Tabara Limba Engleza & Pregatire Intensiv Trinity - Rugby School

tabara limba engleza pregatire intensiv trinity rugby school.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Rugby
Varsta: 12 - 17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaDate incepere
06, 20, 27 Iul 2017
£2230

Prezentare tabara

Orasul Rugby este situat intr-o zona denumita Inima Angliei , la numai 35 de km de Stratford-Upon-Apon, orasul natal al lui Shakespeare si la 45 de minute cu trenul de Londra.
Infiintata in 1597, Scoala din Rugby este una dintre cele mai faimoase si mai vechi din Anglia. Scoala ofera cursuri intensive de limbi straine si dispune de facilitati precum: piscina olimpica, sala de sport, terenuri de fotbal,  squash si  rugby. 
Cursurile oferite au in vedere pregatirea elevilor pentru examenul Trinity pentru gradele 1-11, acestia vor interactiona in mod direct atat la cursuri cat si la activitati si excursii alaturi de copii nativi, cu varste apropiate.


Programul de vara al taberei de limba engleza include:

·  Curs intensiv Trinity: saptamanal 30 de lectii de limba engleza (1 lectie dureaza 40 minute), acreditate British Council, in clase multinationale de cca. 9 participanti la care participa si copii englezi; lectiile sunt repartizate astfel: 25 de lectii desfasurate dimineata in timpul saptamanii si alte 5 lectii desfasurate in 2 dupa-amiezi.
·  Evaluari saptamanale (la sfarsitul cursului se sustine examenul in functie de nivelul atins)
·  Suport de curs si manuale bine concepute, disponibile pe perioada cursului sub forma de imprumut
·  Cazare in campus, in camere single sau duble pentru adolescenti, iar pentru copii in camere spatioase de 3-6 paturi, cu bai comune, tip boarding
· Serviciu de spalatorie
·  Trei mese pe zi in cantina scolii cu cu trei feluri de mancare la alegere pentru pranz si meniu la cina; mese la pachet in timpul excursiilor
·  Activitati de recreere dupa-amiaza si seara: sporturi, disco, karaoke, etc
·  Saptamanal 1 excursie de o jumatate de zi, exemple: Stratford upon Apon, Warwick Castle 
· Saptamanal 1 excursie de o zi intreaga, sambata, exemple: Londra, Oxford sau Birmingham
· Certificat de absolvire a cursului si raport de evaluare (certificatul Trinity va fi trimis la 12 saptamani de la data examinarii)


Remarca! nivelul minim de limba engleza pentru acest curs este intermediar


Date de participare 2017:

06 - 19 Iulie; 20 Iulie -  02 August; 27 Iulie - 9 August      
06 - 26 Iulie; 20 Iulie - 9 August   
06 Iulie -  02 August  

*Sosirea este miercuri intoarcerea marti


Tarif:

2230 GBP/ 2 saptamani
3225 GBP/ 3 saptamani
4305 GBP/ 4 saptamani


Alte cursuri disponibile:

· Introduction to British Boarding School Life (35 lectii/ sapt, din care 10 pentru pregatire Boarding), perioada 06-19 iulie 2017 - 2430 GBP


Tariful NU include:

· Taxa inscriere 40 GBP
· Taxa examen Trinity obligatoriu 55 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti  
· Asigurare medicala,de anulare calatorie si de asigurare bagaje
· Transfer de la aeroportul Heathrow cu autocarul (plecari la orele: 12.30, 16.00, 19.30 pt sosire si 8.30, 12.00, 15.30 pt intoarcere) 55 GBP/ sens 


De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette International Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2017 organizate in strainatate.

Acreditari