Feedback

2010


Eric P. - Tabara University of Reading

A fost o vacanta minunata, de neuitat. Organizarea a fost perfecta, excursiile interesante si educative, cazarea minunata, mancarea gustoasa, activity leaderii foarte prietenosi, iar restul copiilor, cei mai de treaba copii din lume. Daca in viitor se va mai organiza o astfel de tabara ii voi ruga imediat pe parintii mei sa ma lase sa mai merg inca o data!


Ana Maria B., Group Leader - Tabara Oxford Headington

Nu puteam sa parasim Regatul Unit al Marii Britanii fara sa vizitam metropola londoneza care de fiecare data parca e mai impozanta si mai surprinzatoare prin arhitectura obiectivelor sale turistice, prin manifestarile culturale, artistice si sportive. Am pornit intr-un tur al Londrei de la Westmister ne-am plimbat pe langa Palatul Parlamentului, unde ne-am fixat ceasul dupa gongul Big Ben-ului, am vizitat parcul St. James, am admirat resedinta reginei Elisabeta a II-a - Palatul Buckingham, Trafalgar Square si ne-am oprit in Piccadilly Circus, unde ne-am despartit si am plecat la cumparaturi pe faimoasa Oxford Street.

Cat despre cazare si mancare si acestea au fost de o calitate buna, pe masura asteptarilor,  tipice campusurilor universitare britanice si internationale, elevii au putut degusta feluri de mancare tipic britanice si au fost cazati in camere in care poate odinioara au stat si mari personalitati.

La finalul acestei experiente de neuitat care ramane Oxford Headington putem spune ca toti am reusit sau cel putin am incercat sa simtim, sa traim, sa fim britanici nu doar cunoscand foarte bine tainele limbii engleze dar si cultura si civilizatia britanica.

Am traim impreuna bucuria de a fi studenti si profesori in inima celui mai mare si de prestigiu centru universitar din Marea Britanie!


De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari