Tabara de grup limba Engleza - University of Brighton - Brighton, Anglia

tabara de grup limba engleza university of brighton.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Brighton
Varsta: 12-17 ani
Tip tabara: Tabara de grup
Limba studiata: EnglezaPerioada:
29 Iul - 12 Aug 2020
£2100
Galerie foto

Prezentare tabara

Brighton este un oras la malul marii, renumit ca statiune de vacanta atat pentru englezi, cat si pentru vizitatorii internationali. Este cunoscut pentru Brighton Pier si Royal Pavilion - resedinta regala istorica. Orasul farmeca prin aleile inguste impanzite de cafenele, restaurante, magazine, teatre, sali de cinema, muzee, dar si prin iesirea la mare si prin imprejurimile ideale pentru plimbari, calarie sau ciclism. 

University of Brighton este situata la marginea orasului, fiind astfel un loc ideal atat pentru studiu cat si pentru a explora multitudinea de atractii pe care la ofera Brighton. Programul taberei internationale este alcatuit astfel incat sa includa 5 vizite locale, de o jumatate de zi, in Brighton, si 4 excursii de o zi intreaga in Londra, Oxford si Cambridge!  

Te asteptam sa descoperim impreuna statiunea de vara preferata a londonezilor! 


Programul de vara pentru tabara de limba engleza include:

· La sosire informatii utile si orientare 
· Test initial de evaluare a cunostintelor de lb engleza
· Cursuri de limba engleza: saptamanal 15h de cursuri acreditate British Council, in clase multinationale de cca 14 studenti  
· Materiale de studiu disponibile pe durata cursurilor
· Certificat absolvire curs acreditat British Council 
· Cazare in campusul Universitatii Brighton, in camere single cu baie privata (SGL en-suite)
· Acces la internet wi-fi in campus
· Pensiune completa (3 mese/ zi) in cantina scolii; pranz la pachet in timpul excursiilor de o zi intreaga
· Program zilnic de activitati de dupa-amiaza si seara; exemple de activitati: sporturi, Karaoke, disco tematice, concursuri, Treasure Hunt, Movie Night, Talent Show, Quiz, dans etc.
· Patru excursii de o zi intreaga cu autocar privat: Londra (doua excursii), Oxford, Cambridge
· Cinci vizite locale de jumatate de zi in Brighton, inclusiv o vizita cu intrare la Royal Pavilion
· Sansa de a explora cultura britanica si viata de student in UK intr-un mediu international
· Asigurare complexa de calatorie (medicala, bagaje si in caz de anulare) din Romania; click aici pentru a citi conditiile politei de asigurare
· Intampinare si transfer de la / la aeroport Londra Heathrow
· Insotitor de grup din Romania, vorbitor de limba engleza, pentru grup de minim 10 participanti


Date de desfasurare 2020: 

29 Iulie - 12 August (2 saptamani)          


Tarif:

2100 GBP    


Optional:

· Examen Trinity - 95 GBP

Nota! Activitatile si excursiile optionale se pot rezerva / organiza in functie de disponibilitate si cerere. Tarifele sunt valabile pentru un numar minim de doritori.


Tariful NU include:

· Transport cu avionul, in conditii de grup, Bucuresti – Londra – Bucuresti, companie de linie


Descriere generala tabara Brighton

Orasul

Brighton este localizat pe coasta de sud a Angliei, in East Sussex. Se afla la doar 1h de mers cu trenul de Londra si la 30 min de aeroportul Gatwick. Brighton este plin de atractii turistice: Royal Pavilion, Sea Life Aquarium, celebrele "Lanes" cu magazine vintage, cafenele si restaurante, o plaja faimoasa si oportunitati extinse de shopping. Pe malul marii se afla renumitul "Brighton Pier", unde atat turistii cat si localnicii petrec zilele insorite de vara si profita diversele oportunitati de petrecere a timpului liber. Brighton este un oras multicultural care de-a lungul anului gazduieste numeroase festivaluri de arta si muzica, festivaluri de sporturi nautice si multe altele!

Universitatea

Tabara de vara de limba engleza se organizeaza in campusul University of Brighton. Este o universitate moderna care beneficiaza de facilitati de ultima ora. Accesul spre centrul orasului se face cu transportul in comun.

Cazarea

Cazarea se face in camere SGL cu baie privata; in camerele in care locuiesc studentii universitatii in timpul anului. Camerele sunt dotate cu mobilier nou si functional si grupate in apartamente cu un spatiu comun.

Mesele

Programul taberei de limba engleza include pensiune completa; astfel, toate mesele se vor lua in cantina universitatii, care se afla in cadrul campusului universitar, unde sunt si salile de clasa. Cantina este mare, decorata in stil-cafenea, iar mesele se iau intre orele: 08:00-09:00 (mic-dejun), 12:30-14:00 (pranz) si 18:30-19:30 (cina).

Se servesc 3 mese pe zi, in regim bufet: mic dejun tip continental, iar pranzul si cina cu posibilitatea alegerii intre mai multe feluri principale (cel putin o varianta vegetariana). In timpul excursiilor, pranzul este la pachet.


Informatii utile:

Adresa biroului scolii este: University of Brighton, The Hub Valley Park, Coldean Lane, Brighton BN1 9GR, MAREA BRITANIE. De-a lungul verii este disponibil un nr de telefon de urgenta, care va fi pus la dispozitia studentilor si parintilor. Camerele, spatiile comune si baile sunt curatate saptamanal. Asternuturile sunt schimbate o data pe saptamana. Sunt puse la dispozitia studentilor prosoape, daracestia isi pot aduce si propriile prosoape. Exista spalatorie in campus (masini de spalat si uscatoare), iar costul este £3.10 / spalare si £1.40 / uscare.

Daunele provocate trebuie platite de studenti. Camerele sunt verificate la primire si la predare, iar la sosire studentii vor achita o garantie de aprox £50, care le va fi returnata la plecare in cazul in care nu au fost produse daune. Cheile sunt foarte importante, iar pierderea lor se traduce printr-o amenda de aprox. £35. Daca sunt produse daune spatiilor comune, toti studentii care impart acea zona comuna vor fi nevoiti sa plateasca daunele.

Daca un student este bolnav sau se simte rau, personalul taberei de vara il va ajuta pe acesta cu programarea la doctor; este foarte putin probabil ca doctorul sa vina personal in campus pentru consultatii, iar orice vizita medicala va trebui achitata de student. 


Activitati tabara Brighton

Tabara de limba engleza include un program complet de activitati. Mai jos sunt cateva exemple de activitati oferite: sporturi, Karaoke, disco tematice, concursuri, Treasure Hunt, Movie Night, Talent Show, Quiz, dans etc.


Excursii tabara Brighton

In programul taberei de 2 saptamani sunt incluse:

- 4 excursii de o zi intreaga; exemple de destinatii: Londra (2 excursii), Oxford, Cambridge
- 5 vizite locale de jumatate de zi in Brighton (printre care o vizita cu intrare inclusa la Royal Pavilion)

Nota! Excursiile si activitatile mentionate sunt exemple, programul exact si final fiind stabilit inainte de plecare, in functie de numarul de participanti, conditiile meteo etc.


Activitati si excursii optionale

In plus fata de activitatile si excursiile incluse in programul taberei de limba engleza, sunt disponibile si unele activitati si vizite optionale, pentru care se plateste la fata locului. Mai jos sunt cateva exemple de activitati si excursii optionale; (tariful se calculeaza in functie de numarul de participanti):

· Examen Trinity - 95 GBP

**Programul include activitatile mentionate (in functie de saptamana de participare) sau similar in caz ca din motive obiective, acele activitati nu pot fi realizate

Excursiile mentionate sunt doar exemple, programul exact urmand a se stabili inainte de plecare.

DE CE SA TE INSCRII
INTR-O TABARA DE VARA IN MAREA BRITANIE?

Mirunette Education:
14 ani de experienta in organizarea
taberelor de vara in UK!

Tabere de vara in Anglia - recomandate tinerilor cu varste intre 11 si 20 de ani care doresc sa isi perfectioneze limba engleza intr-un mediu de vorbitori nativi.

Taberele de limba engleza se desfasoara in orase ca Londra, Oxford, CambridgeOxford & Cambridge sau Canterbury. Printre noutati se numara si tabere in Scotia (Edinburgh) sau tabere in Irlanda (Dublin).

Cazarea se face in campusuri universitare moderne, in camere single sau duble, iar mesele se iau la cantina universitatii – tinerii pot experimenta astfel, timp de 2 saptamani, viata de student intr-un campus universitar britanic! Programul taberei internationale include si cursuri de limba engleza – astfel, tinerii din toata lumea pot dialoga in limba engleza pe diverse teme de actualitate, sub indrumarea profesorilor vorbitori nativi de limba engleza! In fiecare an sute de tineri romani se intorc din tabara cu multi prieteni noi si cu un minunat accent britanic!

Acreditari