Tabara de Vara Adolescenti 2023 - Anglia - University of East London

tabara de vara adolescenti 2023 anglia university of east london.JPEG

Tara: Anglia
Locatie: Londra
Varsta: 11-18 ani
Tip tabara: Tabara de grup
Limba studiata: EnglezaPerioada:
30 iulie 2023 - 13 august 2023
£2450

Prezentare tabara Londra - Anglia

University of East London este una dintre cele mai bune Universitati moderne de cercetare din Marea Britanie; aici aleg sa sa isi continue studiile elevi de peste 120 de nationalitati. Programul de limba engleza se desfasoara in campusul Docklands al Universitatii, intr-o zona foarte moderna din estul Londrei, dar si cu un peisaj superb asupra raului Tamisa. Millenium Dome, Canary Wharf si Olympic Park sunt doar cateva locatii celebre din zona de est a Londrei.

Campusurile Universitatii au fost renovate complet, in urma unui program de dezvoltare de 170 milioane lire. Cazarea se realizeaza in camere single cu baie proprie, grupate in apartamente cu un spatiu comun (living + bucatarie). Salile de clasa sunt moderne si dotate cu echipamente audio-video. Jocurile si activitatile sportive se desfasoara in parcurile locale sau pe terenurile de sport din campus. Tabara de limba engleza include numeroase vizite in Londra, dar si 2 excursii de o zi intreaga in Brighton, Cambridge, Oxford sau Canterbury.

Inscrie-te in tabara de limba engleza din Londra, Anglia, si descopera una dintre cele mai frumoase si celebre capitale ale lumii! 


Informatii utile:

Mesaje & imagini din tabara de vara 2015


Programul de vara pentru tabara de limba engleza include:

· La sosire informatii si orientare
· Test initial de verificare a cunostintelor de limba engleza
· Cursuri: saptamanal 15 ore de lectii de limba engleza, acreditate British Council, dimineata sau dupa-amiaza, in clase multinationale de cca. 15 studenti
· Certificat absolvire curs acreditat British Council si raport de evaluare la final
· Manuale si materiale de studiu bine concepute pentru non-nativi lb engleza
· Cazare in campusul Docklands al University of East London, in camere single cu baie proprie, grupate in apartamente de 4-6 camere cu o bucatarie comuna
· Trei mese pe zi in cantina universitatii (pranz la pachet in timpul excursiilor de o zi intreaga)
· Program zilnic de activitati de seara: Welcome Games, Sports (Football, mini-Olympics), Disco Night, Karaoke, Quiz Night, Film Night, Talent Show, Dodgeball, Fashion Show, Treasure Hunt etc.
· 10 vizite locale in Londra; exemple de vizite: Walking Tour, Tower of London, St. Paul’s Cathedral, Greenwich & Maritime Museum, British Museum, Science Museum, National Gallery, Covent Garden, Oxford Street Shopping, Tate Modern, Olympic Park etc.
· 2 excursii de o zi intreaga in afara Londrei; exemplu: Cambridge (Walking Tour & King's College), Brighton (Walking Tour & Sea Life Centre), Canterbury (UNESCO World Heritage Site Walking Tour & Canterbury Cathedral) etc.
· Sansa de a explora cultura britanica intr-un mediu de vorbitori nativi
· Intampinare si transfer de la si la aeroport Heathrow Londra
· Insotitor de grup din Romania, vorbitor de limba engleza, pentru grup de minim 10 participanti.


Date de desfasurare 2023:

30 iulie - 13 august

Durata: 2 saptamani


Tarif: 

 2450 GBP


Nota!

Termen intrunire grup 15.03.2023
Termen plata integrala 30.05.2023


Optional*:

· Excursii si activitati: London Eye, London Dungeon, Madame Tussaud's, Musical etc; tarife la cerere

*Activitatile si excursiile optionale se pot rezerva / organiza in functie de disponibilitate si cerere. Tarifele sunt valabile pentru un numar minim de doritori.


Tariful NU include:

· Transport cu avionul, in conditii de grup, Bucuresti – Londra – Bucuresti, companie de linie
· Asigurare complexa de calatorie (medicala, bagaje si in caz de anulare) Generali - Turist Plus Premium; click aici pentru a citi conditiile politei de asigurare


Descriere generala

Orasul

Londra este capitala Marii Britanii si unul din cele mai vizitate orase din lume. Dintre numeroasele atractii pe care le ofera acest oras putem aminti: Cladirile Parlamentului si Big Ben, Westminster Abbey, Muzeul Madame Tussaud’s, Tower Bridge, Millenium Bridge, Buckingham Palace (resedinta actuala a Reginei) Turnul Londrei (fosta resedinta regala si apoi inchisoare, acum gazduieste Bijuteriile Coroanei), British Museum, National Gallery, faimoasele parcuri Hyde Park, St James Park sau Regent’s Park, London Eye, noul stadion Wembley, zonele de shopping Oxford Street si Regent Street si multe altele. De asemenea, merita sa facem o calatorie cu celebrul metrou londonez (Underground) sau o mini-croaziera pe Tamisa.

Universitatea

Tabara de vara de limba engleza se organizeaza in campusul Docklands al University of East London, o universitate moderna cu facilitati de ultima ora. Este situata in zona 3 a Londrei, la doar 1 minut de mers pana la statia de metrou Cyprus de pe linia de metrou DLR, cu acces direct catre centru. Campusul este chiar la malul Tamisei si ofera privelisti spectaculoase asupra zonei Docklands. Salile de clasa si amfiteatrele sunt moderne; exista si un spatiu pentru activitatile de seara.

Cazarea

Cazarea se face in resedinta universitatii, chiar la malul Tamisei, in camere SGL cu baie proprie; astfel, sunt exact camerele in care locuiesc studentii universitatii in timpul anului. Camerele sunt dotate cu mobila noua si functionala si grupate in apartamente de 4-6 camere care impart si un spatiu comun.

Mesele

Programul taberei de limba engleza include pensiune completa; astfel, toate mesele se vor lua in cantina Edge a Universitatii. Mesele se iau intre orele: 08:00-08:45 (mic-dejun), 12:30-14:00 (pranz) si 18:00-19:00 (cina).

Se servesc 3 mese pe zi, in regim bufet: mic dejun tip continental, iar pranzul si cina cu posibilitatea alegerii intre mai multe feluri principale (cel putin o varianta vegetariana). In timpul excursiilor, pranzul este la pachet, continand un sandwich, apa, chips-uri, biscuiti si un fruct.


Informatii practice

Adresa biroului scolii este: Conference Office, East London Docklands Campus University Way, London, E16 2RD, MAREA BRITANIE.

De-a lungul verii este disponibil un nr de telefon de urgenta: 0044 7771 845978.

Studentii isi pot spala hainele la spalatoria special amenajata; costul este de aprox £2.10/masina si aprox £0.40/ transa de uscatorie. Spatiile comune sunt curatate zilnic, de luni pana vineri; iar camerele sunt curatate o data la 2 saptamani. Nu sunt puse la dispozitia studentilor prosoape, asa ca acestia ar trebui sa isi aduca propriile prosoape.

Daunele provocate trebuie platite de studenti. Camerele sunt verificate la primire si la predare, iar la sosire studentii vor achita o garantie de £30, care le va fi returnata la plecare in cazul in care nu au fost produse daune. Cheile sunt foarte importante, iar pierderea lor se traduce printr-o amenda de £150. Daca sunt produse daune spatiilor comune, toti studentii care impart acea zona comuna vor fi nevoiti sa plateasca daunele.

Daca un student este bolnav sau se simte rau, personalul taberei de vara il va ajuta pe acesta cu programarea la doctor; este foarte putin probabil ca doctorul sa vina personal in campus pentru consultatii, iar orice vizita medicala va trebui achitata de student.


Cursurile de limba Engleza

Organizatorii taberei sunt acreditati British Council si English UK, ceea ce se traduce printr-un standard ridicat in ceea ce priveste atat profesorii (vorbitori nativi de limba engleza), cat si programa de studiu al limbii engleze. In prima zi de cursuri studentii vor da un test initial de evaluare a cunostintelor de limba engleza, atat scris cat si oral, in functie de care vor fi plasati in grupa corespunzatoare nivelului. Grupele sunt alcatuite din maxim 15 studenti internationali, iar programa de studiu este alcatuita special pentru un curs de limba straina de durata mica. Studentii vor fi incurajati sa isi imbunatateasca cunostintele de limba engleza prin vorbirea acesteia in diferite situatii si contexte. Orele de limba engleza se vor desfasura alternativ: o saptamana dimineata, o saptamana dupa-amiaza, timp de 3h si 30 min (cu o pauza de 30 min) in fiecare zi. La sfarsitul taberei participantii vor primi un certificat de absolvire si o scurta evaluare a progresului din partea profesorului. De asemenea, vorbirea limbii engleze este incurajata si in afara orelor de curs: activitatile si excursiile din program sunt selectate astfel incat sa implice studentii in conversatii de-a lungul intregii zile, de dimineata la micul dejun pana seara inainte de culcare.

Model de orar:

ORA LUNI MARTI MIERCURI JOI VINERI
09:00 – 09:45 Functional Language
Fortune Tellers
Functional Language
Draw It
Functional Language
Mine’s Better
Functional Language
Alphabet Game
Functional Language
What Do You Think?
09:45 – 10:30   Listening Task
What Am I Going To Do?
Speaking Task
What’s Your Alibi?
Listening Task
Define It
Speaking Task
Food & Diet Crossword
Speaking Task
Restaurant Complaints
11:00 – 11:45 Listening and Role Play
Persuading
Speaking Reflection
Recounting a Past Event
Interactive Speaking
Describing Scenes
Speaking Reflection
Talking about Food & Diet
Role Play
Complaining & Apologising
11:45 – 12:30 Mind the Trap
Avoiding Simple Mistakes  
Excursion Lesson
Know More about Tomorrow’s Trip  
Project Lesson
Based on the Activity Programme  
Culture
Alternative London
Excursion Lesson
Know More about Tomorrow’s Trip

Programul zilnic de activitati incluse

Tabara de limba engleza include un program complet de activitati*. Mai jos sunt cateva exemple de activitati de seara oferite:

Welcome Games, Sports (Football, mini-Olympics), Disco Night, Karaoke, Quiz Night, Film Night, Talent Show, Dodgeball, Fashion Show, Treasure Hunt etc.


Excursiile si vizitele incluse

In programul** taberei de 2 saptamani sunt incluse 10 vizite la obiective turistice ale Londrei (transportul cu metroul inclus) si 2 excursii in afara orasului (transport cu autocar/tren inclus):

10 vizite locale: ex. Walking Tour, Tower of London, St. Paul’s Cathedral, Greenwich & Maritime Museum, British Museum, Science Museum, National Gallery, Covent Garden, Oxford Street Shopping, Tate Modern, Olympic Park etc.

2 excursii de o zi intreaga: ex. Cambridge (Walking Tour & King's College), Brighton (Walking Tour & Sea Life Centre), Canterbury (UNESCO World Heritage Site Walking Tour & Canterbury Cathedral) etc.


Activitatile si excursiile optionale

In plus fata de activitatile si excursiile incluse in programul taberei de limba engleza, sunt disponibile si unele activitai si vizite optionale, pentru care se plateste la fata locului. Mai jos sunt cateva exemple de activitati si excursii optionale; preturile se vor calcula in functie de numarul de participanti

· Excursii si activitati optionale***: London Eye, London Dungeon, Madame Tussaud's, Musical etc; tarife la cerere


*Programul include activitatile mentionate (in functie de saptamana de participare) sau similar in caz ca din motive obiective, acele activitati nu pot fi realizate
**Excursiile mentionate sunt doar exemple, programul exact urmand a se stabili inainte de plecare.

***Activitatile si excursiile optionale se pot rezerva / organiza in functie de disponibilitate si cerere. Tarifele sunt valabile pentru un numar minim de doritori.

DE CE SA TE INSCRII
INTR-O TABARA DE VARA IN MAREA BRITANIE?

Mirunette Education:
16 ani de experienta in organizarea
taberelor de vara in UK!

Tabere de vara in Anglia - recomandate tinerilor cu varste intre 11 si 20 de ani care doresc sa isi perfectioneze limba engleza intr-un mediu de vorbitori nativi.

Taberele de limba engleza se desfasoara in orase ca Londra, Oxford, Cambridge sau Dublin.

Cazarea se face in campusuri universitare moderne, in camere single sau duble, iar mesele se iau la cantina universitatii – tinerii pot experimenta astfel, timp de 2 saptamani, viata de student intr-un campus universitar britanic! Programul taberei internationale include si cursuri de limba engleza – astfel, tinerii din toata lumea pot dialoga in limba engleza pe diverse teme de actualitate, sub indrumarea profesorilor vorbitori nativi de limba engleza! In fiecare an sute de tineri romani se intorc din tabara cu multi prieteni noi si cu un minunat accent britanic!

Acreditari