Tabara de Vara Adolescenti 2023 - Anglia - Abbey College Cambridge 1w

tabara de vara adolescenti 2023 anglia abbey college cambridge 1w.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Cambridge
Varsta: 12-18 ani
Tip tabara: Tabara de grup
Limba studiata: EnglezaPerioada:
30 iulie 2023 - 06 august 2023
£1350

Prezentare tabara Cambridge - Anglia

Orasul Cambridge este renumit în întreaga lume pentru colegiile sale istorice și arhitectura frumoasă. Orașul este în principal cunoscut pentru Universitatea Cambridge, cea de a doua ca vechime din Marea Britanie, după cea din Oxford. 

Abbey College este o școală secundară britanică modernă, cosmopolită, cu clădiri noi și reamenajări recente în jurul locului spațios și securizat. Școala are facilități excelente pentru tinerii studenti, cu terenuri de sport în apropiere și un centru de agrement alăturat. 

Studenții vor sta într-o cazare rezidențială cu baie privată, lângă Abbey College, ce se afla la o scurtă plimbare de centrul orașului. Este o unitate de cazare pentru studenți securizată, construită special, cu camere single moderne, cu baie privată, cu spațiu comun, iar toate camerele includ un birou, dulap, scaun si cu acces la WiFi.
Colegiul se află într-o parte modernă a prestigiosului centru al orașului, aproape de Grădinile Botanice ale Universității, Gara Centrală din Cambridge și o serie de magazine și facilități de agrement.

Tabara de limba engleza include numeroase vizite in orasul Cambridge, dar si o excursii de o zi intreaga in Londra, Oxford sau Stratford Upon Avon.

Inscrie-te in tabara de limba engleza din Cambridge, Anglia, si descopera unul dintre cele mai frumoase si celebre orase ale lumii! 


Programul de vara pentru tabara de limba engleza include:

· La sosire informatii si orientare
· Test initial de verificare a cunostintelor de limba engleza
· Cursuri: saptamanal 15 ore de lectii de limba engleza, acreditate British Council, dimineata sau dupa-amiaza, in clase multinationale de cca. 15 studenti
· Certificat absolvire curs acreditat British Council si raport de evaluare la final
· Manuale si materiale de studiu bine concepute pentru non-nativi lb engleza
· Cazare in campusul colegiului, in camere single cu baie proprie, grupate in apartamente de 6-9 camere cu o bucatarie comuna
· Trei mese pe zi in cantina universitatii (pranz la pachet in timpul excursiilor de o zi intreaga
· Program complex de activitati dupa-amiaza si seara; exemplu : Welcome Games, Sports (Football, mini-Olympics, Capture the Flag), Disco Night, Film Night, Photo Scavenger Hunt, Treasure Hunt, Drama Workshop, Art Workshop, Science Workshop, Arts & Crafts, Kahoot Quiz Night, Talent Show, X Factor Karaoke etc)
· 2 vizite locale in Cambridge; exemple de vizite: Walking tour of Cambridge, King's College, Cambridge Botanical Gardens, Ely Cathedral etc. 
· 1 excursie de o zi intreaga in afara orasului; exemplu: Londra (Westminster Walking Tour & Covent Garden) & Oxford & Christchurch College ; Stratford Upon Avon etc.
· Sansa de a explora cultura britanica intr-un mediu de vorbitori nativi
· Intampinare si transfer de la si la aeroport Heathrow Londra
· Insotitor de grup din Romania, vorbitor de limba engleza, pentru grup de minim 10 participanti.


Date de desfasurare 2023:

30 Iulie - 6 August 


Tarif: 

 1350 GBP 


Nota!

Termen intrunire grup - 15.03.2023
Termen plata integrala -  15.05.2023


Optional*:

· Excursii si activitati: Thorpe Park, Norwich, Great Yarmouth Sea Life Centre etc; tarife la cerere

*Activitatile si excursiile optionale se pot rezerva / organiza in functie de disponibilitate si cerere. Tarifele sunt valabile pentru un numar minim de doritori.


Tariful NU include:

· Transport cu avionul, in conditii de grup, Bucuresti – Londra – Bucuresti, companie de linie
· Asigurare complexa de calatorie (medicala, bagaje si in caz de anulare) 


Descriere generala

Orasul

Cambridge este un oras din Marea Britanie ce se află în estul Angliei la cca 100 km nord-est de Londra, și este scăldat de Raul Cam, pe care se desfășoară curse de canotaj. Găzduiește una dintre cele mai vechi universitati din lume și Muzeul Fitzwilliam.

Cambridge-ul modern a fost descris ca „poate singurul oraș universitar adevărat din Anglia”. Clădirile universitare și colegiile oferă aproape toate caracteristicile arhitecturale remarcabile. Frumusețea orașului este sporită de multe spații comune și alte spații deschise, inclusiv Jesus Green și Midsummer Common, Sheep's Green, Lammas Land, Christ's Pieces, Parker's Piece, Grădinile Botanice ale Universității (mult dezvoltate, extinse și îmbunătățite) și The Backs. Backs (spatele) sunt peluzele și grădinile amenajate prin care râul Cam șerpuiește în spatele liniei principale de colegii precum: Queens College, King's College, Clare College, Trinity College, St. John's College și Magdalene College, și sub o serie de poduri magnifice, dintre care Podul of Sighs (Podul suspinelor), podul de piatră al Clarei cu bile groase de piatră pe parapete și așa-numitul „Podul Matematic” al Reginei sunt printre cele mai cunoscute. La est de râul Cam se află King's Parade, o stradă în care biserica din secolul al XV-lea, Great St. Mary's, și o serie de magazine atractive se înfruntă cu King's College, cu capela sa și cu Casa Senatului universitar. 

Alte biserici demne de remarcat din oraș includ Sfântul Benet cu turnul său săsesc, Biserica normanda Sfântul Mormânt restaurată (una dintre cele patru biserici rotunde din Anglia) și Biserica Sf. Edward. Muzeul Fitzwilliam este situat pe Trumpington Street, o continuare a Paradei Regelui. La vest de râu se află Biblioteca Universității din cărămidă roșie. Muzeul popular din Cambridge și County Folk Museum este situat lângă Magdalene College, pe strada Castle.

Colegiul

Tabara de vara de limba engleza se organizeaza in campusul colegiului Abbey College, un colegiu cu facilitati de ultima ora. Abbey College este o școală secundară britanică modernă, cosmopolită, cu clădiri noi și reamenajări recente în jurul locului spațios și securizat. Școala are facilități excelente pentru tinerii studenti, cu terenuri de sport în apropiere și un centru de agrement alăturat. Colegiul se află într-o parte modernă a prestigiosului centru al orașului, aproape de Grădinile Botanice ale Universității, Gara Centrală din Cambridge și o serie de magazine și facilități de agrement.

Cazarea

Cazarea se face in resedinta colegiului, in camere SGL cu baie proprie; astfel, sunt exact camerele in care locuiesc elevii scolii in timpul anului. Camerele sunt dotate cu mobila noua si functionala si grupate in apartamente de 6-9 camere care impart si un spatiu comun.

Mesele

Programul taberei de limba engleza include pensiune completa; astfel, toate mesele se vor lua in cantina. Mesele se iau intre orele: 07:00-08:45 (mic-dejun), 12:30-14:00 (pranz) si 18:00-19:00 (cina).

Se servesc 3 mese pe zi, in regim bufet: mic dejun tip continental, iar pranzul si cina cu posibilitatea alegerii intre mai multe feluri principale (cel putin o varianta vegetariana). In timpul excursiilor, pranzul este la pachet, continand un sandwich, apa, chips-uri, biscuiti si un fruct.


Informatii practice

Adresa biroului scolii este: Embassy Summer, Abbey College, Homerton Gardens, Purbeck Rd, Cambridge, CB2 8EB, MAREA BRITANIE.

De-a lungul verii este disponibil un nr de telefon de urgenta: 0044 7771 845978.

Studentii isi pot spala hainele la spalatoria special amenajata; costul este de aprox £2.10/masina si aprox £0.40/ transa de uscatorie. Spatiile comune sunt curatate zilnic, de luni pana vineri; iar camerele sunt curatate o data la 2 saptamani. Nu sunt puse la dispozitia studentilor prosoape, asa ca acestia ar trebui sa isi aduca propriile prosoape.

Daunele provocate trebuie platite de studenti. Camerele sunt verificate la primire si la predare, iar la sosire studentii vor achita o garantie de £30, care le va fi returnata la plecare in cazul in care nu au fost produse daune. Cheile sunt foarte importante, iar pierderea lor se traduce printr-o amenda de £150. Daca sunt produse daune spatiilor comune, toti studentii care impart acea zona comuna vor fi nevoiti sa plateasca daunele.

Daca un student este bolnav sau se simte rau, personalul taberei de vara il va ajuta pe acesta cu programarea la doctor; este foarte putin probabil ca doctorul sa vina personal in campus pentru consultatii, iar orice vizita medicala va trebui achitata de student.


Cursurile de limba Engleza

Organizatorii taberei sunt acreditati British Council si English UK, ceea ce se traduce printr-un standard ridicat in ceea ce priveste atat profesorii (vorbitori nativi de limba engleza), cat si programa de studiu al limbii engleze. In prima zi de cursuri studentii vor da un test initial de evaluare a cunostintelor de limba engleza, atat scris cat si oral, in functie de care vor fi plasati in grupa corespunzatoare nivelului. Grupele sunt alcatuite din maxim 15 studenti internationali, iar programa de studiu este alcatuita special pentru un curs de limba straina de durata mica. Studentii vor fi incurajati sa isi imbunatateasca cunostintele de limba engleza prin vorbirea acesteia in diferite situatii si contexte. Orele de limba engleza se vor desfasura alternativ: o saptamana dimineata, o saptamana dupa-amiaza, timp de 3h si 30 min (cu o pauza de 30 min) in fiecare zi. La sfarsitul taberei participantii vor primi un certificat de absolvire si o scurta evaluare a progresului din partea profesorului. De asemenea, vorbirea limbii engleze este incurajata si in afara orelor de curs: activitatile si excursiile din program sunt selectate astfel incat sa implice studentii in conversatii de-a lungul intregii zile, de dimineata la micul dejun pana seara inainte de culcare.


Programul zilnic de activitati incluse

Tabara de limba engleza include un program complet de activitati*. Mai jos sunt cateva exemple de activitati dupa-amiaza si seara oferite:

Welcome Games, Sports (Football, mini-Olympics, Capture the Flag), Disco Night, Film Night, Photo Scavenger Hunt, Treasure Hunt, Drama Workshop, Art Workshop, Science Workshop, Arts & Crafts, Kahoot Quiz Night, Talent Show, X Factor Karaoke etc)


Excursiile si vizitele incluse

In programul** taberei de 1 saptamana sunt incluse 2 vizite la obiective turistice din Cambridge si 1 excursie in afara orasului (transport cu autocar/tren inclus):

2 vizite locale: ex. Walking tour of Cambridge,  King's College, Cambridge Botanical Gardens, Ely Cathedral etc.

1 excursie de o zi intreaga: ex. Londra (Walking Tour & Covent Garden), Oxford & Christchurch College, Stratford Upon Avon etc.


Activitatile si excursiile optionale

In plus fata de activitatile si excursiile incluse in programul taberei de limba engleza, sunt disponibile si unele activitai si vizite optionale, pentru care se plateste la fata locului. Mai jos sunt cateva exemple de activitati si excursii optionale; preturile se vor calcula in functie de numarul de participanti

· Excursii si activitati optionale***:Thorpe Park, Norwich, Great Yarmouth Sea Life Centre ​ etc; tarife la cerere


*Programul include activitatile mentionate (in functie de saptamana de participare) sau similar in caz ca din motive obiective, acele activitati nu pot fi realizate
**Excursiile mentionate sunt doar exemple, programul exact urmand a se stabili inainte de plecare.

***Activitatile si excursiile optionale se pot rezerva / organiza in functie de disponibilitate si cerere. Tarifele sunt valabile pentru un numar minim de doritori.

DE CE SA TE INSCRII
INTR-O TABARA DE VARA IN MAREA BRITANIE?

Mirunette Education:
16 ani de experienta in organizarea
taberelor de vara in UK!

Tabere de vara in Anglia - recomandate tinerilor cu varste intre 11 si 20 de ani care doresc sa isi perfectioneze limba engleza intr-un mediu de vorbitori nativi.

Taberele de limba engleza se desfasoara in orase ca Londra, Oxford, Cambridge sau Dublin.

Cazarea se face in campusuri universitare moderne, in camere single sau duble, iar mesele se iau la cantina universitatii – tinerii pot experimenta astfel, timp de 2 saptamani, viata de student intr-un campus universitar britanic! Programul taberei internationale include si cursuri de limba engleza – astfel, tinerii din toata lumea pot dialoga in limba engleza pe diverse teme de actualitate, sub indrumarea profesorilor vorbitori nativi de limba engleza! In fiecare an sute de tineri romani se intorc din tabara cu multi prieteni noi si cu un minunat accent britanic!

Acreditari