Feedback

2021


Simona A (mama Sarei) - tabara Barcelona

Buna ziua, superba tabara si toata povestea de doua saptamani din Barcelona a fost extraordinara! Copilul meu e foarte fericit si sper sa fie si anul viitor posibila reluarea aventurii! Si pozele si locurile vizitate, toate sunt amintiri superbe pt un copil de 12 ani! Va multumesc si va felicit pt cum v-ati descurcat si ma bucur ca am facut aceasta alegere, abia astept anul viitor, tinem legatura, Simona A.


Liana C (mama Hanei) - tabara Barcelona

Va multumim! Hana s-a simtit foarte bine in tabara, si-a facut prieteni, s-a distrat. Speram sa poata merge si anul viitor in tabara cu dvs! Toate bune!

Mama Hanei


Cristina V (mama lui Gabriel) - tabara Barcelona

Dupa sosirea fiului nostru din tabara din Barcelona, suntem absolut incantati. Gabi s-a intors o alta persoana. Desi a fost cel mai tanar, s-a simtit minunat, atentia insotitorilor a fost asupra lui mai mereu, iar programul i-a placut grozav! O experienta de neuitat, chiar in timp de “post-pandemie” – cand masurile au fost stricte, dar au functionat.

Desi am sarit o vara (2020), a meritat si abia asteptam programul verii 2022.

Mama lui Gabriel V


Camelia (mama Clarei) - tabara Barcelona

Buna ziua, multumesc pentru mesaj si diploma! Da, au fost 2 saptamani frumoase, iar Clara s-a bucurat din plin de ele! Asteptam cu nerabdare taberele urmatoare!!!

Cu drag, Camelia (mama Clarei)


Andreea A (mama Elenei) - tabara Barcelona

Buna dimineata si bine ati revenit acasa! Vreau sa sa multumesc pentru modul in care ati insotit-o pe fiica mea in experienta de la Barcelona. Am apucat sa schimbam impresii, cu detalii mai mult sau mai putin placute, insa, personal, nu pot sa fiu decat recunoscatoare. Toate cele bune!

Andreea, mama Elenei :)


De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari