Tabara de Vara Adolescenti 2023 - Anglia - Internship

program de grup internship young professional londra uk.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Londra
Varsta: 15-18 ani
Tip tabara: Tabara de grup
Limba studiata: EnglezaPerioada:
27 Iulie - 7 August 2023
£4500

 

Programele de internship pentru adolescenti sunt desfasurate de catre o organizatie cu sediul in Londra, condusa de un grup de profesionisti cu experienta din unele dintre cele mai competitive cariere din lume. Programele lor ofera studentilor o experienta imersiva a carierei lor de vis inainte de a incepe universitatea, astfel incat sa poata avea un avantaj in fata concurentei lor. Peste 45.000 de tineri din >100 de tari diferite au participat la aceste programe, care se desfasoara atat "face to face", in Londra si in alte orase din intreaga lume, cat si online.


Programul internship-urilor Young Professional include:

· Informatii utile inaintea inceperii internship-ului
· 10 zile de activitati specifice domeniului ales; sunt disponibile urmatoarele domenii: Medicina, Inginerie, Drept, Investment Banking, Psihologie, Arhitectura, Arta, Stomatologie, Antreprenoriat, Film-Making, Politica, Inginerie Software, Medicina Veterinara, Criminalistica, Video Game Design, Design Vestimentar (regasiti mai jos descrierile pt fiecare domeniu in parte)
​· Certificat de participare internship
· Scrisoare de recomandare din partea Coordonatorului de Internship
· Cazare in una dintre resedintele UCL (Garden HallsCollege Hall sau International Hall), in camere single cu baie proprie, cu toate mesele incluse (pentru masa de pranz se ofera vouchere care pot fi utilizate in supermarket-uri etc)
· Program (optional) de activitati de socializare in fiecare seara
· Intampinare si transfer aeroport Heathrow - resedinta - aeroport Heathrow
· Insotitor de grup din Romania, vorbitor de limba engleza, pentru grup de minim 10 participanti


Interval de participare 2023:

27 Iulie - 7 August 


Tarif:

4500 GBP 


Tariful NU include:

· Transport cu avionul, Bucuresti – Londra Heathrow – Bucuresti
· Asigurare complexa de calatorie (medicala, storno, bagaje) din Romania


Nota! Programele se desfasoara in limba engleza si pentru participare este necesar un nivel de limba engleza minim B2.


Descrieri programe Internship

1. Young Doctor
Click aici pentru detalii
Click aici pentru program
Priveste o operatie chirurgicala. Realizeaza proceduri clinice precum CPR si suturare. Intalneste pacienti reali si preia istoricul medical. Primeste sfaturi din partea scolii medicale. Doua zile intregi de invatare in spital; priveste medici in cadrul unor vizite medicale simulate. Trateaza rana unui pacient robot. Exerseaza recoltarea sangelui. Sesiune privata de socializare la Royal Society of Medicine cu doctori experimentati si studenti la medicina.

2. Young Engineer
Click aici pentru detalii
Click aici pentru program
Programeaza un panou de control cu comenzi digitale. Proiecteaza un 'aerofoil’ pentru avioane. Sesiune exclusiva de intrebari si raspunsuri, cu un om de stiinta de la NASA. Descompune un motor pe benzina. Descopera cursele Extreme E. Experimenteaza abordarea inginerilor fata de problemele climatice. Sesiune privata de socializare la Imperial College cu ingineri de top.

3. Young Lawyer
Click aici pentru detalii
Click aici pentru program
Experienta imersiva a unui caz de crima: interogheaza martori; analizeaza dovezile criminalistice; tine un discurs de inceput si final de caz. Invata despre legea corporatista si de familie. Dezbate un caz despre drepturile omului pentru Curtea Suprema. Participa la lectii de vorbit in public tinute de avocati. Sesiune privata de socializare cu avocati de top din domeniu.

4. Young Investment Banker
Click aici pentru detalii
Click aici pentru program
Discuta despre bursa de valori londoneza. Priveste, in direct, o afacere de fuziune a doua companii: evalueaza valoarea FTSE a 100 de companii si experimenteaza negocieri dramatice. Exploreaza tehnologiile folosite de banci (lectie despre algoritmii legati de ‘trading’) si lumea investitiilor bancare, cu posibilitatile unei cariere in domeniu. Participa la experienta exclusiva ‘Big Four’ unde profesionisti de la KPMG, Deloitte, EY si PWC vor fi prezenti.

5. Young Psychologist
Click aici pentru detalii
Click aici pentru program
Experienta criminalistica imersiva al unui proces penal real. Tine consultatii directe cu pacienti. Exerseaza tehnici psihologice innovative cu atleti la stadionul Premier League. Viziteaza firma PsychTech, prima de acest fel. Trateaza si da un diagnostic pacientilor de la un spital important de invatare din Londra. Descopera impactul pe care vatamarea creierului o are asupra neuropsihologiei. Sesiune privata de socializare la The British Psychological Society cu psihologi de top.

6. Young Architect
Click aici pentru detalii
Click aici pentru program
Viziteaza arhitectura uimitoare si firme urbane de design. Completeaza o serie de proiecte de design intr-un studio si fa vizite pe teren. Foloseste cel mai nou sistem architectural, ce include design 3D, tehnologie smart si realitate augmentata. Sesiune privata de socializare la un zgarie-nori londonez, unde vor participa arhitecti cu experienta in domeniu.

7. Young Artist
Click aici pentru detalii
Click aici pentru program
Creaza arta contemporana intr-un studio professional. Prezinta portofoliul tau catre o comisie de artisti de top de la Royal Academy of Art. Compune un film animat. Ilustreaza si proiecteaza design-ul propriului tau joc video. Vizita privata cu artisti si critici de top la o galerie londoneza.

8. Young Dentist
Click aici pentru detalii
Click aici pentru program
Priveste dentisti intr-o clinica medicala. Participa la simulari de consultatii cu pacienti, exercitii cronometrate de dexteritate, mulajul cavitatii bucale si lectii pentru prevenirea problemelor dentare. Revizuieste radiografiile unor pacienti reali. Ofera cel mai bun tratament posibil. Zi de investigatii cu tehnologi dentari si odontologisti criminalisti. Sesiune privata de socializare la British Dental Association cu dentisti de top.

9. Young Entrepreneur
Click aici pentru detalii
Click aici pentru program
Prezinta idei catre investitori de la companii private de top. Creaza un plan de business pentru o companie multi-nationala. Colaboreaza cu informaticieni si dezvolta propriul tau FinTech. Participa la lectii despre multiple specializari de marketing. Sesiune privata de socializare la One Canada Square, unde vor participa antreprenori cu experienta vasta in domeniu.

10. Young Fashion Designer
Click aici pentru detalii
Click aici pentru program
Descopera procesul de design impreuna cu creatori de moda profesionisti. Creaza propriul tipar, refoloseste materiale pentru haine din materiale sustenabile, realizeaza un mood board, schiteaza niste piese si transforma-ti portofoliul. Sesiune foto si vizita la sediul unei publicatii de moda de top. Descopera in ce consta cumpararea, comercializarea si promovarea unor produse; creaza un concept sustenabil de brand si prezinta idea unor profesionisti din domeniu. Planifica un ‘fashion show’ la o locatie unde se tine ‘Fashion Week’ si primeste feedback-ul din partea juriului. Sesiune privata de socializare cu designeri experimentati.

11. Young Film Maker
Click aici pentru detalii
Click aici pentru program
Planifica, filmeaza si editeaza prima ta scena originala de film, folosind actori profesionisti si tehnologie de ultima moda. Foloseste echipamentul profesional de pe set. Exploreaza tehnici inovative de filmare in legatura cu: animatii, efecte vizuale, compozitii sonore si costume. Viziteaza set-uri de film cunoscute, inclusiv din filmele cu James Bond. Participa cu propriul proiect la un festival de film. Sesiune privata de socializare cu specialisti din domeniu la BFI.

12. Young Forensic Scientist
Click aici pentru detalii
Click aici pentru program
Examineaza locul unei crime si fotografiaza, schiteaza si captureaza dovezi importante. Analizeaza amprente si stropi de sange. Descopera secrete din dark web impreuna cu experti in securitate cibernetica. Scrie si prezinta o declaratie oficiala, in direct, in cadrul unui caz de crima. Examineaza si identifica substante ilegale necunoscute intr-un laborator profesional. Sesiune privata de socializare la Bush House cu criminalisti de top.

13. Young Political Leader
Click aici pentru detalii
Click aici pentru program
Participa la o campanie electorala: creaza un manifesto, tine discursuri si o campanie pentru voturi. Doua zile de experienta ‘Model UN’. Lectii de vorbit in public. Protejeaza bunuri guvernamentale de un atac cibernetic iminent. Viziteaza o redactie de stiri de ultima ora. Raspunde la intrebari dificile in timpul unui simulari de intrebari parlamentare. Sesiune privata de socializare in inima Westminter-ului, unde vor participa lideri politici.

14. Young Software Engineer
Click aici pentru detalii
Click aici pentru program
Creaza propria aplicatie. Foloseste ‘data-science’ si tehnici de invatare pentru a combate incalzirea globala. Intra in lumea inteligentei artificiale. Descopera tot ce tine de roboti. Realizeaza o aplicatie inovatoare in domeniul investiilor. Pune la incercare securitatea cibernetica a unei companii pentru a descoperi care sunt slabiciunile acesteia si eventualele strategii de remediere. Sesiune privata de socializare in inima Westminster-ului, cu ingineri din domeniu.

15. Young Vet
Click aici pentru detalii
Click aici pentru program
Exerseaza profesia de veterinar pentru animale de statura mica si examineaza-le pentru a ajunge la un diagnostic. Lectii relevante din partea veterinariilor ce se ocupa cu animale la ferma si protejarea sanatatii publice. Observa tehnicile de hidroterapie folosite pentru ingrijirea cailor. Experimenteaza energia unui spital de animale si intelege principiile fundamentale pentru protectia animalelor. Exploreaza telemedicina in stiinta veterinara. Sesiune privata de socializare cu veterinari de top.

16. Young Video Game Designer
Click aici pentru detalii
Click aici pentru program
Concureaza la ‘Game-Jam’ si creaza propriul joc video de la inceput. Prezinta ideile in fata unui panou format din lideri ai industriei de jocuri video. Testeaza prototipe nelansate pentru a intelege ce ajuta ca un proiect sa fie de succes. Realizeaza un storyboard: muzica, efecte sonore si vizuale. Sesiune privata de socializare la East London’s Studio Spaces Warehouse.

17. Young International Development Expert
Click aici pentru detalii
Click aici pentru program 

Examineaza un proiect umanitar. Reprezinta consiliul de securitate UN si rezolva un conflict urgent intr-o simulare. Viziteaza un departament politic din UKViziteaza un NGO cu renume Mondial si creaza propria campanie. Prezinta un model de afacere sustenabila catre o companie multinationala. Realizeaza un plan de situatii urgente in cazul unui dezastru natural. Sesiune privata de socializare cu profesionisti din domeniu.

18. Young Journalist
Click aici pentru detalii
Click aici pentru program

Participa la un tur privat al unei firme de ziare. Experimenteaza lumea jurnalistilor investigative. Viziteaza un studio si prezinta stirile de seara. Editeaza campania de stiri intr-un mod adecvatExamineaza atent politicieni in direct din piata parlamentului. Intalneste echipa unei reviste de moda. Viziteaza o statie radio de ultima generatie si adreseaza-te ascultatorilor. Sedinta privata de socializare cu jurnalisti de top din domeniu.

DE CE SA TE INSCRII
INTR-O TABARA DE VARA IN MAREA BRITANIE?

Mirunette Education:
16 ani de experienta in organizarea
taberelor de vara in UK!

Tabere de vara in Anglia - recomandate tinerilor cu varste intre 11 si 20 de ani care doresc sa isi perfectioneze limba engleza intr-un mediu de vorbitori nativi.

Taberele de limba engleza se desfasoara in orase ca Londra, Oxford, Cambridge sau Dublin.

Cazarea se face in campusuri universitare moderne, in camere single sau duble, iar mesele se iau la cantina universitatii – tinerii pot experimenta astfel, timp de 2 saptamani, viata de student intr-un campus universitar britanic! Programul taberei internationale include si cursuri de limba engleza – astfel, tinerii din toata lumea pot dialoga in limba engleza pe diverse teme de actualitate, sub indrumarea profesorilor vorbitori nativi de limba engleza! In fiecare an sute de tineri romani se intorc din tabara cu multi prieteni noi si cu un minunat accent britanic!

Acreditari