Feedback

2010


Ana Maria B., Group Leader - Tabara Oxford Headington

Nu puteam sa parasim Regatul Unit al Marii Britanii fara sa vizitam metropola londoneza care de fiecare data parca e mai impozanta si mai surprinzatoare prin arhitectura obiectivelor sale turistice, prin manifestarile culturale, artistice si sportive. Am pornit intr-un tur al Londrei de la Westmister ne-am plimbat pe langa Palatul Parlamentului, unde ne-am fixat ceasul dupa gongul Big Ben-ului, am vizitat parcul St. James, am admirat resedinta reginei Elisabeta a II-a - Palatul Buckingham, Trafalgar Square si ne-am oprit in Piccadilly Circus, unde ne-am despartit si am plecat la cumparaturi pe faimoasa Oxford Street.

Cat despre cazare si mancare si acestea au fost de o calitate buna, pe masura asteptarilor,  tipice campusurilor universitare britanice si internationale, elevii au putut degusta feluri de mancare tipic britanice si au fost cazati in camere in care poate odinioara au stat si mari personalitati.

La finalul acestei experiente de neuitat care ramane Oxford Headington putem spune ca toti am reusit sau cel putin am incercat sa simtim, sa traim, sa fim britanici nu doar cunoscand foarte bine tainele limbii engleze dar si cultura si civilizatia britanica.

Am traim impreuna bucuria de a fi studenti si profesori in inima celui mai mare si de prestigiu centru universitar din Marea Britanie!


Eric P, 12 ani, Tabara Reading

A fost o vacanta minunata, de neuitat. Organizarea a fost perfecta, excursiile interesante si educative, cazarea minunata, mancarea gustoasa, activity leaderii foarte prietenosi, iar restul copiilor, cei mai de treaba copii din lume. Daca in viitor se va mai organiza o astfel de tabara ii voi ruga imediat pe parintii mei sa ma lase sa mai merg inca o data!


De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2019 organizate in strainatate.

Acreditari