Formular inscriere CONCURS BURSE aplicare LICEU UKTermen-limita pentru inscrieri: 5 Mai 2017

(va rugam completati cu litere de tipar)Nume candidat:

Prenume candidat:


Data nasterii:

Tara:

Telefon mobil candidat:


E-mail candidat:


Adresa de domiciliu (inclusiv cod postal):


Numele tatalui:

Telefon (tata):


Profesia, locul de munca (tata):

Email (tata):


Numele mamei:

Telefon (mama):


Profesia, locul de munca (mama):

Email (mama):


Care este starea sanatatii candidatului?

Liceul actual / Localitatea


Programa de invatamant este cea romaneasca, cea britanica sau alt tip de programa?


Care este profilul studiat? (ex. Matematica-Informatica, Stiintele Naturii, Stiinte Umane si Sociale etc)


Care este media generala a fiecarui an de studiu? (va rugam sa faceti referire la ultimii 3 ani)


Rezultate deosebite obtinute pana in prezent? (ex. olimpiade, concursuri etc)


A sustinut vreun test de limba engleza:

CAMBRIDGE
(tipul testului, rezultat, data)
TOEFL
(tipul testului, rezultat, data)
ALTELE
(rezultat, data)

Nivelul de cunoastere al limbii engleze:


Ani de studiu al limbii engleze:*Care sunt materiile pe care candidatul vrea sa le studieze la nivel de A-level (in ultimii 2 ani de liceu)?


Ce profil doreste candidatul sa urmeze la universitate? Ex. Real (matematica, informatica, business, drept, medicina); Uman (sociologie, psihologie, filozofie, istorie); Sportiv (inot, fotbal, etc); Artistic (design, pictura, teatru, film); Altele.


Care sunt aspiratiile candidatului? S-a decis la o anumita cariera?


Care este suma care poate fi sustinuta pentru educatia candidatului? Mentionam ca un trimestru la Sir John Leggott College costa aproximativ 1’000 GBP (suma include scolarizare programa A-levels – 3 materii, toate mesele) la care se adauga costurile de cazare la Host Family (aprox. 4’000 GBP/an), deci anual costul se ridica la aprox 7’000 GBP (3 trimestre), suma la care se mai adauga si alte cheltuieli (manuale, vizite, excursii optionale, etc). Bursa care va fi acordata in cadrul concursului este de 50% din suma de 3'000 GBP (taxa anuala de scolarizare).


*** Oferim candidatului posibilitatea de a sustine un test de aptitudini si orientare in alegerea profilului de studiu si a carierei


Exista o ruda/cunostina care locuieste in UK si care ar putea indeplini rolul de “Guardian” (tutore) al candidatului? Este o cerinta obligatorie pentru minorii care invata in Marea Britanie sa aiba o persoana desemnata pentru acest lucru. In cazul in care nu exista, colegiul poate furniza acest serviciu contra-cost.


Cum ati aflat de Mirunette International Education?


MULTUMIM PENTRU COMPLETAREA ACESTUI CHESTIONAR!

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette International Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2017 organizate in strainatate.

Acreditari