Feedback

2012


Laura N., Rutgers University New York, SUA

Mirunette a fost un sprijin definitoriu pentru viitorul meu. Acum sunt studenta la Univ. of Westminster - London - Architectura. Va doresc succes in continuare, in demersurile dvs. pentru cei ce doresc sa studieze in afara!


Iulia P. - Tabara Cheltenham College

Tabara din Anglia a fost o tabara cu adevarat incantatoare. Extrem de bine organizata, parca ar fi fost intr-o alta lume. Ma bucur enorm de mult ca am participat la asa ceva. Cu siguranta voi mege si la anul. Este genial, in timp ce cunoastem copii din toata lumea, ne perfectionam engleza.

Am invatat in aceasta tabara o multime de lucruri noi si interesante. Am intalnit atatea persoane minunate, chiar si din alte tari, pot spune ca ''sora'' mea este din Italia... inca mai tin legatura cu copiii de acolo. Aceasta a fost cea mai tare tabara in care am fost pana acum si ma bucur enorm de mult. Am atatea amintiri superbe.

Faceti o treaba minunata, sper sa ne mai revedem si vara viitoare. Multumesc mult pentru tot!


Andreea, Anglia

Aceasta scoala la care sunt este cea mai moderna scoala in care am fost eu vreodata! Totul este nou, sunt foarte multe activitati si multe facilitati. De exemplu: astazi am avut hockey, o noua experienta pentru mine, iar acum seara avem bataie cu spaghete.

Cazarea este excelenta: sunt boarding houses, cam 60 de camere cu paturi de 1, 2 sau 3 persoane, cu baie proprie si common room care este la parter si in care se afla o mini bucatarie in care poti manca oricand doresti! Campusul este foarte foarte mare, chiar daca se afla in mijlocul unui oras mic.

Aici este un grup de 50 de copii din Italia, inca un grup de 30 din Thailanda, 10 din Rusia, cativa din Lituania, Coreea de Sud, Ungaria, Austria, Elvetia.

In excursiile in care am fost pana acum (Londra si Stratford, unde am vizitat casa lui Shakespeare) a fost frumos! Abia astept urmatorul weekend in care mergem la Oxford (n-am mai fost niciodata) si la Drayton Manor Theme Park!!! Parerea mea despre scoala este una foarte buna, de aceea sugerez sa se faca tabere aici, dar si sa vina copiii aici la studii!!


Andreea V., Group Leader - Tabara de vara Reading

Copiii s-au descurcat minunat la cursuri, fiind laudati permanent de profesori si fiind plasati la nivele upper-intermediate si advanced. Si-au facut multi prieteni din celelalte tari participante.

Personalul a fost extraordinar, de la manager pana la cei care debarasau mesele in cantina.

Cazarea a fost de calitate, totul era curat si nou. Curatenie se facea o data pe saptamana, iar gunoiul se lua zilnic. 

Un lucru, totusi, ar putea fi mentionat ca punct slab: clubul de conversatie care avea loc in fiecare zi de la ora 17.30. Parerea noastra a fost ca acest club ar fi trebuit sa fie ca o prelungire a orelor de engleza din ziua respectiva, cu activitati care sa-i puna pe copii in situatia de a-si folosi la maxim limba engleza si a-si forma o fluenta in exprimare. 

Avand in vedere ca opiniile copiilor despre tabara  sunt excelente, speram ca si la anul sa fim pe lista.


Ana-Maria R., Munchen, Germania

Mi-a placut fffffff mult la Munchen, am fost foarte incantata, pentru mine a fost primul summer  camp, iar impresia pe care mi-a lasat-o ma face sa fiu sigura ca voi mai merge si la anul intr-o tabara de vara!

Am avut foarte multe facilitati in camp; a fost foarte bine amplasat, la doar 2 statii de metrou de centrul orasului. Programul a fost bine structurat,

Sunt f multumita de scoala, orele de curs au fost interactive si bine structurate, iar profesorii au fost foarte draguti, tineri, dar bine pregatiti! Dupa aceste 3 saptamani mi-am imbunatatit semnificativ limba germana, deci pot spune ca a fost foarte folositor si eficient! Un lucru care mi-a placut in mod deosebit a fost atmosfera familiala, faptul ca nu existau formalitati intre profesori, elevi si superviseri, eram toti ca niste prieteni.

A fost un schimb de experienta interesant, pentru ca am avut ocazia sa descopar multe lucruri noi despre alte culturi, si obiceiuri din diferite tari. Totodata, simt ca mi-am largit orizontul pentru ca am vazut ce mentalitati au copiii de varsta mea din alte tari.

 


Alexandru, Agora Barcelona, Spania

M-au impresionat multe lucruri, precum Sagrada Familia, Camp Nou sau Muzeul Picasso. Si activitatile precum Water party-ul de miercurea trecuta au reprezentat ceva minunat pentru mine. De asemenea, mi-au placut foarte mult plimbarile prin oras, precum si Marea Mediteraneana.

 


De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari