Feedback

2014


Liliana T., mama lui Dani - participant la mai multe tabere Mirunette International Education

Dani, inca de la 9 ani, a fost in mai multe tabere in Anglia, tabere organizate, cu mare profesionalism de Mirunette, tabere care l-au ajutat nu numai in aprofundarea limbii engleze, ci si in dezvoltarea lui ca adolescent. In aceste tabere vin copii din toata lumea, vorbesc in engleza nu doar la 'lectii', 3-4 ore zilnic, dar si intre ei, sunt incurajati sa se imprieteneasca, sa vorbeasca, sa se descurce in limba engleza. Stau in campusuri ale liceelor, campusuri superbe cu camere cu 2-3 paturi, baie proprie, unele sunt cu camere si bai individuale. Au activitati culturale zilnic dar si sportive, alta activitate in fiecare zi, piscine olimpice, terenuri de tenis, de golf, de fotbal, danseaza, canta, e joaca invatand engleza, merg in vreo 4 excursii in 2 saptamani, a invatat cum sa si gestioneze mai bine banutii , cum sa reactioneze in caz de incendiu. El a fost inscris si la activitati extra-calarie - la Ascot si adventure, experiente de care si azi vorbeste cu placere.

E placut sa mergi cu fratii, asa ca sa ai pe cineva apropiat, dar e mai placut sa iti faci aici prieteni. Dani a ramas prieten cu fetite si baieti din Italia si Germania, din Polonia si Ungaria, copii cu care corespondeaza si azi. Pasiunea lui pentru fotografie, a impartit-o aici in tabara cu un baiat din Italia, si ce poze minunate au facut la prima ora, pe ceata in campus, la Radley.

La starsitul taberei Dean Close au plans si nu au vrut sa se mai intoarca, au cerut sa mearga o luna in anul urmator. :)


Constanta M., mama lui Razvan - participant in tabara Cambridge, Anglia

Razvan este acum un tanar de 22 de ani care studiaza in Elvetia. Vorbeste cateva limbi straine: franceza, engleza, greaca si studiaza in prezent limba germana. Dvs. ati avut un aport foarte mare la deschiderea lui pentru limbi straine. Tabara de studiu de limba engleza l-a ajutat foarte mult sa aiba incredere in el, a fost de fapt primul contact cu o tara straina, cu copii de alte nationalitati si cu beneficiul de a se fi aflat acolo.

Va multumesc inca o data pentru tot ce-ati insemnat pentru Razvan si va doresc mult succes in tot ce faceti.


Georgiana M., participanta la mai multe tabere Mirunette International Education

Doresc sa va multumesc pentru toate gandurile bune si ca mi-ati oferit sansa sa descopar atatea orizonturi si culturi noi. Fara ajutorul dumneavoastra nu as fi putut experimenta ceea ce numesc cu adevarat o educatie aleasa si holistica si nici o copilarie atat responsabila, cat si diferita. Familia si cu mine apreciem tot sprijinul si, de asemenea, atentia deosebita pe care mi le-ati acordat nu numai prin programele pe care  le-ati recomandat si ales, cat si prin aceste urari remarcabile pe care le citim cu zambetul pe buze in fiecare an! Va multumesc din suflet!


Alina B., mama Ioanei - St. Edmund’s College, Anglia (castigatoarea concursului de limba engleza

Impreuna cu Ioana dorim sa multumim intregii echipe Mirunette pentru ca ati ales sa investiti in dezvoltarea Ioanei, pentru urarile calduroase transmise de ziua ei, pentru informatiile pretioase pe care le oferiti in continuare si pe care cu siguranta le vom lua in considerare si mai ales pentru ca ati reusit in aceasta vara sa-i transformati visele in cea mai frumoasa realitate si mai extraordinara experienta.

Ne-au impresionat pe amandoua profesionalismul de care ati dat dovada, extraordinara implicare si daruire, dar dincolo de asta, ne-ati transmis si multa afectiune pe care am simtit-o dincolo de cuvinte.                                                                                            

Investiti pe termen lung cu foarte multa daruire si profesionalism in dezvoltarea copiilor din Romania si acest lucru se va vedea, suntem fericite ca i-ati acordat Ioanei asemenea privilegiu in aceasta vara de neuitat!               

Multumim inca o data pentru tot si mult succes in continuare!


Bianca M., 16 ani - Headington School, Oxford, Anglia

Ce este puntea dintre distracţie şi restricţie?

Tabăra “Headington” sau mai bine zis prilejul de a cunoaşte oameni minunaţi şi de a lega, probabil, prietenii pe viaţă…şi acum vă voi spune “Bun venit în tărâmul oniricului!

Să vă povestesc câteva din “peripeţiile” mele :

Aşa cum spuneam mai sus, din prima clipă în care am ajuns aici, la Headington, am învăţat ce înseamnă să te bucuri din plin de frumuseţile vieţii şi poate…să ajungi să-ţi trăieşti vârsta la cote maxime (strigă în disperare romantismul din mine). Ei, bine nu o să vorbesc acum despre toate activităţile pe care le făceam mereu împreună, căci “Headington Family” avea o vorbă, sintagmă ce mi-a rămas tatuată în minte, dar sper din suflet să fie doar un tatuaj temporar: “Guys, we move together!“ Nu mă voi sfii să mărturisesc că această propoziţie mă indispunea la maximum, dar în ciuda acestui lucru, ţin să spun că deşi stresanţi si stresaţi (din punctul meu de vedere) membrii familiei Headington, care purtau denumirea de “House Parents “ erau mereu acolo când aveam nevoie de ajutor, erau pregătiţi să ne ofere o pastilă, o pungă cu gheaţă sau orice altceva. Am apreciat mult echipa de aici, dar nu pot să ascund faptul că mă enerva teribil că stingerea era la ora 23:00 (şi ştiu că dacă din întâmplare un părinte va citi asta, va fi foarte încântat să afle că “puiul” său va adormi înainte de miezul nopţii), iar cel mai dureros din această tabără era faptul că dis-de-dimineaţă, la ora 8:00 trebuia să ne trezim pentru a ne întâlni peste 15 minute ca să meregem  împreună la micul dejun. (căci “we move together”).

Profesorii de engleză erau absolut geniali. Helen, profesoara mea era o persoană care ştia cum să îmbine utilul cu plăcutul, transforma orice în jocuri de creativitate, aşa mi-am îmbogăţit vocabularul şi am ajuns să vorbesc engleză făra reţineri.

Cred că am dat destule informaţii despre grupul binevoitor, voi trece acum la un capitol foarte drag mie, pe care l-am adus mai sus în discuţie: prietenii pe viaţă.

Vreau să mulţumesc acum echipei “Mirunette” pentru group leaderul pe care l-am avut, poate că prieteniile nu se legau doar între mine şi colegi, vreau să recunosc faptul că de multe ori, Alexandra, group leaderul, îmi era aproape, de foarte multe ori mă susţinea, îmi dădea sfaturi, nu se plictisea să-mi asculte poveştile, să-mi afle visurile şi idealurile, treptat am realizat că avem multe în comun şi cred că ne putem numi prietene.

Câte ceva despre colegi: Sara - e un copil cu suflet frumos, plin de energie şi speranţă, e genul de persoană care trece uşor peste greutăţi, are încredere în sine şi de cele mai multe ori luptă până obţine ce îşi doreşte (cred că aici este cazul să vorbim despre o aşa-zisă prietenie pe viaţă), ea mi-a fost alături şi după ce tabăra a luat sfârşit, nu a ezitat să-mi scrie şi să împartă cu mine atât bucurii, cât şi tristeţi.

Matei - despre el aş putea să scriu o carte pentru că el înseamnă pentru mine “ trecut-prezent şi viitor”, ne cunoşteam dinainte de tabără, dar această experienţă ne-a apropiat mai mult şi ne-a făcut într-o oarecare măsură să ne cunoaştem mai bine, nu îl voi nominaliza în categoria prieteni pe viaţă pentru că mă aştept ca toţi cei ce vor citi aceste rânduri să deducă faptul că avem o relaţie de prietenie foarte strânsă, deşi suntem la sute de kilometri distanţă, vreau să subliniez acel adevăr care spune că prietenia poate exista indiferent de circumstanţe.

Andreea – este cam mai echilibrată persoană de vârsta ei pe care am întâlnit-o, fiind colega mea de camera (voit sau nevoit) cred că am ajuns să o cunosc mai bine decât pe celelalte fete, am râs în hohote şi am şi plâns pe umărul ei, e genul de om care e mereu acolo pentru tine şi vreau să-i mulţumesc pentru suportul moral acordat.

Cezar – da, îl cheamă şi Mihai, dar pentru mine e Cezar, are cel mai frumos nume posibil şi e o persoană dezinvoltă, alături de care poţi să te simţi atât bine, cât şi rău, depinde de starea de spirit a fiecăruia, e un băiat deştept care poate să fie un psiholog bun, atunci când este cazul, e amuzant şi enervant în acelaşi timp, dar sper să nu regret că dezvălui că este un prieten fantastic.

Dudu - întotdeauna am crezut că are o părere proastă despre mine, dar sper să mă înşel, e cel mai dulce copil pe care l-am întâlnit şi ştiu că e mai înalt decât mine, e mereu cu capul în nori şi pregătit să dezlege enigmele ce îi ies în cale.

Diana – nu am petrecut prea mult timp alături de ea, dar suficient de mult încât să pot spune că e o fată cu aspiraţii înalte, machiază bine şi are un corp de model.

Martin – generos şi afectuos, bun înotător, uneori sensibil şi timid.

Cam astea au fost părerile mele despre minunata experienţă pe care am trait-o, am vrut să vă împărtăşesc şi vouă o mica parte din trăirile mele şi vă încurajez să mergeţi cu drag în această tabără.


Mihaela C, mama Catalinei - Clifton College, Bristol, Anglia

Va multumesc pentru organizare, pentru implicarea si grija avuta, pentru profesionalism, pentru faptul ca ati facut totul (incepand cu organizare si terminand cu intoarcerea acasa) cu suflet si empatie pentru nevoile copiilor si de ce nu, si ale parintilor. La cat mai multi ani sa aveti in organizare de tabere la acest nivel.


Ana Maria S., Group Leader - Tabara 3 Capitale: Londra, Edinburgh, Cardiff

Tabara 3 Capitale este o tabara care cu siguranta nu trebuie ratata deoarece ofera o ocazie unica de a explora Regatul Britanic in toata splendoarea lui, pornind de la Londra, capitala regina a acestuia si apoi continuand cu nu mai putin fascinantele capitale Edinburgh si Cardiff. Unicitatea ei consta si in faptul ca fiind alcatuita dintr-un grup relativ restrans si calatorind mult timp impreuna cu autocarul, copiii (de 15 nationalitati diferite!!!) au interactionat mult mai mult, iar grupul s-a sudat mult mai bine.

Aventura a inceput la Londra unde elevii romani au facut cunostinta cu alti elevi din tari ca Rusia, Italia, Portugalia, Germania, China, Ucraina, Franta, Spania si impreuna au pornit intr-o calatorie extraordinara in care s-au legat prietenii pe viata si in care toti au invatat multe despre cultura si civilizatiile altor tari.

Fiecare locatie si-a lasat amprenta intr-un mod diferit asupra noastra. La Londra am vizitat The Tower of London si apoi una dintre cele mai cunoscute strazi de cumparaturi din lume Oxford Street. De asemenea, tot aici am putut explora pe indelete frumosul cartier Greenwich, unde am fost cazati in zona lui maritima, unde domnea impunator celebrul vapor Cutty Sark.

Dupa doua zile petrecute aici am plecat spre orasul York, unde am vizitat impresionanta lui catedrala si ne-am delectat apoi plimbandu-ne pe stradutele lui mici si cochete pline de turisti veniti sa admire acest superb orasel de provincie.

Ne-am continuat apoi drumul spre ce-a de-a doua capitala, Edinburgh, pe care am gasit-o in plina sarbatoare, in aceasta perioada fiind gazda celui mai mare festival de arte si divertisment din lume numit Fringe. Strazile erau intesate de turisti si de artisti stradali care isi etalau nenumaratele talente spre deliciul privitorilor. Aceasta capitala ni s-a parut destul de diferita de Londra, cu un aspect mai vintage, cu un aer mai de poveste, mai ancorata in traditional si multi copii au fost foarte impresionati de acest lucru spunand ca vor dori cu siguranta s-o mai revada. Aici am vizitat Castelul Edinburgh care ne-a oferit o panorama superba asupra orasului, am admirat artisti veniti din toate colturile lumii plimbandu-ne pe strada principala care strabate orasul vechi cetate numita The Royal Mile si unii dintre copii, cei mai curajosi, au facut chiar si baie in Marea Nordului. Au fost sase zile minunate petrecute aici, unde copiii au facut si cursuri de limba engleza.

Dupa Edinburgh a urmat o alta locatie minunata si anume Lake District, un parc national faimos pentru frumusetea lui naturala, unde ne-am petrecut o zi superba admirand peisajul cu munti, vai, cascade, plimbandu-ne cu vaporasul pe cel mai mare dintre lacuri, Windermere si vizitand un frumos orasel pitoresc, Bowness.

Drumul spre lacuri a fost intrerupt pentru scurt timp pentru a face o oprire mult asteptata de baieti si nu numai, la stadionul echipei Manchester United, Old Trafford. Aici am facut un tur al stadionului, inclusiv in “culise”, in cabinele jucatorilor, iar ghidul ne-a relatat tot ce era mai important de stiut in legatura cu istoria si jucatorii acestuia. Nu mai e cazul sa spun ca acest eveniment s-a soldat cu multe selfie-uri!!! :))))

Excursia a continuat cu vizitarea capitalei Tarii Galilor, Cardiff, care are cu siguranta farmecul ei aparte, desi este cea mai mica dintre capitale, Castelul din Cardiff, amplasat chiar in inima orasului, pe o suprafata mai mare decat cel din Edinburgh, cu mult spatiu verde, ne-a oferit si aici din cel mai inalt turn al lui o panorama superba aupra orasului. Timpul petrecut apoi pe strazile lui a fost scurt, dar intens iar sederea noastra aici a culminat cu o vizita intr-un sat muzeu, St. Fagan's Natural History Village, unde am putut vedea atat cum traiau, lucrau si se distrau galezii cat si cum aratau casele si gospodariile acestora in diverse perioade istorice.

Drumul inapoi spre Londra a fost marcat de o alta oprire importanta, la Stonehenge, unde am putut admira celebrul monument preistoric.

Ultimele doua zile au fost dedicate din nou Londrei, punctul de plecare si de intoarcere, unde am mai avut o alta ocazie de a ne mai familiariza cu cele mai importante obiective turistice din The City of London printr-un walking tour si de a vedea orasul de sus, dintr-una din capsulele Ochiului Londrei. Si ca incheierea sa fie perfecta, ultima seara a fost dedicata unui spectacol musical, Fantoma de la Opera, care ne-a impresionat pe toti si ne-a facut sa ne indragostim iremediabil de Londra si de tot ce poate ea oferi.                     

Finalul  aventurii noastre a fost plin de lacrimi, lacrimi de bucurie pentru o experienta atat de frumoasa traita alaturi de alti copii frumosi, talentati si amuzanti si lacrimi de tristete pentru ca se incheia un capitol de neuitat din viata lor. Dar pentru ca 'every ending is a new beginning' copiii si-au promis ca o sa tina legatura si ca o sa se mai intalneasca si vara viitoare pe meleaguri noi.

Deci daca va place sa calatoriti, sa vizitati, sa nu stati prea mult timp intr-un singur loc, daca vreti sa gustati cate putin din intreaga bogatie a Marii Britanii, sa explorati 3 culturi asemanatoare dar totusi unice in felul lor, Tabara 3 Capitale este alegerea perfecta!


Catalin O., tatal Catalinei, Pitzer College LA, SUA

Buna ziua ,

Desi cu o oarecare intarziere, pentru care ma scuz acum, as vrea sa va multumesc pentru tabara reusita pe care ati organizat-o in California.
Catalina a venit incantata de experientele traite acolo, experiente care speram ca o sa-i foloseasca in viitor.
Inca o data multumiri pentru atentia si grija acordata copiilor,si sa ne tineti la curent cu viitoarele destinatii.

Catalin O.


Marius B., tatal lui Marc, New York Manhattan College, SUA

“Au fost cele mai frumoase 2 saptamani din viata mea” , apoi a ramas visator privind in gol … :)
Multumim, pentru tot.

Tatal lui Marc B.

In rest, numai de bine! O saptamana minunata!


Gabriela Diana D., mama lui Dragos, Dublin, Irlanda

Va multumim pentru perioada deosebita pe care copiii nostri au petrecut-o in Irlanda. Dragos a fost extraordinar de impresionat si, in mod evident, va continua alaturi de dvs.
Multumirile noastre si pentru insotitorii grupului!

Gabriela Diana D.


Nicoleta B., mama lui Rares, Fettes College Edinburgh, Scotia

Va multumim din suflet, datorita pozelor ne-am simtit copiii aproape in toata aceasta perioada!


Ligia N., mama Catalinei, Fettes College Edinburgh, Scotia

Felicitari pentru organizare si pentru grija liderului de grup, Lucia!
Catalina a venit f incantata si motivata si, mai ales, schimbata, in bine. Si cred ca nu va spun o noutate, a ajuns acasa si cu ceva lucruri in plus: 2 prosoape de baie, unul alb si altul verde, dar si cu ceva lucruri in minus (o jacheta de ploaie si o jacheta sport calduroasa- ambele roz :))

In rest, numai de bine! O saptamana minunata!

 


Ana-Maria R., Madrid, Spania

Buna ziua, 

Ma numesc Ana-Maria R., sunt din Ploiesti si am participat vara aceasta in tabara din Madrid in perioada 13 iulie-26 iulie.
Nu am crezut ca in doar 14 zile viata mi se poate schimba atat de mult. Am fost foarte fericita din prima clipa cand am ajuns.
Monitorii s-au comportat cu mine atat de frumos, incat sunt convinsa ca ma voi intoarce acolo anul urmator. Toata echipa mi-a devenit familie si am trait cu ei momente unice. Toate excursiile si jocurile mi-au aratat cat de important este sa ne bucuram de viata prin lucruri simple. Am cunoscut multi tineri din toata lumea si am legat prietenii multe de care o sa imi aduc aminte mereu.

Mi-a placut totul acolo. Monitorii mi-au ascultat fiecare problema si m-au ajutat cand am avut nevoie. Faptul ca eram mereu in activitate m-a facut sa uit pentru doua saptamani de griji si probleme. A fost, de asemenea, cea mai frumoasa oportunitate de a cunoaste atat de multe lucruri despre alte culturi si religii, despre comportamentul altor oamenilor si sistemul lor educativ. Mai mult, cursurile de spaniola au fost geniale. Profesorul era unul dintre prietenii nostri, impartaseam multe si comunicam mult in spaniola(cred ca a fost cel mai important lucru). Am invatat lucruri pe care nu le stiam inainte si consider ca orele acelea o sa imi folosesca in viata. Pentru mine, spaniola este o pasiune si m-am putut bucura de aceasta pasiune alaturi de alti oameni.

Petrecerile au fost organizate cu atata bucurie si entuziasm, incat pot spune ca sunt cele mai frumoase petreceri la care am participat vreodata. Nu imi amintesc sa fi trait intr-o atmosfera atat de pozitiva niciodata. Oriunde te uitai, vedeai oameni veseli si care isi impartaseau povestile lor cu alti oameni. Probabil nu o sa ii mai intalnesc pe acei oameni vreodata, dar timp de 14 zile am trait pentru a fi alaturi unii de ceilalti. S-au creat legaturi foarte puternice si cred ca mereu imi voi aminti acest lucru.

Recomand din toata inima o asemenea experienta. Organizarea a fost foarte buna, oamenii primitori, iar activitatile mereu isi atingeau scopul, de a comunica mai mult unii cu altii. Prietena mea cea mai buna mi-a recomandat Mirunette pentru o tabara internationala si am ascultat-o pentru ca stiu cat de fericita a fost cand mi-a povestit propria experienta. Am acordat o sansa acestei tabere datorita ei si ma bucur enorm ca am facut-o.

Multumesc Mirunette pentru ca in doar 14 zile am fost eu in cea mai reala forma a mea, alaturi de oameni care m-au ajutat sa fiu, cu adevarat, fericita.


Alexa, Miami-Fort Lauderdale, USA

A fost cea mai draguta tabara! La inceput cand am auzit de hotel si nu campus nu ma incanta ideea, dar pana la urma am ajuns sa il indragesc foarte mult,mai ales palmierul din balcon!
Colegii romani au fost extraordinari, nu am mai intalnit niciodata un grup atat de omogen in tabere. Mi a placut locatia, locul foarte curat si oameni foarte ok. Si am avut de asemenea privilegiu sa stau cu una dintre cele mai tari colege de camera, group leaderul nostru. 

Alexa, 19 ani, Bucuresti


Mihnea S., Miami-Fort Lauderdale, USA

A fost o noua experienta pentru mine cu foarte multe activitati pe langa cele educationale in cadrul scolii internationale. Am invatat foarte multe despre cultura lor si mi-a placut ca tot timpul eram foarte bine organizati, nu a fost nicio zi in care sa nu avem ce face, nu a fost niciodata vreo problema cu mesele.
Mi-a placut ca atunci cand am vizitat Key West group leaderul nostru ne-a lasat sa vizitam fiecare ce ne place, dar totusi stia de noi tot timpul.
As recomanda tabara si de fapt deja am recomandat-o unor prieteni.

Mihnea, 17 ani, Targoviste


Claudia I., Group Leader - Tabara de vara Ascot

Tabara de la Ascot a fost o experienta unica pentru mine si elevii mei. Ma bucur ca am fost acolo , mi-a placut foarte mult tabara, organizarea, locatia, personalul de acolo. Chiar si vremea a fost deosebit de frumoasa.
Va multumesc ca ne-ati ajutat sa ajungem la Ascot.

Prof. Claudia I.


Liliana F, mama lui Cezar - Queen Mary University, Londra

Buna ziua tuturor,

Nu mi-am imaginat ca programul din tabara va fi atat de cuprinzator. Parca sunt invidioasa, eu nu am stat atat la Londra, sa pot vizita si imprejurimile, dar mai ales sa pot savura atata distractie si sa fie atat de fun, asa cum vad in fotografiile trimise (si cum au parte copii nostri). Lucky them!

Transmitem calde multumiri si recunostinta, celor doua super-doamne profesoare care insotesc grupul de la Queen Mary.

Cu drag si, enjoy!


Roxana I, mama lui Alexandru, Bromsgrove School, Anglia

EXCELENT, IMPRESIONANT, CAPTIVANT si superlativele nu se opresc aici...

Minunata echipa Mirunette,

Din punctul nostru vedere, ne puteti trimite oferte pentru taberele de anul viitor...O astfel de tabara lingvistica nu este de ratat! 2 saptamani in Anglia = cateva luni de scoala in Romania! Nu sunt vorbe goale!

Multumim pentru:

1) posibilitatea de a ne trimite copilul intr-o tabara lingvistica;

2) seriozitate;

3) profesionalism;

4) daruire;

5) promptitudine.

A fost o experienta extraordinara, impresiile si trairile lui Alexandru, fiind extrem de puternice si placute, care s-ar rezuma (conform celor relatate de el) in felul urmator:

 "Mami, ce frumos este la scoala! Zici ca nu-i adevarat! Facem proiecte, lucram pe echipe, iar profesorii britanici sunt super in comparatie cu ai nostri! Tu, iti dai seama? Nu isi modifica tonul vocii, il mentin constant, te lasa sa te ridici din banca daca ai obosit, au multa rabdare si daca nu intelegi un cuvant îi poti intreba, iar ei incearca sa ti-l explice, iti gesticuleaza asa frumos incat te fac sa-l pricepi. Mami, la anul voi mai merge intr-o tabara ca aceasta?"

Va rog sa ma credeti, ca tot ceea ce va scriu este real si nu scriu din dorinta a flata pe cineva.

Multumesc, doamnei Luciana F. pentru recomandarea facuta cu privire la firma Mirunette si pentru deosebita atentie acordata fiului meu in aceasta tabara! Sunt convinsa ca asa cum s-a purtat cu el, tot asa s-a purtat si cu ceilalti copii. Un profesor exceptional cum putini mai intalnesti in ziua de astazi! Jos palaria! Tot respectul!

Intr-adevar, a fost o alegere inteleapta!

Toate vesele si sa le oferiti copiilor vacante cat mai placute!


Nicoleta, mama Mariei, Clifton College, Bristol, Anglia

Mariei ii este deja dor de tabara!!!! Diana a facut o treaba grozava cu copiii.

Va multumim pentru tot!


Lili F, mama lui Cezar - Queen Mary University, Londra, Anglia

Va marturisesc ca am primit cu emotie toate crampeiele din vizita copiilor nostrui alaturi de echipa dumneavoastra la Londra. Sunteti extraordinari prin modul in care conduceti aceste tabere. Sa va dea Dumnezeu putere sa organizati in continuare, noi va suntem recunoscatori.


Simona S, mama Ruxandrei - Fettes College, Edinburgh, Scotia

Este pentru prima data cand intalnim atata grija si atentie in organizarea unei tabere! Felicitari! Ne ajutati sa depasim mai usor dorul de copii. :)


Liviu C, tatal lui Andrei – participant la mai multe tabere Mirunette International Education

Andrei acum se pregateste sa mearga la facultate in Olanda. Suntem foarte multumiti de modul cum a evoluat datorita acestor tabere. Speram ca de la anul viitor sa-l putem trimite si pe fratele cel mic, Lucian.

Multumum inca odata si va dorim mult succes in in activitatea pe care o desfasurati!
 


De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari