in cadrul universitatii exista un magazin de suveniruri si o librarie. 

Cazarea

Cazarea se face in resedinta Parade Green a Universitatii Brookes, in camere SGL cu baie privata; in camerele in care locuiesc studentii universitatii in timpul anului. Camerele sunt dotate cu mobilier nou si functional si grupate in apartamente. Fiecare astfel de apartament dispune de un spatiu comun pentru socializare. Langa resedinta studenteasca se afla un teren de sport.

Mesele

Programul taberei de limba engleza include pensiune completa; astfel, toate mesele se vor lua in cantina universitatii, care se afla in cadrul campusului universitar, unde sunt si salile de clasa. Cantina este mare, decorata in stil-cafenea, iar mesele se iau intre orele: 07:30-08:45 (mic-dejun), 12:00-14:00 (pranz) si 17:45-19:00 (cina).

Se servesc 3 mese pe zi, in regim bufet: mic dejun tip continental, iar pranzul si cina cu posibilitatea alegerii intre mai multe feluri principale (cel putin o varianta vegetariana). In timpul excursiilor, pranzul este la pachet, continand un sandwich, apa, chips-uri, biscuiti si un fruct.


Informatii utile:

Adresa biroului scolii este: Oxford Brookes University, Oxford OX3 0BP, MAREA BRITANIE. De-a lungul verii este disponibil un nr de telefon de urgenta, care va fi pus la dispozitia studentilor si parintilor. Spatiile comune si baile sunt curatate o data la doua zile, iar camerele sunt curatate si asternuturile schimbate o data pe saptamana. Nu sunt puse la dispozitia studentilor prosoape, asa ca acestia ar trebui sa isi aduca propriile prosoape. Daunele provocate trebuie platite de studenti. Camerele sunt verificate la primire si la predare, iar la sosire studentii vor achita o garantie de aprox £30, care le va fi returnata la plecare in cazul in care nu au fost produse daune. Cheile sunt foarte importante, iar pierderea lor se traduce printr-o amenda de aprox. £50. Daca sunt produse daune spatiilor comune, toti studentii care impart acea zona comuna vor fi nevoiti sa plateasca daunele. Daca un student este bolnav sau se simte rau, personalul taberei de vara il va ajuta pe acesta cu programarea la doctor; este foarte putin probabil ca doctorul sa vina personal in campus pentru consultatii, iar orice vizita medicala va trebui achitata de student. 


Activitati tabara Oxford Brookes 

Tabara de limba engleza include un program complet de activitati. Mai jos sunt cateva exemple de activitati oferite: vizite in Oxford, jocuri, quiz, activitati sportive, karaoke, disco, concursuri, dansuri, talent-show etc.


Excursii tabara Oxford Brookes

In programul taberei de 2 saptamani sunt incluse:

- 2 excursii de o zi intreaga; exemple de destinatii: Londra, Cambridge, Bath etc.
- 4 vizite de jumatate de zi in Oxford 

Nota! Excursiile si activitatile mentionate sunt exemple, programul exact si final fiind stabilit inainte de plecare, in functie de numarul de participanti, conditiile meteo etc.

DE CE SA TE INSCRII
INTR-O TABARA DE VARA IN MAREA BRITANIE?

Mirunette Education:
16 ani de experienta in organizarea
taberelor de vara in UK!

Tabere de vara in Anglia - recomandate tinerilor cu varste intre 11 si 20 de ani care doresc sa isi perfectioneze limba engleza intr-un mediu de vorbitori nativi.

Taberele de limba engleza se desfasoara in orase ca Londra, Oxford, Cambridge sau Dublin.

Cazarea se face in campusuri universitare moderne, in camere single sau duble, iar mesele se iau la cantina universitatii – tinerii pot experimenta astfel, timp de 2 saptamani, viata de student intr-un campus universitar britanic! Programul taberei internationale include si cursuri de limba engleza – astfel, tinerii din toata lumea pot dialoga in limba engleza pe diverse teme de actualitate, sub indrumarea profesorilor vorbitori nativi de limba engleza! In fiecare an sute de tineri romani se intorc din tabara cu multi prieteni noi si cu un minunat accent britanic!

Acreditari