Feedback

2012


Andreea, Anglia

Aceasta scoala la care sunt este cea mai moderna scoala in care am fost eu vreodata! Totul este nou, sunt foarte multe activitati si multe facilitati. De exemplu: astazi am avut hockey, o noua experienta pentru mine, iar acum seara avem bataie cu spaghete.

Cazarea este excelenta: sunt boarding houses, cam 60 de camere cu paturi de 1, 2 sau 3 persoane, cu baie proprie si common room care este la parter si in care se afla o mini bucatarie in care poti manca oricand doresti! Campusul este foarte foarte mare, chiar daca se afla in mijlocul unui oras mic.

Aici este un grup de 50 de copii din Italia, inca un grup de 30 din Thailanda, 10 din Rusia, cativa din Lituania, Coreea de Sud, Ungaria, Austria, Elvetia.

In excursiile in care am fost pana acum (Londra si Stratford, unde am vizitat casa lui Shakespeare) a fost frumos! Abia astept urmatorul weekend in care mergem la Oxford (n-am mai fost niciodata) si la Drayton Manor Theme Park!!! Parerea mea despre scoala este una foarte buna, de aceea sugerez sa se faca tabere aici, dar si sa vina copiii aici la studii!!


Laura N., Rutgers University New York, SUA

Mirunette a fost un sprijin definitoriu pentru viitorul meu. Acum sunt studenta la Univ. of Westminster - London - Architectura. Va doresc succes in continuare, in demersurile dvs. pentru cei ce doresc sa studieze in afara!


Ana-Maria R., Munchen, Germania

Mi-a placut fffffff mult la Munchen, am fost foarte incantata, pentru mine a fost primul summer  camp, iar impresia pe care mi-a lasat-o ma face sa fiu sigura ca voi mai merge si la anul intr-o tabara de vara!

Am avut foarte multe facilitati in camp; a fost foarte bine amplasat, la doar 2 statii de metrou de centrul orasului. Programul a fost bine structurat,

Sunt f multumita de scoala, orele de curs au fost interactive si bine structurate, iar profesorii au fost foarte draguti, tineri, dar bine pregatiti! Dupa aceste 3 saptamani mi-am imbunatatit semnificativ limba germana, deci pot spune ca a fost foarte folositor si eficient! Un lucru care mi-a placut in mod deosebit a fost atmosfera familiala, faptul ca nu existau formalitati intre profesori, elevi si superviseri, eram toti ca niste prieteni.

A fost un schimb de experienta interesant, pentru ca am avut ocazia sa descopar multe lucruri noi despre alte culturi, si obiceiuri din diferite tari. Totodata, simt ca mi-am largit orizontul pentru ca am vazut ce mentalitati au copiii de varsta mea din alte tari.

 


Alexandru, Agora Barcelona, Spania

M-au impresionat multe lucruri, precum Sagrada Familia, Camp Nou sau Muzeul Picasso. Si activitatile precum Water party-ul de miercurea trecuta au reprezentat ceva minunat pentru mine. De asemenea, mi-au placut foarte mult plimbarile prin oras, precum si Marea Mediteraneana.

 


Iulia P., Dean Close Cheltenham, Anglia

Tabara din Anglia a fost o tabara cu adevarat incantatoare. Extrem de bine organizata, parca ar fi fost intr-o alta lume. Ma bucur enorm de mult ca am participat la asa ceva. Cu siguranta voi mege si la anul. Este genial, in timp ce cunoastem copii din toata lumea, ne perfectionam engleza.

Am invatat in aceasta tabara o multime de lucruri noi si interesante. Am intalnit atatea persoane minunate, chiar si din alte tari, pot spune ca ''sora'' mea este din Italia :) inca mai tin legatura cu copiii de acolo. Aceasta a fost cea mai tare tabara in care am fost pana acum si ma bucur enorm de mult. Am atatea amintiri superbe.

Faceti o treaba minunata, sper sa ne mai revedem si vara viitoare. Multumesc mult pentru tot!


Andreea V., Group Leader - Tabara de vara Reading

Copiii s-au descurcat minunat la cursuri, fiind laudati permanent de profesori si fiind plasati la nivele upper-intermediate si advanced. Si-au facut multi prieteni din celelalte tari participante.

Personalul a fost extraordinar, de la manager pana la cei care debarasau mesele in cantina.

Cazarea a fost de calitate, totul era curat si nou. Curatenie se facea o data pe saptamana, iar gunoiul se lua zilnic. 

Un lucru, totusi, ar putea fi mentionat ca punct slab: clubul de conversatie care avea loc in fiecare zi de la ora 17.30. Parerea noastra a fost ca acest club ar fi trebuit sa fie ca o prelungire a orelor de engleza din ziua respectiva, cu activitati care sa-i puna pe copii in situatia de a-si folosi la maxim limba engleza si a-si forma o fluenta in exprimare. 

Avand in vedere ca opiniile copiilor despre tabara  sunt excelente, speram ca si la anul sa fim pe lista.


De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2019 organizate in strainatate.

Acreditari