Tabara de Vara Adolescenti 2024 - Anglia - Internship

program de grup internship young professional londra uk.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Londra
Varsta: 15-18 ani
Tip tabara: Tabara de grup
Limba studiata: EnglezaPerioada:
28 iulie 2024 - 10 august 2024
£5550

Galerie foto

Prezentare Internship Londra

Programele de internship pentru studenti cu varste cuprinse intre 15-18 ani le dau posibilitatea studentilor sa isi testeze cariera mult visata si sa castige experienta practica alaturi de profesionisti de top din industrie! 

Fiecare dintre cele 15 programe imersive (Antreprenoriat, Arhitectura, Arta, Criminalistica, Design Vestimentar, Drept, Film-Making, Informatica, Inginerie, Investment Banking, Medicina, Medicina Veterinara, Politica, Psihologie, Stomatologie) este conceput si livrat de experti din domeniul respectiv, oferind studentiilor expunere la profesionisti de succes si dandu-le ocazia să intre in pielea unui profesionist din specializarea dorita.

Toate cunostintele de expert dobandite de student il vor ajuta pe acesta sa ia decizii informate cu privire la cariera viitoare, oferindu-i un avantaj competitiv in cursa pentru cele mai bune locuri de munca, dotandu-l cu o intelegere globala a domeniului respectiv si permitandu-i sa isi maximizeze potentialul, datorita abilitatilor cheie dezvoltate pe parcursul programului. Studentii vor putea experimenta simulari interactive de cariera, tipice pentru munca pe care profesionistii o desfasoara in mod obisnuit. Vor fi vizitate locatii profesionale prestigioase si exclusiviste, cum ar fi sediile companiilor. Studentii vor participa la sesiuni de intrebari si raspunsuri pentru a obtine raspunsuri direct, de la experti. Studentii vor participa la sesiuni de coaching pentru a descoperi care sunt cele mai importante abilitati profesionale cautate astazi de angajatori si cum se pot face remarcati in procesul de aplicare. La finalul internshipului studentii vor obține un certificat personalizat si o scrisoare de recomandare pentru a le imbunatati sansele, atat in procesul de admitere la facultate, cat si in cautarea unui viitor loc de munca. Studentii inrolati in acest program de internship vor avea sansa sa se intalneasca cu studenti cu mentalitate similara din întreaga lume, cu care vor putea lega prietenii de-o viata.

Facilitatile de cazare includ zone comune confortabile si spatioase pentru studenti, astfel incat acestia sa se poata relaxa si socializa cu colegii lor in afara orelor de program. Exista o sala de cinema, o sala de jocuri, curti interioare si echipamente sportive disponibile. In fiecare seara, sunt disponibile activitați organizate la care studentii pot participa, cum ar fi seri de film, jocuri de societate, karaoke si sport in parc.

Programul primei saptamanii (25 de ore) presupune studiul in profunzime al industriei alese, studentii fiind pregatiti de profesionisit de top care ii invata cunostinte si teorie de baza din cariera dorita. In a doua saptamana (25 de ore), studentii vor aplica in teren toate cunostintele predate in prima saptamana, participand la o serie de simulari imersive, vizite la firme profesionale si experienie in locatii iconice din Londra.

Peste 50.000 de tineri din >100 de tari diferite au participat la aceste programe care se desfasoara "face to face" in Londra.


Programul internship-urilor Young Professional include:

· Informatii utile inaintea inceperii internship-ului
· 10 zile de activitati specifice domeniului ales (50 de ore in total, de luni pana vineri); sunt disponibile urmatoarele domenii: Antreprenoriat, Arhitectura, Arta, Criminalistica, Design Vestimentar, Drept, Film-Making, Informatica, Inginerie, Investment Banking, Medicina, Medicina Veterinara, Politica, Psihologie, Stomatologie (regasiti mai jos descrierile pt fiecare domeniu in parte)
· Certificat de participare internship
· Scrisoare de recomandare din partea Coordonatorului de Internship
· 13 nopti cazare intr-una dintre resedintele UCL (Garden HallsCollege Hall sau International Hall), in camere single cu baie proprie, cu toate mesele incluse. Micul dejun se serveste in cantina, intre orele 07:50-09:00. Micul dejun este de tip bufet cu alimente calde si reci, inclusiv micul dejun gatit, cereale, produse de patiserie, iaurturi si fructe. Ceai, cafea si suc sunt, de asemenea disponibile. Pentru masa de pranz se ofera un card (voucher pentru pranz) care poate fi utilizate in reteaua Waitrose & Partners. Cina este servita in cantina, intre orele 17.30-19.30.  La cina se servesc feluri calde (inclusiv o varianta vegetariana), cu o gama larga de garnituri, bar de salate, deserturi si fructe.
· Program (optional) de activitati de socializare in fiecare seara
· Intampinare si transfer aeroport Heathrow - resedinta - aeroport Heathrow
· Insotitor de grup din Romania, vorbitor de limba engleza, pentru grup de minim 10 participanti


Interval de participare 2024:

28 Iulie - 10 August 


Tarif:

5550 GBP 


Tariful NU include:

· Transport cu avionul, Bucuresti – Londra – Bucuresti
· Asigurare de calatorie (medicala, storno, bagaje) 


Nota!

Avans 1800 GBP se achita la inscriere 
Termen plata integrala - 15.05.2024 


Programele se desfasoara in limba engleza si pentru participare este necesar un nivel de limba engleza minim B2.
Studentii nu necesita cunostinte sau experienta anterioara in industrie pentru a participa la un astfel de program de internship. Aceste programe sunt potrivite pentru studentii entuziasti si pasionați de o cariera. 


Descrieri programe Internship

1. Young Architect
Click aici pentru detalii
Click aici pentru program
Click aici pentru videoclipul de prezentare

Viziteaza arhitectura uimitoare si firme urbane de design. Completeaza o serie de proiecte de design intr-un studio si fa vizite pe teren. Foloseste cel mai nou sistem architectural, ce include design 3D, tehnologie smart si realitate augmentata. Sesiune privata de socializare la un zgarie-nori londonez, unde vor participa arhitecti cu experienta in domeniu.

2. Young Artist

Click aici pentru detalii
Click aici pentru videoclipul de prezentare

Creaza arta contemporana intr-un studio professional. Prezinta portofoliul tau catre o comisie de artisti de top de la Royal Academy of Art. Compune un film animat. Ilustreaza si proiecteaza design-ul propriului tau joc video. Vizita privata cu artisti si critici de top la o galerie londoneza.

3. Young Computer Scientist

Click aici pentru detalii
Click aici pentru program
Click aici pentru videoclipul de prezentare

Concureaza la ‘Game-Jam’ si creaza propriul joc video de la inceput. Intra in lumea inteligentei artificiale. Descopera tot ce tine de roboti. Realizeaza o aplicatie inovatoare in domeniul investiilor. Pune la incercare securitatea cibernetica a unei companii pentru a descoperi care sunt slabiciunile acesteia si eventualele strategii de remediere.

4. Young Dentist

Click aici pentru detalii
Click aici pentru program
Click aici pentru videoclipul de prezentare

Priveste dentisti intr-o clinica medicala. Participa la simulari de consultatii cu pacienti, exercitii cronometrate de dexteritate, mulajul cavitatii bucale si lectii pentru prevenirea problemelor dentare. Revizuieste radiografiile unor pacienti reali. Ofera cel mai bun tratament posibil. Zi de investigatii cu tehnologi dentari si odontologisti criminalisti. Sesiune privata de socializare la British Dental Association cu dentisti de top.

5. Young Doctor

Click aici pentru detalii
Click aici pentru program
Click aici pentru videoclipul de prezentare

Priveste o operatie chirurgicala. Realizeaza proceduri clinice precum CPR si suturare. Intalneste pacienti reali si preia istoricul medical. Primeste sfaturi din partea scolii medicale. Doua zile intregi de invatare in spital; priveste medici in cadrul unor vizite medicale simulate. Trateaza rana unui pacient robot. Exerseaza recoltarea sangelui. Sesiune privata de socializare la Royal Society of Medicine cu doctori experimentati si studenti la medicina.

6. Young Engineer

Click aici pentru detalii
Click aici pentru program
Click aici pentru videoclipul de prezentare

Programeaza un panou de control cu comenzi digitale. Proiecteaza un 'aerofoil’ pentru avioane. Descompune un motor pe benzina. Descopera cursele Extreme E. Experimenteaza abordarea inginerilor fata de problemele climatice. Discuta cu profesionisti de la Rolls Royce si McLaren.

7. Young Entrepreneur

Click aici pentru detalii
Click aici pentru program
Click aici pentru videoclipul de prezentare

Prezinta idei catre investitori de la companii private de top. Creaza un plan de business pentru o companie multi-nationala. Colaboreaza cu informaticieni si dezvolta propriul tau FinTech. Participa la lectii despre multiple specializari de marketing. Sesiune privata de socializare la One Canada Square, unde vor participa antreprenori cu experienta vasta in domeniu.

8. Young Fashion Designer

Click aici pentru detalii
Click aici pentru program
Click aici pentru videoclipul de prezentare

Descopera procesul de design de la creatori de moda din domeniu. Creaza propriul tipar, refoloseste materiale pentru piese sustenabile, realizeaza un mood board, schiteaza niste piese si transforma-ti portofoliul. Sesiune foto si vizita la sediul unei publicatii de moda de top. Creaza un concept sustenabil de brand si prezinta idea unor profesionist. Planifica un ‘fashion show’ si primeste feedback-ul din partea juriului. Sesiune privata de socializare cu designeri profesionisti.

9. Young Film Maker

Click aici pentru detalii
Click aici pentru program

Planifica, filmeaza si editeaza prima ta scena originala de film, folosind actori profesionisti si tehnologie de ultima moda. Foloseste echipamentul profesional de pe set. Exploreaza tehnici inovative de filmare in legatura cu: animatii, efecte vizuale, compozitii sonore si costume. Viziteaza set-uri de film cunoscute, inclusiv din filmele cu James Bond. Participa cu propriul proiect la un festival de film. Sesiune privata de socializare cu specialisti din domeniu la BFI.

10. Young Forensic Scientist

Click aici pentru detalii
Click aici pentru program
Click aici pentru videoclipul de prezentare

Examineaza locul unei crime si fotografiaza, schiteaza si captureaza dovezi importante. Analizeaza amprente si stropi de sange. Descopera secrete din dark web impreuna cu experti in securitate cibernetica. Scrie si prezinta o declaratie oficiala, in direct, in cadrul unui caz de crima. Examineaza si identifica substante ilegale necunoscute intr-un laborator profesional. Sesiune privata de socializare la Bush House cu criminalisti de top.

11. Young Lawyer

Click aici pentru detalii
Click aici pentru program
Click aici pentru videoclipul de prezentare

Experienta imersiva a unui caz de crima: interogheaza martori; analizeaza dovezile criminalistice; tine un discurs de inceput si final de caz. Invata despre legea corporatista si de familie. Dezbate un caz despre drepturile omului pentru Curtea Suprema. Participa la lectii de vorbit in public tinute de avocati. Sesiune privata de socializare cu avocati de top din domeniu.

12. Young Investment Banker

Click aici pentru detalii
Click aici pentru program
Click aici pentru videoclipul de prezentare

Discuta despre bursa de valori londoneza. Priveste, in direct, o afacere de fuziune a doua companii: evalueaza valoarea FTSE a 100 de companii si experimenteaza negocieri dramatice. Exploreaza tehnologiile folosite de banci (lectie despre algoritmii legati de ‘trading’) si lumea investitiilor bancare, cu posibilitatile unei cariere in domeniu. Participa la experienta exclusiva ‘Big Four’ unde profesionisti de la KPMG, Deloitte, EY si PWC vor fi prezenti.

13. Young Political Leader

Click aici pentru detalii
Click aici pentru program
Click aici pentru videoclipul de prezentare

Participa la o campanie electorala: creaza un manifesto, tine discursuri si o campanie pentru voturi. Doua zile de experienta ‘Model UN’. Lectii de vorbit in public. Protejeaza bunuri guvernamentale de un atac cibernetic iminent. Viziteaza o redactie de stiri de ultima ora. Raspunde la intrebari dificile in timpul unui simulari de intrebari parlamentare. Sesiune privata de socializare in inima Westminter-ului, unde vor participa lideri politici.

14. Young Psychologist

Click aici pentru detalii
Click aici pentru program
Click aici pentru videoclipul de prezentare

Experienta criminalistica imersiva al unui proces penal real. Tine consultatii directe cu pacienti. Exerseaza tehnici psihologice innovative cu atleti la stadionul Premier League. Viziteaza firma PsychTech, prima de acest fel. Trateaza si da un diagnostic pacientilor de la un spital important de invatare din Londra. Descopera impactul pe care vatamarea creierului o are asupra neuropsihologiei. Sesiune privata de socializare la The British Psychological Society cu psihologi de top.

15. Young Vet

Click aici pentru detalii
Click aici pentru program
Click aici pentru videoclipul de prezentare

Exerseaza profesia de veterinar pentru animale de statura mica si examineaza-le pentru a ajunge la un diagnostic. Lectii relevante din partea veterinariilor ce se ocupa cu animale la ferma si protejarea sanatatii publice. Observa tehnicile de hidroterapie folosite pentru ingrijirea cailor. Experimenteaza energia unui spital de animale si intelege principiile fundamentale pentru protectia animalelor. Exploreaza telemedicina in stiinta veterinara. Sesiune privata de socializare cu veterinari de top.

DE CE SA TE INSCRII
INTR-O TABARA DE VARA IN MAREA BRITANIE?

Mirunette Education:
16 ani de experienta in organizarea
taberelor de vara in UK!

Tabere de vara in Anglia - recomandate tinerilor cu varste intre 11 si 20 de ani care doresc sa isi perfectioneze limba engleza intr-un mediu de vorbitori nativi.

Taberele de limba engleza se desfasoara in orase ca Londra, Oxford, Cambridge sau Dublin.

Cazarea se face in campusuri universitare moderne, in camere single sau duble, iar mesele se iau la cantina universitatii – tinerii pot experimenta astfel, timp de 2 saptamani, viata de student intr-un campus universitar britanic! Programul taberei internationale include si cursuri de limba engleza – astfel, tinerii din toata lumea pot dialoga in limba engleza pe diverse teme de actualitate, sub indrumarea profesorilor vorbitori nativi de limba engleza! In fiecare an sute de tineri romani se intorc din tabara cu multi prieteni noi si cu un minunat accent britanic!

Acreditari