Tabara de Vara Adolescenti 2024 - Anglia - Londra Queen Mary University

tabara de vara adolescenti 2023 anglia queen mary university.png

Tara: Anglia
Locatie: Londra
Varsta: 12-18 ani
Tip tabara: Tabara de grup
Limba studiata: EnglezaPerioada:
23 iulie 2024 - 06 august 2024
£2650

Prezentare tabara Londra - Anglia

Universitatea Queen Mary are o traditie de peste 130 de ani de excelenta in educatie si este una dintre cele mai importante institutii de invatamant superior si cercetare din Londra. Opt castigatori ai renumitului premiu Nobel provin din randurile studentilor si profesorilor acestei universitati.

Universitatea este localizata in zona de est, moderna si creativa a Londrei, cu acces catre toate atractiile turistice ale orasului. Zona de Est a Londrei a devenit din ce in ce mai populara, avand numeroase cladiri instorice si galerii de arta, boutique-uri, cafenele, restaurante, hoteluri, in special in zonele Brick Lane si Shoreditch.

Cazarea se face in campusul Universitatii Queen Mary, in camere single cu baie proprie, grupate in apartamente cu un spatiu comun (living si bucatarie). Salile de cursuri sunt moderne, iar activitatile recreative si sportive se desfasoara in parcurile locale si in sala de sport.

Programul cuprinde 10 vizite la obiectivele si atractiile turistice principale din Londra, cat si doua excursii de o zi intreaga in orase ca Oxford, Canterbury, Cambridge sau Brighton.

Tabara de limba engleza de la Universitatea Queen Mary, Londra, este alegerea ideala daca vrei sa studiezi limba engleza intr-o Universitate prestigioasa din Londra si sa explorezi toate atractiile turistice ale capitalei Regatului Unit!


Jurnalele taberelor anterioare:

Imagini si mesaje din tabara de vara 2023


Program de vara tabara Anglia - Queen Mary University, Londra: 

· La sosire informatii si orientare
· Test initial de verificare a cunostintelor de limba engleza
· Cursuri: saptamanal 15 ore de lectii de limba engleza, acreditate British Council, dimineata sau dupa-amiaza, in clase multinationale de cca. 15 studenti
· Certificat absolvire curs acreditat British Council si raport de evaluare la final
· Manuale si materiale de studiu bine concepute pentru non-nativi lb engleza
· Cazare in campus, in camere single cu baie proprie, grupate in apartamente cu 5-9 camere 
· Trei mese pe zi in cantina universitatii; pranz la pachet in timpul excursiilor de o zi intreaga
· Program de activitati in fiecare seara; exemple de activitati: Welcome Party, Indoor Sports, Treasure Hunt, Disco Night, Film Night, Karaoke, Quiz Night, Talent Show, Conversation Club, Shopping Westfield Centre etc.
· 10 vizite locale in Londra; exemple de vizite: Westminster Walking Tour, Tate Modern Gallery, British Museum & Covent Garden, River Thames Cruise, Notting Hill & Portobello, National Portrait Gallery & Leicester Square, The National Science Museum, Natural History Museum, Hyde Park & Harrods, Greenwich & National Maritime Museum, Imperial War Museum, Knightsbridge etc.
· 2 excursii de o zi intreaga in afara Londrei; exemplu: Cambridge (Walking Tour & King's College), Brighton (Walking Tour & Sea Life Centre), Canterbury (UNESCO World Heritage Site Walking Tour & Canterbury Cathedral) etc.
· Sansa de a explora cultura britanica intr-un mediu international
· Intampinare si transfer de la si la aeroport Heathrow Londra
· Insotitor de grup din Romania, vorbitor de limba engleza, pentru grup de minim 10 participanti.


Date de desfasurare 2024: 

23 Iulie - 6 August (2 saptamani)    


Tarif:

2650 GBP


Nota!

Avans 1200 GBP se achita la inscriere 
Termen plata integrala - 30.05.2024 
Termen intrunire grup minim - 15.02.2024


Optional:

· Excursii si activitati: Madame Tussaud's, London Eye, Thorpe Park, Musical, Bowling etc (tarife la cerere)

Nota! Activitatile si excursiile optionale se pot rezerva / organiza in functie de disponibilitate si cerere. Tarifele sunt valabile pentru un numar minim de doritori.


Tariful NU include:

· Transport cu avionul, in conditii de grup, Bucuresti - Londra - Bucuresti companie de linie
· Asigurare complexa de calatorie (medicala, bagaje si in caz de anulare) Generali - Turist Plus Premium; click aici pentru a citi conditiile politei de asigurare
· Taxa ETA (autorizatie electronica de calatorie valabila 2 ani) 10 GBP valoarea se stabileste de catre autoritatile din UK; data intrarii in vigoare se va anunta ulterior.


Descriere generala tabara Londra - Anglia

Orasul

Londra este capitala Marii Britanii si unul din cele mai vizitate orase din lume. Dintre numeroasele atractii pe care le ofera acest oras putem aminti: Cladirile Parlamentului si Big Ben, Westminster Abbey, Muzeul Madame Tussaud’s, Tower Bridge, Millenium Bridge, Buckingham Palace (resedinta actuala a Reginei) Turnul Londrei (fosta resedinta regala si apoi inchisoare, acum gazduieste Bijuteriile Coroanei), British Museum, National Gallery, faimoasele parcuri Hyde Park, St James Park sau Regent’s Park, London Eye, noul stadion Wembley, zonele de shopping Oxford Street si Regent Street si multe altele. De asemenea, merita sa facem o calatorie cu celebrul metrou londonez (Underground) sau o mini-croaziera pe Tamisa.

Universitatea

Tabara de vara de limba engleza se organizeaza in campusul Queen Mary University of London, o universitate moderna cu facilitati de ultima ora. Este situata in zona 2 a Londrei, la doar 5 minute de mers pana la statia de metrou Mile End de pe linia de metrou District, cu acces direct catre centru. Campusul este situat in apropiere de Regent's Canal, oferind o priveliste excelenta. Salile de clasa si amfiteatrele sunt moderne; exista si un spatiu pentru activitatile de seara.

Cazarea

Cazarea se face in resedinta universitatii, in camere SGL cu baie proprie; astfel, sunt exact camerele in care locuiesc studentii universitatii in timpul anului. Camerele sunt dotate cu mobila noua si functionala si grupate in apartamente de 5-9 camere.

Mesele

Programul taberei de limba engleza include pensiune completa; astfel, toate mesele se vor lua in cantina Universitatii. Mesele se iau intre orele: 08:00-08:45 (mic-dejun), 12:30-14:00 (pranz) si 18:00-19:00 (cina).

Se servesc 3 mese pe zi, in regim bufet: mic dejun tip continental, iar pranzul si cina cu posibilitatea alegerii intre mai multe feluri principale (cel putin o varianta vegetariana). In timpul excursiilor, pranzul este la pachet, continand un sandwich, apa, chips-uri, biscuiti si un fruct.


Informatii practice

Adresa biroului scolii este: Queen Mary University of London Mile End Road,  London, E1 4NS, MAREA BRITANIE.

De-a lungul verii este disponibil un nr de telefon de urgenta, care va fi pus la dispozitia parintilor inainte de plecarea in tabara.

Studentii isi pot spala hainele la spalatoria special amenajata; costul este de aprox £2.10/masina si aprox £0.40/ transa de uscatorie. Spatiile comune sunt curatate zilnic, de luni pana vineri; iar camerele sunt curatate o data la 2 saptamani. Nu sunt puse la dispozitia studentilor prosoape, asa ca acestia ar trebui sa isi aduca propriile prosoape.

Daunele provocate trebuie platite de studenti. Camerele sunt verificate la primire si la predare, iar la sosire studentii vor achita o garantie de £30, care le va fi returnata la plecare in cazul in care nu au fost produse daune. Cheile sunt foarte importante, iar pierderea lor se traduce printr-o amenda de £150. Daca sunt produse daune spatiilor comune, toti studentii care impart acea zona comuna vor fi nevoiti sa plateasca daunele.

Daca un student este bolnav sau se simte rau, personalul taberei de vara il va ajuta pe acesta cu programarea la doctor; este foarte putin probabil ca doctorul sa vina personal in campus pentru consultatii, iar orice vizita medicala va trebui achitata de student.


Programul zilnic de activitati incluse

Tabara de limba engleza include un program complet de activitati*. Mai jos sunt cateva exemple de activitati oferite seara:

Welcome Party, Indoor Sports, Treasure Hunt, Disco Night, Film Night, Karaoke, Quiz Night, Talent Show, Conversation Club, Shopping @Westfield Centre etc.


Excursii si vizite incluse

In programul** taberei de 2 saptamani sunt incluse 10 vizite la obiective turistice ale Londrei (transportul cu metroul inclus) si 2 excursii in afara orasului (transportul cu autocarul inclus):

- 10 vizite locale; exemple de vizite: Westminster Walking Tour, Tate Modern Gallery, British Museum & Covent Garden, River Thames Cruise, Notting Hill & Portobello, National Portrait Gallery & Leicester Square, The National Science Museum, Natural History Museum, Hyde Park & Harrods, Greenwich & National Maritime Museum, Imperial War Museum, Knightsbridge etc.
- 2 excursii de o zi intreaga; exemple de excursii: Cambridge (Walking Tour & King's College), Brighton (Walking Tour & Sea Life Centre), Canterbury (UNESCO World Heritage Site Walking Tour & Canterbury Cathedral) etc.

Nota! Excursiile si activitatile mentionate sunt exemple, programul exact si final fiind stabilit inainte de plecare, tinand cont si de numarul de participanti, conditiile meteo etc.


Activitatile si excursiile optionale

· Excursii si activitati optionale***: Madame Tussaud's, London Eye, Thorpe Park, Musical, Bowling etc (tarife la cerere)


*Programul include activitatile mentionate (in functie de saptamana de participare) sau similar in caz ca din motive obiective, acele activitati nu pot fi realizate
**Excursiile mentionate sunt doar exemple, programul exact urmand a se stabili inainte de plecare.

***Activitatile si excursiile optionale se pot rezerva / organiza in functie de disponibilitate si cerere. Tarifele sunt valabile pentru un numar minim de doritori.

DE CE SA TE INSCRII
INTR-O TABARA DE VARA IN MAREA BRITANIE?

Mirunette Education:
16 ani de experienta in organizarea
taberelor de vara in UK!

Tabere de vara in Anglia - recomandate tinerilor cu varste intre 11 si 20 de ani care doresc sa isi perfectioneze limba engleza intr-un mediu de vorbitori nativi.

Taberele de limba engleza se desfasoara in orase ca Londra, Oxford, Cambridge sau Dublin.

Cazarea se face in campusuri universitare moderne, in camere single sau duble, iar mesele se iau la cantina universitatii – tinerii pot experimenta astfel, timp de 2 saptamani, viata de student intr-un campus universitar britanic! Programul taberei internationale include si cursuri de limba engleza – astfel, tinerii din toata lumea pot dialoga in limba engleza pe diverse teme de actualitate, sub indrumarea profesorilor vorbitori nativi de limba engleza! In fiecare an sute de tineri romani se intorc din tabara cu multi prieteni noi si cu un minunat accent britanic!

Acreditari