Tabara Limba Engleza & Arta, Design sau Teatru - Cambridge, Anglia

tabara limba engleza arta design sau teatru cambridge.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Cambridge
Varsta: 15-18 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
02 Iul – 13 Aug 2017
£1175

Prezentare tabara

Cambridge este unul dintre cele mai mari si faimoase centre de educatie din lume. Este un oras incitant si vibrant, oferind piese de teatru, muzica si comedie live; festivaluri in perioada verii; muzee si galerii de arta, magazine si cafenele la moda, o arhitectura de neuitat.

Scoala, membra English UK (asociatia scolilor acreditate British Council), organizeaza cursuri de vara pentru arta si teatru, fiind de asemenea disponibile programe pre- universitare si mastere, in cadrul unui an academic. Cursul este ideal pentru cei interesati de arta sau teatru sau pentru cei care doresc sa urmeze cursurile unei astfel de scoli.


Programul de vara al taberei de limba engleza cu arta sau teatru include:

· La sosire informatii si orientare
· Saptamanal 30 ore de arta & design, cu artisti profesionisti; cursul ofera o cunoastere practica asupra unei game variate de subiecte, grupate in module: Fotografie (sapt 1-5); Pictura & Desen (sapt 1, 3 & 5); Bijuterii (sapt 2); Grafica si Ilustratie (sapt 4); Design Interior (sapt 6)     
                                                                    SAU
· Saptamanal 35 ore de teatru, cu profesori de teatru; cursul ofera cunoastere practica a tehicilor de actorie; exista disponibile 2 variante: Teatru-Musical (sapt 1-2 & 5-6) sau Actorie/Teatru Clasic (sapt 1-6); se invata o gama variata de tehnici de teatru intr-un mediu distractiv, sigur si activ; cursul sporeste increderea, respectul de sine si abilitatile de comunicare
· Cazare la resedinta, in camere single majoritatea cu baie proprie, la aprox 10-15 minute de mers pe jos de campusul scolii
· 3 mese pe zi in cantina scolii si „packed lunch” in timpul excursiilor
· O excursie de o zi intreaga/ saptamana pentru programul de Arta sau o singura excursie in cea de-a doua saptamana pentru programul de Teatru; exemple: Londra, Canterbury sau Stratford-Upon-Avon
· Activitati sportive dupa-amiaza si activitati sociale seara, de exemplu: casino night, turnee sportive, mini olimpiada, jocuri, karaoke, disco, fashion show, seara talentelor etc.
· Certificat de absolvire la finalul taberei


Interval de participare vara 2017:

02 Iulie – 13 August  

Durata taberei: 2-6 saptamani (Teatru doar sesiuni de 2 saptamani) 
(plecare si intoarcere Duminica)


Tarif:

1175 GBP/ saptamana


Optional:

· Excursii de o zi intreaga in locatii precum Castelul Windsor, Oxford, Londra sau Thorpe Park - tarife la cerere


Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 140 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti  
· Transfer de la aeroport London Heathrow 160 GBP/ sens
· Asistenta check-in la plecare minori neinsotiti 70 GBP (obligatoriu pentru cei de 15 ani, pentru 16-18 ani doar daca serviciul a fost rezervat la compania aeriana)
· Asigurare complexa de calatorie


Nota!: Este necesar un nivel minim intermediar al cunostintelor de lb engleza; cursul nu include si lectii de engleza generala.

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette International Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2017 organizate in strainatate.

Acreditari