Tabara de Vara Adolescenti 2024 - Scotia - Heriot Watt University, Edinburgh

tabara de vara adolescenti 2024 scotia heriot watt university edinburgh.jpg

Tara: Scotia
Locatie: Edinburgh
Varsta: 12-17 ani
Tip tabara: Tabara de grup
Limba studiata: EnglezaPerioada:
01 august 2024 - 15 august 2024
£2650
Galerie foto

Prezentare tabara Scotia - Heriot Watt University

Edinburgh este unul dintre cele mai frumoase orase ale Europei; supranumit „Atena Nordului”, este capitala administrativa si politica a Scotiei si totodata locatia perfecta pentru a descoperi peisajele spectaculoase si locurile incarcate de istorie ale Scotiei.

Tabara de limba engleza se desfasoara in cadrul campusului Universitatii Heriot-Watt, care se afla la aprox. 30 min de centrul orasului Edinburgh, intr-o zona verde si atractiva. Facilitatile campusului includ: sala de mese moderna, sali de clasa bine echipate, terenuri de sport atat acoperite cat si in aer liber, magazin, biblioteca, banca, dar si cateva cafenele. Heriot-Watt University este o locatie excelenta pentru o tabara internationala de limba engleza, un loc ideal de plecare atat pentru explorarea orasului, cat si a  imprejurimilor.

Participa la tabara internationala din Edinburgh pentru o experienta cu adevarat scotiana!


Program de vara tabara limba engleza Scotia - Heriot Watt University

· Informatii utile si tur de orientare la sosire
· Test initial de evaluare a cunostintelor de limba engleza
· Cursuri de limba engleza: 20 de lectii (15h)/saptamana, in clase multinationale de maxim 16 studenti 
· Materiale de studiu disponibile pe perioada cursului
· Certificat de absolvire curs si raport de evaluare finala
· Cazare in campus universitar, in camere single cu baie proprie 
· Trei mese pe zi in cantina universitatii (pranz la pachet in timpul excursiilor de o zi)
· Program zilnic de activitati de seara (exemple: Disco Night, Egg Dropp Challenge, Rocket Building Challenge, Colour Run, Karaoke, Movie Night, Talent Show, Trash Fashion, Wacky Games, Quiz Night etc.)
· 4 excursii de o zi intreaga (exemple: Edinburgh with Walking Tour and Edinburgh Castle; Edinburgh with Walking Tour and Holyrood House Palace; Glasgow with Walking Tour and Science Museum; Inverness with Loch Ness Cruise etc.)
· 5 excursii de jumatate de zi (exemple: Edinburgh Arthur's Seat ; National Museum of Scotland ; National Gallery ; Stirling Castle ; Royal Mile and shopping etc)
· Sansa de a explora cultura britanica intr-un mediu de vorbitori nativi
· Supraveghere permanenta si asistenta in caz de urgenta
· Intampinare si transfer aeroport Edinburgh
· Insotitor de grup din Romania, vorbitor de limba engleza, pentru grup de minim 10 participanti


Date de desfasurare 2024:    

1 august - 15 august

Durata taberei: 2 saptamani


Tarif:

2650 GBP 


Nota!

Avans 1200 GBP se achita la inscriere 
Termen plata integrala - 30.05.2024
Termen intrunire grup minim - 01.03.2024


Tariful NU include:

· Transport cu avionul, in conditii de grup, Bucuresti - Edinburgh - Bucuresti
· Asigurare complexa de calatorie (medicala, bagaje si in caz de anulare) din Romania; click aici pentru a citi conditiile politei de asigurare


Descriere generala tabara Heriot Watt University

Tabara de vara de limba engleza se organizeaza in campusul universitatii Heriot-Watt. Acest centru se adreseaza tinerilor in cautare de experienta high-end. Campusul este situat la marginea orasului si ofera facilitati high-end, sali de sport echipate pentru desfasurarea diverselor sporturi, camere single ensuite moderne, common rooms potrivite pentru relaxare si socializare etc. Arhitectura traditionala este perfect imbinata cu cladirile high-tech si spatiile verzi atractive.

Cazare

Cazarea se face in resedintele din campus, in camere single cu baie proprie; astfel, sunt exact camerele in care locuiesc studentii universitatii in timpul anului. Camerele moderne sunt dotate cu mobila functionala.

Mesele

Programul taberei de limba engleza include pensiune completa. Se servesc 3 mese pe zi, in regim bufet: mic dejun tip continental, iar pranzul si cina cu posibilitatea alegerii intre mai multe feluri principale). In timpul excursiilor, pranzul este la pachet, continand un sandwich, apa, chips-uri, biscuiti si un fruct.

Informatii utile

Studentii isi pot spala hainele la spalatoria special amenajata, contra cost. Spatiile comune sunt curatate zilnic; iar camerele sunt curatate si asternuturile schimbate o data pe saptamana. Nu sunt puse la dispozitia studentilor prosoape, asa ca acestia ar trebui sa isi aduca propriile prosoape.

Daunele provocate trebuie platite de studenti. Camerele sunt verificate la primire si la predare, iar la sosire studentii vor achita o garantie, care le va fi returnata la plecare in cazul in care nu au fost produse daune. Cheile sunt foarte importante, iar pierderea lor se traduce printr-o amenda. Daca sunt produse daune spatiilor comune, toti studentii care impart acea zona comuna vor fi nevoiti sa plateasca daunele.

Daca un student este bolnav sau se simte rau, personalul taberei de vara il va ajuta pe acesta cu programarea la doctor; este foarte putin probabil ca doctorul sa vina personal in campus pentru consultatii, iar orice vizita medicala va trebui achitata de student.

Cursurile de limba engleza

Lectiile de limba engleza sunt stimulante si variate, centrul este renumit pentru cursurile academice sustinute pentru elevii internationali. Elevii participa la 15 ore de engleza saptamanal, cu profesori calificati si creativi. Manualele si materialele de curs sunt concepute pentru vorbitori non-nativi. Elevii sunt testati la sosire si apoi repartizati in clase multinationale, in functie de nivel. La final elevii obtin certificat de absolvire si raport de evaluare finala.

Program de activitati

Dimineata sau dupa-amiaza Sportul si activitatile reprezinta o parte importanta a zilei, unde elevii nu numai ca vor continua sa exerseze limba engleza, dar vor lua parte si la o varietate de activitati amuzante si incitante, profitand de facilitatile minunate ale scolii.

Seara (20.00 – 22.00) Activitatile de seara ofera elevilor ocazia de a se relaxa dupa o zi lunga si de a se cunoaste intre ei, intr-un mediu lejer, multinational. In majoritatea serilor, toata scoala participa la aceeasi activitate.

Exemple de activitati: Disco Night, Egg Dropp Challenge, Rocket Building Challenge, Colour Run, Karaoke, Movie Night, Talent Show, Trash Fashion, Wacky Games, Quiz Night etc.

Excursii incluse**

Toti elevii vor participa la:
· 4 excursii de o zi intreaga (exemple: Edinburgh with Walking Tour and Edinburgh Castle; Edinburgh with Walking Tour and Holyrood House Palace; Glasgow with Walking Tour and Science Museum; Inverness with Loch Ness Cruise etc.)
· 5 excursii de jumatate de zi (exemple: Edinburgh Arthur's Seat ; National Museum of Scotland ; National Gallery ; Stirling Castle ; Royal Mile and shopping etc)

**Programul include activitatile mentionate (in functie de saptamana de participare) sau similar in caz ca din motive obiective, acele activitati nu pot fi realizate
***Excursiile si activitatile optionale se pot rezerva / organiza in functie de disponibilitate si cerere. Tarifele sunt valabile pentru un numar minim de doritori.

Excursiile mentionate sunt doar exemple, programul exact urmand a se stabili inainte de plecare.

DE CE SA TE INSCRII
INTR-O TABARA DE VARA IN MAREA BRITANIE?

Mirunette Education:
16 ani de experienta in organizarea
taberelor de vara in UK!

Tabere de vara in Anglia - recomandate tinerilor cu varste intre 11 si 20 de ani care doresc sa isi perfectioneze limba engleza intr-un mediu de vorbitori nativi.

Taberele de limba engleza se desfasoara in orase ca Londra, Oxford, Cambridge sau Dublin.

Cazarea se face in campusuri universitare moderne, in camere single sau duble, iar mesele se iau la cantina universitatii – tinerii pot experimenta astfel, timp de 2 saptamani, viata de student intr-un campus universitar britanic! Programul taberei internationale include si cursuri de limba engleza – astfel, tinerii din toata lumea pot dialoga in limba engleza pe diverse teme de actualitate, sub indrumarea profesorilor vorbitori nativi de limba engleza! In fiecare an sute de tineri romani se intorc din tabara cu multi prieteni noi si cu un minunat accent britanic!

Acreditari